Johnefst Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στο κάρμα τα 870 ειναι χωρίς την κάμερα.οποτε θέλεις και αλλα 430 για την 5. .Μιλαμε άπατο θα πάει το κάρμα.Θυμηθητε αυτό που θα σας πω σε 1 με 2 χρόνια η GoPro θα κλείσει η θα πουληθεί .Δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει . 3
qwertytrewq Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα το μόνο που με τρομάζει είναι ή αξιοπιστία της dji και το ποσό καλά στην πράξη θα τα πηγαίνει με τις ριπές του ανέμου.Για την κάμερα ξεχνάς ισως νύχτα απογευμα ενώ στο karma έχεις απογευμα και κουτσά στραβά νύχτα με φώτα τριγύρω...θα δείξει μολις αρχίσει κοσμος να παίζει μαζί τους Ενώ δεν σε τρομάζει η αξιοπιστία μιας εταιρίας που ΠΟΤΕ δεν έχει ασχοληθεί με drone?? Aκόμα και στην κάμερα το Mavic γράφει CINEMA 4K ενώ το Karma standard 4k. Γελάνε και οι πέτρες με την Go Pro... 1
anax111 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά ψάρωσα τελείως με το video. Πάει το χιλιάρικο ππου είχα στην άκρη. DGI..... 3
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Η τιμη παντως στην Γερμανία ειναι 1200 ε όποτε εδω θα ειναι 1200+ Λογω ΦΠΑ και λόγο ελληνικού δαιμόνιο ,1500 ε το combo δεν ειναι και τόσο ελκυστική η τιμη του τελικα ,πας και στο phantom 4
Alphaleader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 πωπω.... αυτη η DJI δεν αφηνει κανεναν αλλον να παιξει μπαλα. Ειναι πολυ μακρια τα ατομα....
margaritagr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις βρηκα το δωρο των γενεθλιων μου 3
lawlezz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 apple behind dji .. dji think like apple .. dji drones want t be apple mobiles απλα.. καρμα καληνυχτα.... το μονο ερωτημα ειναι αν αξιζει απο 4 ν πας στο mavic
xoxlasae Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο ελλαντα θα ερθει στα 1200 ευρω..... απο τον επισημο αντιπροσωπο
cssrodos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Άντε πάλι αγοραπωλησίες!!! Μα δέν θα μας αφήσουν ποτέ ήσυχους!! Ακόμη δέν έχω χαρεί καλά καλά το phantom μου!!
Tableto Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 προτιμώ το karma λόγω stabilizer και κάμερας
gtzatzis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτω από το δέντρο τα Χριστούγεννα θα είναι ότι πρέπει χωράει παντού
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Στο κάρμα τα 870 ειναι χωρίς την κάμερα.οποτε θέλεις και αλλα 430 για την 5. .Μιλαμε άπατο θα πάει το κάρμα.Θυμηθητε αυτό που θα σας πω σε 1 με 2 χρόνια η GoPro θα κλείσει η θα πουληθεί .Δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει . Παω στοιχημα πως τα ιδια λες και για την apple ,γραφικοτητες 15χρονου . Ειμαι σε διλλημα αν υπηρχε η follow λειτουργια για μενα το καρμα θα ηταν μονοδρομος .Προσφερει καλυτερη ευελιξια σου δινει μια ανεξαρτητη action camera ktlp .Απο την αλλη οπως πολυ σωστα ειπωθηκε σε extreme δρααστηριοτητες θα πρεπει καποιος να τραβαει τα πλανα.Ο χειρισμος χωρις χειριστηριο αλλα με smartphone h'tablet απλα το ξεχναμε ειδικα για αρχαριους . Θα γινει σιγουρα αγορα απλα πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω ακομα . Το βεβαιο ειναι πως χρειαζομαι και μια ανεξαρτητη action cam που θα μπορω να την χρησιμοποιησω σε αλλες δραστηριοτητες και χρησεις και το phantom μου στερει αυτη την δυνατοτητα .
Johnefst Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παω στοιχημα πως τα ιδια λες και για την apple ,γραφικοτητες 15χρονου . Ειμαι σε διλλημα αν υπηρχε η follow λειτουργια για μενα το καρμα θα ηταν μονοδρομος .Προσφερει καλυτερη ευελιξια σου δινει μια ανεξαρτητη action camera ktlp .Απο την αλλη οπως πολυ σωστα ειπωθηκε σε extreme δρααστηριοτητες θα πρεπει καποιος να τραβαει τα πλανα.Ο χειρισμος χωρις χειριστηριο αλλα με smartphone h'tablet απλα το ξεχναμε ειδικα για αρχαριους . Θα γινει σιγουρα αγορα απλα πραγματικα δεν μπορω να αποφασισω ακομα . Το βεβαιο ειναι πως χρειαζομαι και μια ανεξαρτητη action cam που θα μπορω να την χρησιμοποιησω σε αλλες δραστηριοτητες και χρησεις και το phantom μου στερει αυτη την δυνατοτητα . Αν δεν με ξέρεις μικρέ μην λες κοτσάνες .Γιατι αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα δεις ότι ειμαι φανατικός Apple user εχω iPhone και iPad και mac απο τότε που βγήκαν και συνεχίζω .
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν με ξέρεις μικρέ μην λες κοτσάνες .Γιατι αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα δεις ότι ειμαι φανατικός Apple user εχω iPhone και iPad και mac απο τότε που βγήκαν και συνεχίζω . Αν δεν κλεισει σε 1-2 χρονια που να ερθω να σε βρω ειπαμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα