Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λες δεν εχει καλη αναλυση...

στο p4 γιατι εχει τελεια αναλυση;

Ποιος σου είπε ρε συ ότι έχουμε απορρίψει το Phantom 4?

Tο "γελάνε και οι πέτρες αφορά το karma...

Eγώ είμαι ανάμεσα σε MAVIC PRO και Phantom 4.

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ρε συ ότι έχουμε απορρίψει το Phantom 4?

Tο "γελάνε και οι πέτρες αφορά το karma...

Eγώ είμαι ανάμεσα σε MAVIC PRO και Phantom 4.

για το phantom 4 θα συμφωνησω ειναι ΦΟΒΕΡΟ αμα δεν σε ενοχλει το μεγεθος

οχι οτι το mavic δεν ειναι καλο ισα ισα αμα ειχε την ληψη του phantom 4 θα το παραδεχομουν και εγω ο ιδιος πως δεν υπαρχει κατι αλλο για να το κοντραρει ως drone,μονο το αποσπομενο gimbal του karma

οταν ομως καποιος δεν εχει action camera 

δεν εχει gimbal 

δεν τον βολευει το αρκετα μεγαλο backpack του p4

το karma ειναι η λυση

επισης χασατε το νοημα απο karma

δεν ειναι μονο το οτι ενα drone χωραει μεσα σε μια τετοια θηκη

αλλα ενας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ για να βιντεοσκοπεις 

και σε τιμη οπου δεν την φτανει με τιποτα η DJI

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο... μα ποσο για γέλια μπορεί να είναι οι τύποι εκεί στην GoPro...

Πήγαν και άλλαξαν σήμερα στην επίσημη σελίδα του Karma το maximum distance flight του... Από 1 σε 3km !!!

Είδαν και οι ίδιοι πως θα πάει ΑΠΑΤΟ με την παρουσίαση του MAVIC και τρέχουν και δε φτάνουν........

Φανταστέιτε (με την ευκαιρία) πόσο εύκολο μέχρι και την τελευταία στιγμή για αυτούς είναι να αλλάξουν κάτι αλλά προτιμούν να μην το κάνουν -παρά μόνο αν δούν τα ζόρια- για να έχουν να πουλήσουν κάτι στο KARMA 2 του χρόνου...στα κορόιδα που θα τους επιλέξουν...

• Like 1
Δημοσ.

για το phantom 4 θα συμφωνησω ειναι ΦΟΒΕΡΟ αμα δεν σε ενοχλει το μεγεθος

οχι οτι το mavic δεν ειναι καλο ισα ισα αμα ειχε την ληψη του phantom 4 θα το παραδεχομουν και εγω ο ιδιος πως δεν υπαρχει κατι αλλο για να το κοντραρει ως drone,μονο το αποσπομενο gimbal του karma

οταν ομως καποιος δεν εχει action camera 

δεν εχει gimbal 

δεν τον βολευει το αρκετα μεγαλο backpack του p4

το karma ειναι η λυση

επισης χασατε το νοημα απο karma

δεν ειναι μονο το οτι ενα drone χωραει μεσα σε μια τετοια θηκη

αλλα ενας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ για να βιντεοσκοπεις 

και σε τιμη οπου δεν την φτανει με τιποτα η DJI

Aυτο ακριβως ειπα και εγω .Δεν εχουν ολοι τις ιδιες αναγκες  .

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά οι reviewers δεν γνώριζαν ότι το mavic έχει λειτουργία tap to focus γι'αυτο και σε μερικά συγκριτικά εμφάνιζε μάπα εικόνα.

http://petapixel.com/2016/09/30/4k-test-footage-dji-mavic-pro-gorgeous-not-blurry/

Έτσι μπράβο... Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα εκεί στην Go Pro πλέον. :D

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά ή εδώ μέσα κάποιοι είναι μέτοχοι στην dji και έχουν συμφέρον ή δεν ξέρω και εγώ τι.....Έλεος με τον φανατισμό. Μακάρι να ανέβει και ή gopro και ή yuneec ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό ωφελεί εμας τους καταναλωτές. Θα βγαίνουν προϊόντα και φθηνοτερα και καλύτερα με σκοπό να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές τους. Τώρα όσον αφορά το mavic δεν έχει fixed focus φακό και πρέπει να εστιάσεις για να είναι το υλικό με καλύτερη λεπτομέρεια. Για εμένα ένα drone καλύτερο είναι να έχει fixed focus φακο. Δεν είναι dslr... Σαν αισθητήρα έχει λέει ίδιο με του p4. Επίσης ο φακός πολύ λιγότερο ευριγωνιος. Δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα είναι καλό ή κακό(μάλλον κακό)

Από εκεί και περα εμένα με προβληματίζει ο σχεδιασμός του drone. Δεν έχει πλαστικά πόδια για να προσγειωθεί και φοβάμαι ότι θα πρέπει να το προσγιωνεις σε απόλυτα επιπεδες επιφάνειες για να συνεχίσεις να το έχεις.

Συνοψίζοντας καλό το mavic περισσότερο είναι karma killer παρά ολοκληρωμένο προϊόν. Μακάρι όμως να πάρουν ιδέες από τον σχεδιασμό του και να δούμε ένα πιο compact phantom 5. Εγώ προσωπικά γιαυτό περιμένω αν και αποτι βλέπω μεχρι τότε ακόμα και ή κουτση Μαρια θα πετάει drone

Δημοσ.

Τελικά ή εδώ μέσα κάποιοι είναι μέτοχοι στην dji και έχουν συμφέρον ή δεν ξέρω και εγώ τι.....Έλεος με τον φανατισμό. Μακάρι να ανέβει και ή gopro και ή yuneec ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό ωφελεί εμας τους καταναλωτές. Θα βγαίνουν προϊόντα και φθηνοτερα και καλύτερα με σκοπό να ξεπεράσουν τους ανταγωνιστές τους. Τώρα όσον αφορά το mavic δεν έχει fixed focus φακό και πρέπει να εστιάσεις για να είναι το υλικό με καλύτερη λεπτομέρεια. Για εμένα ένα drone καλύτερο είναι να έχει fixed focus φακο. Δεν είναι dslr... Σαν αισθητήρα έχει λέει ίδιο με του p4. Επίσης ο φακός πολύ λιγότερο ευριγωνιος. Δεν ξέρω ακόμα αν αυτό θα είναι καλό ή κακό(μάλλον κακό)

Από εκεί και περα εμένα με προβληματίζει ο σχεδιασμός του drone. Δεν έχει πλαστικά πόδια για να προσγειωθεί και φοβάμαι ότι θα πρέπει να το προσγιωνεις σε απόλυτα επιπεδες επιφάνειες για να συνεχίσεις να το έχεις.

Συνοψίζοντας καλό το mavic περισσότερο είναι karma killer παρά ολοκληρωμένο προϊόν. Μακάρι όμως να πάρουν ιδέες από τον σχεδιασμό του και να δούμε ένα πιο compact phantom 5. Εγώ προσωπικά γιαυτό περιμένω αν και αποτι βλέπω μεχρι τότε ακόμα και ή κουτση Μαρια θα πετάει drone

Άρα το πρόβλημά σου δεν είναι οι "μέτοχοι" αλλά οι "κουτσές μαρίες" που θα πετάνε drone. Ενώ εσύ ας πούμε είσαι "ανώτερο" ον και δικαιολογείται να πετάς drone.

Μην αγχώνεσαι.. 1200 ευρώ δεν έχει και η κουτσή Μαρία αλλά και με την επικείμενη νομοθεσία να ζητά στην Ελλάδα μέχρι και ΑΣΦΑΛΙΣΗ του drone...ούτε και πρόκειται.

Επίσης, σταματήστε μερικοί να συγκρίνεται το p4...ακόμα και το p5 με το MAVIC. Είναι άλλη κατηγορία ( compact ).

