Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσπάθησε να βγάλεις λιγότερη χολή την άλλη φορά και να υποπληροφορήσεις επίσης λιγότερο...λίγη αντικειμενικότητα και λιγότερη λατρεία προς ορισμένες εταιρίες δεν βλάπτει γιατί γίνεστε γραφικοί

Πάρε μαζί και ένα απίστευτο Mavic 4k  footage  τώρα για λίγη ακόμα "υποπληροφόρηση" ,"χολή" και "γραφικότητα".... 

Με τα πρώτα review πάντως το mavic φαίνεται λίγο sotf... Δεν μοιαζει με 4Κ

Soft....δεν το λες.........! 

• Like 2
Δημοσ.

Ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει?τα 3d γυαλια θα κανουν και για αλλη χρηση γιατι σκεφτομουν να παρω το vr2 της samsunng  της samsung κανουν και για αυτα? παντως οι αισθητηρες ειναι πολυ βολικοι για εναν αρχαριο οπως εμενα αν και νομιζω και τον εμπειρο τον καθησυχαζει 1000+ε ειναι αυτα

Δημοσ.

Πάρε μαζί και ένα απίστευτο Mavic 4k  footage  τώρα για λίγη ακόμα "υποπληροφόρηση" ,"χολή" και "γραφικότητα".... 

Soft....δεν το λες.........! 

το λες, ειδικά σε σχέση με το phantom 4

Δημοσ.

το λες, ειδικά σε σχέση με το phantom 4

Δοκίμασε να το δεις αυτό το βίντεο ανοίγοντας το YouTube app στο 4K που λέει ουδεμία σχέση δεν έχει όταν παίζει μέσω browser που ειναι χαμηλής ανάλυσης .Ο φίλος που το ανέβασε ξέχασε να το αναφέρει και έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει.Θα σαρώσει το mavic

Δημοσ.

ειδικά σε σχέση με το phantom 4

Phantom 4 και Mavic Pro παίζουν μόνα τους στην κατηγορία τους. Φοράνε ακριβώς τον ίδιο αιθητήρα Phantom 4 και Mavic με διαφορετικό φακό.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο γιατί απλά δεν υπάρχει ανταγωνιστής! Απλά θεωρώ ότι το P4 έχει μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ το ΜP μεγαλύτερη φορητότητα.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα...Μάλλον πάω για Mavic Pro

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά (όχι ειδικά) Phantom 4 και Mavic Pro παίζουν μόνα τους στην κατηγορία τους. 

Φοράνε ακριβώς τον ίδιο αιθητήρα Phantom 4 και Mavic με διαφορετικό φακό.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο γιατί απλά δεν υπάρχει ανταγωνιστής! Απλά θεωρώ ότι το P4 έχει μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ το ΜP μεγαλύτερη φορητότητα.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα...

Εδω σκέφτομαι εγώ που δεν εχω παρει ποτε drone αλλα εχουν φίλοι μου να τα σκάσω και να πάρω το μαβικ.Ειναι απίστευτο εργαλείο .Μικρο ,ποιοτικό ,όμορφο,πρακτικό ,τρομερές δυνατότητες και όλα τα καλούδια του phantom 4 .Ειναι ενα εργαλείο που μπορείς να το παίρνεις παντού και να τραβήξεις τρομερά πλάνα.
  • Like 1
Δημοσ.

Ενώ δεν σε τρομάζει η αξιοπιστία μιας εταιρίας που ΠΟΤΕ δεν έχει ασχοληθεί με drone??

Aκόμα και στην κάμερα το Mavic γράφει CINEMA 4K ενώ το Karma standard 4k. 

Γελάνε και οι πέτρες με την Go Pro...

DJI-Mavic-vs-GoPor-Karma-800x389.png

φιλε μου πανε λιγο στο youtube...δες την "φοβερη" αναλυση του mavic και μετα ελα να μας πεις παλι με ποιον γελανε οι πετρες

Δημοσ.

φιλε μου πανε λιγο στο youtube...δες την "φοβερη" αναλυση του mavic και μετα ελα να μας πεις παλι με ποιον γελανε οι πετρες

Πήγα, την είδα, την ανέβασα και εδώ δύο ποστ πριν το δικό σου....... :P

Θες και άλλο... κόψε το youtube...και δες vimeo ακόμα ένα 4K Footage Mavic Pro.

Ακόμα και τις.... πέτρες που γελάνε μπορείς να δεις στο έδαφος.. :P

To karma τι λεει θα μας δώσει κανα 4k footage ή το κρατάει κρυφό; Ξέχασα... δεν περιλαμβάνει την κάμερα  :P

Εδω σκέφτομαι εγώ που δεν εχω παρει ποτε drone αλλα εχουν φίλοι μου να τα σκάσω και να πάρω το μαβικ.

Από που σκέφτεσαι να κάνεις παραγγελία συννονοματε; Όντως η φορητότητα του Μavic είναι απίστευτη ειδικά όταν συνδιάζεται με τα χαρακτηριστικά το p4!!!

Δημοσ.

Δεν χωρταίνω να βλέπω το footage να σου πω την αλήθεια :D

Θες ακόμα καλύτερη ποιότητα... κόψε το youtube...και δες vimeo ακόμα ένα 4K Footage Mavic Pro.

Ακόμα και τις.... πέτρες που γελάνε μπορείς να δεις στο έδαφος..:P

https://vimeo.com/184770018

Από που σκέφτεσαι να κάνεις παραγγελία συννονοματε; Όντως η φορητότητα είναι απίστευτη ειδικά όταν συνδιάζεται με τα χαρακτηριστικά το p4!!!

Γιάννη μάλλον απο κει που έχει παρει και φίλος το p3 και 4 στο helliland.Ιδια τομή με έξω θα κάνει.Αν θέλεις το παραγγέλνεις και απο την ίδια dji μέσω της εφαρμογής dji go με δωρεάν αποστολή .Εχει 1200 με τηλεχειριστήριο και 1500 με έξτρα 2μπαταρίες φορτιστή ΙΧ και επιτραπέζιο 4 Έλικες και τσαντάκι της dji
Δημοσ.

Θες και άλλο... κόψε το youtube...και δες vimeo ακόμα ένα 4K Footage Mavic Pro.

Ακόμα και τις.... πέτρες που γελάνε μπορείς να δεις στο έδαφος.. :P

To karma τι λεει θα μας δώσει κανα 4k footage ή το κρατάει κρυφό; Ξέχασα... δεν περιλαμβάνει την κάμερα  :P

https://www.youtube.com/watch?v=sw4jDjYnR0U

για δες ξανα την ποιοτητα του mavic(εχει 2 video)

και πες μας αμα κλαινε οι πετρες γιατι με την ποιοτητα αυτη δεν φαινονται καλα :)

Δημοσ.

και πες μας αμα κλαινε οι πετρες γιατι με την ποιοτητα αυτη δεν φαινονται καλα :)

Ρε φίλε είπαμε στο youtube δεν έχει καλή ανάλυση και επιμένεις να ανεβάζεις σε αυτό .Στο φιναλε τραβά αγόρασε το κάρμα αφού το γουστάρεις τόσο πολυ .Σε μερικούς μήνες θα δείξει η αγορά παγκόσμιος με τις πωλήσεις του ενός και του άλλου ποιος είχε δίκιο

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε είπαμε στο youtube δεν έχει καλή ανάλυση και επιμένεις να ανεβάζεις σε αυτό .Στο φιναλε τραβά αγόρασε το κάρμα αφού το γουστάρεις τόσο πολυ .Σε μερικούς μήνες θα δείξει η αγορά παγκόσμιος με τις πωλήσεις του ενός και του άλλου ποιος είχε δίκιο

λες δεν εχει καλη αναλυση...

στο p4 γιατι εχει τελεια αναλυση;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να δω το δικό σου βίντεο... μισό να βγάλω την γυάλα λίγο...A...όχι λάθος.. η hero 5 είναι....

image.jpg

Πω αλήθεια γελάνε και οι πέτρες....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΨΗ σε ένα ακόμα  MAVIC 4K FOOTAGE....Για κάρμα πάλι ουτε λόγος...ακόμα ψάχνουν το drone για να το τεστάρουν....rip

Γιάννη μάλλον απο κει που έχει παρει και φίλος το p3 και 4 στο helliland.Ιδια τομή με έξω θα κάνει.Αν θέλεις το παραγγέλνεις και απο την ίδια dji μέσω της εφαρμογής dji go με δωρεάν αποστολή .Εχει 1200 με τηλεχειριστήριο και 1500 με έξτρα 2μπαταρίες φορτιστή ΙΧ και επιτραπέζιο 4 Έλικες και τσαντάκι της dji

Μόλις το είδα.. έχει και προπαραγγελίες ήδη ανοιχτές..

Πολύ δελεαστικά και τα δύο... Phantom 4 - Mavic pro. :D

Δημοσ.

*to watch the original footage without any editing in saturation go here youtube.com/watch?v=SVejCkJFqiI*

γι αυτο δεν σχολιαζω το βιντεο στο vimeo 

περιμενε να παρουμε αρχεια απο karma με gopro5 black και μετα πες μου κατι για την αναλυση της gopro

οριστε αμα ειναι να παμε σε edited videos 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...