Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έφαγα άκυρο.

Με πήραν από Κώτσο και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να παραλάβουν από τον προμηθευτή τους και θα μου επιστρέψουν τη χρέωση στην κάρτα.

Πάμε γι' αλλά...

• Moderators
Δημοσ.

Ενημερωστε αν ολοι φαγατε ακυρο.

ΜΟΝΟ εναν Κωτσοβολο ειχαμε να ειναι σωστος να σεβεται τις ηλεκτρονικες του παραγγελιες και να μην ακυρωνει, αν "χαλασε" και αυτος κριμα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τους πρόλαβα μόλις με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: γεια σας από κωτσοβολο, έχετε παραγγείλει ένα  κουτί ? και του απαντώ: ναι ακυρώστε το, τότε ο νεαρός στο τηλέφωνο άρχισε να γελάει και το έκλεισε. Άρα έριξα άκυρο δεν έφαγα.

ΥΓ. Νομίζω ότι θα γίνει παιγνίδι, ποιος θα ρίξει πρώτος άκυρο.

Επεξ/σία από saltjon
Δημοσ.

Ο κωτσοβολος ειναι το πιο ακυρο μαγαζι, αυτο που ειχα παθει δεν το χα ξαναδει πουθενα. Ειχα παραγγειλει 2 παιχνιδια για ps3 αλλα σε διαφορετικα καταστηματα γτ εκει εδειχνε οτι ειχε αποθεμα, παω στο ενα το παιρνω το 1 αλλα βλεπω στο ραφι ειχε και αλλο και λεω αν μπορουν να μου το δωσουν και να ακυρωσουν το αλλο και δε μου το αφηνε στην τιμη 12 ευρω αλλα 69 που εβγαζε το συστημα, μ εκαναν να τρεξω σε αλλη περιοχη να παραλαβω το αλλο που χα κρατημενο αν ειναι δυνατον. +οτι ενω η παραγγελια εγραφε οτι ειναι κρατημενη το παιδι πηγε και μου το εφερε απο το καλαθι με τα παιχνιδια των προσφορων... Σορρυ για το off-topic αλλα μαλλον εχει χαλασει προ πολλου ο κωτσοβολος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...