Τέλος, ναι θα βρίζουμε οποιαδήποτε εταιρία θεωρεί (τουλάχιστον τόσο φωναχτά) τους καταναλωτές σαν πρόβατα και πειράζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος της στα κρυφά λίγες μέρες μετά την παρουσίασή (ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  gopro KARMA λέω που άλλαξε την μέγιστη εμβέλεια πτήσης του "μαγικά" μέσα σε λίγες μέρες από 1 σε 3 χιλιόμετρα)  μόνο και μόνο επειδή .... ένα άλλο προιόν τους ξεφτύλισε. Προσβάλει την νοημοσύνη  μας και θα την εκθέσουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Όσον αφορά για το fixed focus, δες το παρακάτω βίντεο ίσως αλλάξεις γνώμη :)

Δημοσ.

Πω πω, δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην το αγοράσω - εκτός από το ότι είμαι άφραγκη.

Ερωτήσεις:

Είναι αδιάβροχο; 

Η εταιρεία είναι αξιόπιστη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από σήμερα θα ξεχάσουν πολλοι τα drone πάντως.... Τον διαβάσατε τον νόμο που μόλις δημοσιεύτηκε; 

50 μέτρα μέγιστη απόσταση από τον χρήστη

500 ΜΕΓΙΣΤΗ κατόπιν --->

ΕΓΓΡΑΦΗΣ σε ειδικό μητρώο

ΑΔΕΙΑΣ από ΥΠΑ

Καταχώρησης ειδικού ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΤΗΣΗΣ που πρέπει να κάνεις!!!

Πρόστιμο από 500 έως 250.000 ευρώ η παράβαση....

Άρα παντελώς άχρηστο για Ελλάδα.

Επεξ/σία από qwertytrewq
Δημοσ.

Ας το βάλουν στο πάτο τους στην κυβέρνηση που θέλουν χρήμα από πρόστιμα . 50 μετρ ύψος παίρνεις και ένα με 50 εύρος

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε χαρταετό δεν θα μας αφήσουν να πετάμε στο τέλος! Αι σιχτήρ!

Την 2.2 παράγραφο την διαβάσατε; Τα ανοιχτής κατηγορίας μετατρέπονται σε ειδικής ή επαγγελματικής (άρα υποσχρεωτική ασφάλεια και παράβολα) εάν διαθέτουν σύστημα επέκτασης οπτικής επαφής και το χρησιμοποιούν.

Κοινως ξεχάστε το Mavic , Phantom ,  Karma κλπ... που όλα σου επιτρέπουν αυτή την λειτουργία μέσω κινητού ή αποκλειστικής οθόνης (Karma) ...  :mad: :mad:

• ΔΕΝ μπορείς να το πετάς μακρύτερα από 50 μέτρα εάν δεν λάβεις ειδική άδεια από την ΥΠΑ αφού πρώτα υποβάλεις σχέδιο πτήσης και καταχωρήσεις το drone σε ειδικό μητρώο (Αρθρο 5  Παρ 12)

(άρα γιατί να πάρεις DJI ?)

• Δεν μπορείς να το πετάς εάν βρίσκεται άλλος άνθρωπος εκτός χειριστή από κάτω χωρίς σχετικά άδεια. (Αρθρο 5  Παρ 4)

(άρα σε βουνά και λαγκάδια)

• Αφού έχει εμβέλεια μεγαλύτερη των 50 μέτρων το Phantom σου είσαι υποχρεωμένος να το καταχωρύσεις σε ειδικό μητρώο.(Αρθρο 6  Παρ 1/ζ)

(άρα φακελώνεσαι θες δε θες για όποιοδήποτε σοβαρό drone ( mavic,phantom κλπ)

• Αφού ανήκει στην κατηγορία με υποβοήθηση όρασης (μέσω οθόνης...βλέπε DJI Phantom 3,4, Mavic, Karma κλπ) μεταπηδάς σε ειδική ή επαγγελματική κατηγορία και θες ασφάλιση. (Αρθρο 19  Παρ 2.2)

(άρα δεν γλυτώνεις ασφάλεια και άδεια)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά δεν αντιστάθηκα και το παράγγειλα από γνωστό κατάστημα με 1199 ευρώ.

Παράδοση κατά την 10η του Γενάρη.

¨Έχω μια απορία του ότι ενώ γράφει στην ιστοσελίδα του καταστήματος εμβέλεια 7 κμ αν θα είναι όντως έτσι ή θα έρθει με τα 4 κμ .

Ίδωμεν και ανυπομονούμε . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...