alex.fentagin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τη μπακατέλα που έχω για κινητό και να πάρω κάποιο καινούργιο. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing chat και με νοιάζει περισσότερο η μπαταρία και να μη λαγγαρει πάνω στον χρόνο. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Είχα κλείσει για 6p αλλα είδα ότι σπάει πολύ εύκολα και αγχώθηκα λιγάκι. Οι συσκευές p έχω δει είναι Huawei mate s , 6p και P9 . Κοιτούσα για 1+3 βεβαια αλλα δεν ξέρω σε περίπτωση που πάθει κάτι τι γίνετε με το service. Ευχαριστώ!!!!
2.1Ohm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει άψογο σέρβις ή 1+3 δν πρπει να φοβάσαι απλά λγκα θα πάρει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 2 εβδομαδες να επισκευαστεί! Μν το φοβάσαι καθόλου το 6ρ αλήθεια το έχω μου φαίνεται απίστευτα στιβαρό απλα δν ξέρω αν όντως ισχύουν αυτά που λένε υπάρχουν κ αλλά τόσα που λεν το αντίθετο οπότε δική σου απόφαση! Εγώ είμαι καταευχσριστημενος απίστευτο κινητό παρά πολύ καλή καμερα μέτρια μπαταρίες
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τη μπακατέλα που έχω για κινητό και να πάρω κάποιο καινούργιο. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing chat και με νοιάζει περισσότερο η μπαταρία και να μη λαγγαρει πάνω στον χρόνο. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Είχα κλείσει για 6p αλλα είδα ότι σπάει πολύ εύκολα και αγχώθηκα λιγάκι. Οι συσκευές p έχω δει είναι Huawei mate s , 6p και P9 . Κοιτούσα για 1+3 βεβαια αλλα δεν ξέρω σε περίπτωση που πάθει κάτι τι γίνετε με το service. Ευχαριστώ!!!! Σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο το στελνεις στην εταιρια πισω για επισκευη ή αλλαγη,σαν αν αγοραζεις απο καποιο site του εξωτερικου.
alex.fentagin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτή η αναμονή με καίει και στο να το αγοράσω και σε περίπτωση που πάει κάνα service Λέτε να περιμένω να πέσει κανα 20-30 ευρω το π9 η δεν ειναι worth σαν συσκευη??
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξω τη μπακατέλα που έχω για κινητό και να πάρω κάποιο καινούργιο. Το κινητό το χρησιμοποιώ για browsing chat και με νοιάζει περισσότερο η μπαταρία και να μη λαγγαρει πάνω στον χρόνο. Camera χρησιμοποιώ ελάχιστα. Είχα κλείσει για 6p αλλα είδα ότι σπάει πολύ εύκολα και αγχώθηκα λιγάκι. Οι συσκευές p έχω δει είναι Huawei mate s , 6p και P9 . Κοιτούσα για 1+3 βεβαια αλλα δεν ξέρω σε περίπτωση που πάθει κάτι τι γίνετε με το service. Ευχαριστώ!!!! για την χρήση που θες το mate s είναι ότι πρέπει
EvilEyes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μη νομίζεις ότι και Ελλάδα να στείλεις ένα κινητό για service θα κάνει 1 2 μέρες να φτιαχτεί. Ο κουμπάρος μου περίμενε πάνω από μήνα οθόνη για z3 compact και το πήγε σε επίσημο συνεργάτη Sony. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγω για κολλημενο pixel σε Moto g περιμενα 2.5εβδομαδες περιπου. 1
PaRaNo1d Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο το 6p που λενε ολοι αλλα με snapdragon 810 μαγκες μου...ΔΕΝ! 2
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο το 6p που λενε ολοι αλλα με snapdragon 810 μαγκες μου...ΔΕΝ! Γιατί τι έχει ο 810 μάγκα?! Μία χαρά άψογος CPU είναι δν εχιε βγάλει κιχ ότι και να του ρίξει! Με ελάχιστες περιπτώσεις που όλα τα κινητά απλά θα "τρελενοντουσαν" (2 ωρες Skype call με 4g πχ, μόνο τότε κατάφερα να το κάνω να ζεσταθεί όχι αστεία σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλα ζεστεβεται κ δν έχει κανένα μα κανένα θέμα πουθενά, ένα μήνα τώρα το πολύ πολύ να χάσει κάνα frame από τα animation) 1
ziaba Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί τι έχει ο 810 μάγκα?! Μία χαρά άψογος CPU είναι δν εχιε βγάλει κιχ ότι και να του ρίξει! Με ελάχιστες περιπτώσεις που όλα τα κινητά απλά θα "τρελενοντουσαν" (2 ωρες Skype call με 4g πχ, μόνο τότε κατάφερα να το κάνω να ζεσταθεί όχι αστεία σε όλες τις άλλες περιπτώσεις απλα ζεστεβεται κ δν έχει κανένα μα κανένα θέμα πουθενά, ένα μήνα τώρα το πολύ πολύ να χάσει κάνα frame από τα animation) κάτι ήξερε παραπάνω η sammy και δεν το χρησιμοποίησε (ενώ κάθε χρόνο χρησιμοποιούσε τους snap 8XX στις ναυαρχίδες τις) σε καμία συσκευή τις λόγω υπερθέρμανσης
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι κάτι ήξερε επρπε να προμοταρει του εξινος και ποιος ο κλτρος τρόπος ρίχνοντας λάσπη στον ανταγωνισμό?! 2
AggelosTz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλο το 6p που λενε ολοι αλλα με snapdragon 810 μαγκες μου...ΔΕΝ! Δεν σε τι ;;
PaRaNo1d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 κάτι ήξερε παραπάνω η sammy και δεν το χρησιμοποίησε (ενώ κάθε χρόνο χρησιμοποιούσε τους snap 8XX στις ναυαρχίδες τις) σε καμία συσκευή τις λόγω υπερθέρμανσης Well said. O 810 ειναι ενα πυροτουβλο σε κινητο. (δεν ειμαι καν φαν της σαμ.) 1
2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σορυ κιολας αλλά πυροτουλβλα είστε όσοι τα πιστεύεται.. Έχετε το κινητό και ξέρετε?! Δοκιμάσετε κανένα με αυτόν τον CPU?! Εγώ έχω 6p κ lumia 950xl δν εβγαλε ΚΙΧ το galaxy s6 πιο πολύ ζεστενοταν.. αντίθετος το lg g flex 2 επερνε φωτιά στο λεπτό! Άμα δν ξέρετε ή δν έχετε εμπειρία μην μιλάτε! Κ εγώ διαβάζω πολλά τι με αυτό έτσι είναι?
ask Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 κινητο γυρω στις 4,5'' κατω απο 200 ευρω?εχω βρει το Galaxy A3.. αλλο? ποια η γνωμη σας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα