forgotten Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εχουν σπασει τα νευρα μου ,εκλεισα χθες τον υπολογιστη κανονικα,σημερα τον ξεκινησα και δεν εντοπιζε καμια θυρα usb ,εχω αλλαξει ολες τις θεσεις και δεν εντοπιζει mouse πληκτρολογιο και τπτ, το εχω κανει και clear cmos και παλι το ιδιο τα φωτα σας παρακαλω, οσο για την εγγυηση ειναι μεσα αλλα με τα μεταφορικα πανω μου μια και το αγορασα απο αμαζον βγαινει 35ε δεν ξερω αν αξιζει και φυσικα αν δεν κανουν και τις παπιες
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ούτε στο bios έχεις πρόσβαση; το καλύτερο θα ήταν να τρέξεις μια διανομή λίνουξ να δεις αν και εκεί έχεις πρόβλημα. Αν ναι 100% έχει πρόβλημα η μητρική.
forgotten Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχω προσβαση σε bios απο οτι φαινεται παω για rma δυστυχως
pita_kontosouvli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Με απλό δέμα - ελτά συστημένο θα το στείλεις. λιγότερο από 15 ευρώ είναι τα μεταφορικά.
forgotten Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Με απλό δέμα - ελτά συστημένο θα το στείλεις. λιγότερο από 15 ευρώ είναι τα μεταφορικά. ειμαι κυπρο
djuan1988 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το amazon σου πληρώνει τα μεταφορικά (αν είναι το ίδιο ο πωλητής). Μίλα με το chat τους. 1
tommimetal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε fogotten αν μπορεις δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο προ του μπεις στη διαδικασιαεπιστροφης.Μαλλον προβλημα ρευματος ειναι.
forgotten Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 παει καρφι για rma ειναι προβλημα της μητρικης το δοκιμασα και με δευτερο psu
forgotten Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 αψογο αμαζον μου στειλανε μητρικη και καλυπτουν και τα εξοδα επιστροφης σ αυτυος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα