Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο..

Scatman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καθένας μπορεί να την κάνει, η κακή στιγμή που λένε. Το ότι η δικαιοσύνη δείχνει μία χαλαρότητα δεν είναι απαραίτητα κακό, δε χρειάζεται να στιγματιστεί κάποιος ποινικά ή να διαλυθεί οικονομικά για μία παράβαση όχι τρομερά επικίνδυνη.

Επίσης, είναι λογικό όταν κάποιος έχει το άγχος του να θέλει να ακούσει μία αναίμακτη λύση κι όχι θα πας φυλακή. θα φας μεγάλο πρόστιμο, μαθήματα ηθικής για το πως έπρεπε να ενεργήσει κτλ

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με δεδομένη τη χαλαρότητα που ανέφερα, αναφέρω τι πρέπει να κάνει κάποιος για να καλύψει λίγο τα κακώς κείμενα. Δεν νομίζω περνάει το μήνυμα, μην αγχώνεστε κάντε ότι κάνετε κι όλα καλά.

Όπως και να έχει, αυτά τα δυσάρεστα συμβαίνουν για να μας διδάξουν κάτι. Εφόσον κάποιος επαναλάνει το ίδιο λάθος, τότε δυστυχώς είναι άξιος της μοίρας του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Το πρόβλημα εμφανίζεται όμως σε μικρές ηλικίες, βλέποντας ότι δεν θα έχουν θέμα λένε οκ ας πάρω μεγαλύτερη μηχανή με αποτέλεσμα να παίρνει και αλλούς η μπάλα. Αν ήταν απλά να παρανομίσουν και να σκοτωθούν μόνο αυτού τοτε κάνενα πρόβλημα σήμα δυστυχώς δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα.

Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Άσε που ο Έλληνας δε θέλει και πολύ να κάνει την μαλακια σε όλους τους τομείς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...