evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Φτιάχνω σύστημα για φίλο. Θέλω να μου πείτε αν έχω κάνει καλή επιλογή. Τα επέλεξα ποιο πολύ γιατί όλα είναι διαθέσιμα στο quickshop που μπορώ να πάω να τα παραλάβω. Intel i3 6100 Asus H110M-K HyperX Fury 8G WD Blue 1TB Corsair VS450 Χρήση: Ταινίες, Word, Excel κτλπ. Ίσως και μερικά παλιά ελαφριά παιχνίδια. Θα χρειαστεί και GPU? ή θα λειτουργεί με onboard?
Kostas.karras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Kαταρχην budget? ssd? ποια παιχνιδια πιο συγκεκριμενα?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παλιά ελαφρια παιχνίδια λογικα δεν θα χρειαστεί gpu. Ανέφερε το budget. 1
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Budget εκεί 300-350€ SSD δεν χρειάζεται Παιχνίδια κάτι παλιά NFS και Counter Strike τίποτα παραπάνω. Παιχνίδια που παίζουν και laptop των 300-400€ turbo-x
jeandoumpier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου φαίνεται καλή η σύνθεσή σου, απλά για τροφοδοτικό θα έβαζα αυτό. Και επειδή όλα μαζί αυτά βγαίνουν 305€, και έχεις περιθώριο 45€ μέχρι τα 350, άν δεν έχει ήδη υπάρχον ssd ο φίλος σου, βάλε αυτόν. Και είσαι ακριβώς στα 350€, και με ssd στο πακέτο. Αξίζει ο ssd.
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου φαίνεται καλή η σύνθεσή σου, απλά για τροφοδοτικό θα έβαζα αυτό. Και επειδή όλα μαζί αυτά βγαίνουν 305€, και έχεις περιθώριο 45€ μέχρι τα 350, άν δεν έχει ήδη υπάρχον ssd ο φίλος σου, βάλε αυτόν. Και είσαι ακριβώς στα 350€, και με ssd στο πακέτο. Αξίζει ο ssd. Οκ για το τροφοδοτικό αλλά για τον ssd τζάμπα τα λεφτά.. Δεν είναι γνώστης των υπολογιστών (με τεράστια υπομονή) οπότε αυτά είναι πολυτέλειες
Kostas.karras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ για το τροφοδοτικό αλλά για τον ssd τζάμπα τα λεφτά.. Δεν είναι γνώστης των υπολογιστών (με τεράστια υπομονή) οπότε αυτά είναι πολυτέλειες Προτιμοτερο το τροφοδοτικο που σου προταθηκε. Αλλα σοβαρα 2016 και δεν θα βαλει ssd? Ακομα και ο πιο ασχετος θα καταλαβει την διαφορα,δεν χρειαζεται να εισαι γνωστης! Πλεον ο ssd δεν ειναι πολυτελεια αλλα αναγκαιος για καθε συστημα! Σε παιρνει πιστευω να βαλεις εναν ssd 250gb παρα hdd.εχει τοσα πολλα αρχεια να σωσει? Γνωμη μου ssd και για οτιδηποτε αλλο χρειαστει παιρνει μελλοντικα ενα εσωτερικο η εξωτερικο σκληρο.
pano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Η πλάκα είναι ότι το τροφοδοτικό που του προτάθηκε παίζει και να είναι πανομοιότυπο με αυτό που διάλεξε,όσο για τον ssd και εγώ πιστεύω ότι είναι πολυτέλεια,αν δεν θέλει να δώσει παραπάνω χρήματα ας μην τον πάρει.
SpirosZ68 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 για τον ssd τζάμπα τα λεφτά.. Δεν είναι γνώστης των υπολογιστών (με τεράστια υπομονή) οπότε αυτά είναι πολυτέλειες Κατι μου λεει οτι δεν εχεις δοκιμασει ποτε να δεις την διαφορα SSD-HDD. Mεχρι και το PC της μανας μου εχω βαλει SSD για να μην σπανε τα νευρα μου οποτε μου ζηταει να της κανω το οτιδηποτε στον υπολογιστη. Η διαφορα ειναι απλα Χ Α Ο Τ Ι Κ Η. 2
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι μου λεει οτι δεν εχεις δοκιμασει ποτε να δεις την διαφορα SSD-HDD. Mεχρι και το PC της μανας μου εχω βαλει SSD για να μην σπανε τα νευρα μου οποτε μου ζηταει να της κανω το οτιδηποτε στον υπολογιστη. Η διαφορα ειναι απλα Χ Α Ο Τ Ι Κ Η. Έχεις δει την υπογραφή μου? Έχω SSD και τον προτείνω καθημερινά άμα ο άλλος είναι pcακιας. Τώρα το παιδί επειδή το ξέρω δεν χρειάζεται, τώρα εσύ μου δίνεις ένα παράδειγμα το οποίο εσύ χρειάζεσαι τον ssd και σίγουρα όχι η γιαγιά σου. Επίσης οι SSD δεν είναι για backup οπότε άμα πάρεις SSD πρέπει να έχεις HDD.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας! Φτιάχνω σύστημα για φίλο. Θέλω να μου πείτε αν έχω κάνει καλή επιλογή. Τα επέλεξα ποιο πολύ γιατί όλα είναι διαθέσιμα στο quickshop που μπορώ να πάω να τα παραλάβω. Intel i3 6100 Asus H110M-K HyperX Fury 8G WD Blue 1TB Corsair VS450 Χρήση: Ταινίες, Word, Excel κτλπ. Ίσως και μερικά παλιά ελαφριά παιχνίδια. Θα χρειαστεί και GPU? ή θα λειτουργεί με onboard? Ποιον WD Blue εννοείς; πλέον ειναι Green redranded οι blue,αν δεις βάσει του ονόματος τα χαρακτηριστικά τους(5400 rpm κλπ)
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτόν https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δει την υπογραφή μου? Έχω SSD και τον προτείνω καθημερινά άμα ο άλλος είναι pcακιας. Τώρα το παιδί επειδή το ξέρω δεν χρειάζεται, τώρα εσύ μου δίνεις ένα παράδειγμα το οποίο εσύ χρειάζεσαι τον ssd και σίγουρα όχι η γιαγιά σου. Επίσης οι SSD δεν είναι για backup οπότε άμα πάρεις SSD πρέπει να έχεις HDD. Ναι γιατί οι hdd είναι εγγύηση ε? 1
evoracing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι γιατί οι hdd είναι εγγύηση ε? Δεν είναι εγγύηση αλλά δεν κλείνουν ξαφνικά. Θα σου κάνουν κολλήματα αλλά μπορεί να σώσεις κάτι. Ο SSD δεν θα ανοίγει και τέλος.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτόν https://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html πάλι καλά,είναι ο τελευταιος πραγματικός μπλε που έχει βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα