sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλά ναι ^^ οι γονείς φταίνε τότε. Τελοσπάντων, τον ts τον κάλυψες άψογα πάντως. Οι γονεις γιατι ; Εγω φταιω και μονο φιλε. 1
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Που δεν σε κλείσανε σε καμια ντουλάπα να βάλεις μυαλό Ξέρω ΄γω. 2
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Που δεν σε κλείσανε σε καμια ντουλάπα να βάλεις μυαλό Ξέρω ΄γω. χαχα καλο αλλα δεν γινοταν ημουν ζωηρος απο τοτε .
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 εξυπνε διαβασε τι εγραψα -εισαι εντελως παντελως ασχετως με το θεμα να ξερεις. Οταν σε γραφουν για διπλωμα κανει εως και 10 χρονια να σου ερθει η κληση ( εκανε τοτε τωρα δεν με νοιαζει γιατι εχω τα παντα απο τα 18 ακριβως) Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ στο δικαστήριο επειδή οδηγούσα χωρίς δίπλωμα, ενώ εσύ έχεις πάει άπειρες φορές για αυτό το λόγο. Σκέψου το λίγο, και ίσως αναθεωρήσεις σε ποιον από τους δυο μας ταιριάζει καλύτερα ο χαρακτηρισμός "έξυπνε".
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ στο δικαστήριο επειδή οδηγούσα χωρίς δίπλωμα, ενώ εσύ έχεις πάει άπειρες φορές για αυτό το λόγο. Σκέψου το λίγο, και ίσως αναθεωρήσεις σε ποιον από τους δυο μας ταιριάζει καλύτερα ο χαρακτηρισμός "έξυπνε". Εχεις οδηγησει 14 ετων ; Δεν νομιζω , αν οδηγησες δεν σε επιασαν και εισαι εξυπνος οκ . Βλεπει ο κοσμος τι γραφεις εγω τι να πω, εγω παραδεχτηκα οτι δεν ηταν σωστο χωρις διπλωμα.
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εχεις οδηγησει 14 ετων ; Δεν νομιζω , αν οδηγησες δεν σε επιασαν και εισαι εξυπνος οκ . Βλεπει ο κοσμος τι γραφεις εγω τι να πω, εγω παραδεχτηκα οτι δεν ηταν σωστο χωρις διπλωμα. Απο τα 14 οδηγούσα περιστασιακά ένα (σάπιο) 50αρι στο χωρίο.Στα 16 μου καβάλησα ΧΤ600 γνωστού μου. Ξέρεις ποια είναι η πλάκα;Οτι ενώ θα μπορούσα να οδηγώ σε καθημερινή βάση τα εν λόγω μηχανάκια,είτε να δοκιμάσω κάτι ακόμα πιο δυνατό...συνειδητά επέλεξα να μήν το κάνω. Έβγαλα δίπλωμα Α κατηγορίας αρκετά χρόνια αργότερα, στα 25 μου και ενώ οδηγούσα πλέον μόνο αυτοκίνητο. Δέν θα καθίσω να αναλύσω τα αυτονόητα, για το ποίος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη όταν ο ανήλικος παραβάτης έχει σκατά στο κεφάλι του.Μπαίνοντας όμως στον ρόλο του πατέρα (που δέν είμαι),αν ο ανήλικος υιός μου ερχόταν κάθε τρεις και λίγο με το ροζ μπιλιέτο,θα έκοβα την μηχανή στη μέση και θα τον μαστίγωνα με την αλυσίδα.Οχι για τα χρήματα,άλλα για να μήν βρώ τα σκατάγιαμυαλά του χυμένα κάποια μέρα στον δρόμο. 2
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Απο τα 14 οδηγούσα περιστασιακά ένα (σάπιο) 50αρι στο χωρίο.Στα 16 μου καβάλησα ΧΤ600 γνωστού μου. Ξέρεις πια είναι η πλάκα;Οτι ενώ θα μπορούσα να οδηγώ σε καθημερινή βάση τα εν λόγω μηχανάκια,είτε να δοκιμάσω κάτι ακόμα πιο δυνατό...συνειδητά επέλεξα να μήν το κάνω. Έβγαλα δίπλωμα Α κατηγορίας αρκετά χρόνια αργότερα, στα 25 μου και ενώ οδηγούσα πλέον μόνο αυτοκίνητο. Δέν θα καθίσω να αναλύσω τα αυτονόητα, για το ποίος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη όταν ο ανήλικος παραβάτης έχει σκατά στο κεφάλι του.Μπαίνοντας όμως στον ρόλο του πατέρα (που δέν είμαι),αν ο ανήλικος υιός μου ερχόταν κάθε τρεις και λίγο με το ροζ μπιλιέτο,θα έκοβα την μηχανή στην μέση και θα τον μαστίγωνα με την αλυσίδα.Οχι για τα χρήματα,άλλα για να μήν βρώ τα σκατάγιαμυαλά του χυμένα κάποια μέρα στον δρόμο. Ναι αλλα στο χωριο...εγω δουλευα κιολας μετα το σχολειο ως πακετο για την κ@υλ@ μου για να το φτιαξω κλπ. Εννοειται οτι δεν ηταν σφστο και εννοειται οτι ειχα αρκετα ατυχηματα. οταν δεν ασχολουνται οι γονεις με τετοια θεματα πληρωνουν αλλα αυτη δεν ειναι λυση. το παπακι το ειχα εως τα 22 νομιζω μετα αυτοκινητο αλλα ειχε γινει ηδη η ζημια για τα δικαστηρια .
Tenshi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα στο χωριο...εγω δουλευα κιολας μετα το σχολειο ως πακετο για την κ@υλ@ μου για να το φτιαξω κλπ. Δέν βοηθάς την κατάσταση...
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δέν βοηθάς την κατάσταση... δεν υπαρχει καποια κατασταση να βοηθησω φιλε , δεν γλυτωνει ο TS το δικαστηριο αυτο μπορω να πω μονο, θα εχει σιγουρα χρηματικη ποινη μικρη η μεγαλη δεν παιζει τοσο ρολο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το δικαστηριο θα γινει αμεσα; ποσο χρονο εχω περιπου; Φιλε θα πας εκει θα πληρωσεις τα μισα και θα φυγεις.Αλλα κατα 99% θα σε κυνηγησει το υπουργειο μετα και θα σε τρεξει στα δικαστηρια [μπορει και μετα απο 1 χρονο να σου στειλουν χαρτακι]. Βγαλε διπλωμα οπως ειπε ο απο πανω.
tzioros Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα βγαζεις διπλωμα και τελειωνεις δεν παιζει να σου κανουν τιποτα.Εφοσον δεν ειχες διπλωμα οταν σε εγραψαν θα ερθει και ο φιλος για παραχωρηση και θα τον ρωτησουν γιατι στο εδωσε χωρις διπλωμα.Αν σε κρινουν ενοχο μπορει να σου ριξουν κανα 6 μηνες με αναστολη οποτε τιποτα και τα εξοδα πλεον παν στην εφορια οποτε ουτε γατα πυτε ζημια.Αυτα 1
Scatman Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Επειδή ακούστηκαν διάφορα ~τραβηγμένα και μη~, θα πω τι έγινε εμπράκτως στην περίπτωσή μου για να γνωρίζουν οι επόμενοι. - Το κατηγορητήριο ήρθε νωρίτερα (6μηνο)και με έπιασε αδιάβαστο , δεν είχα αρχίσει τπτ. Όχι μόνο αυτό, έπρεπε να παρουσιαστώ σε 20 μέρες. - Απ'τη σχολή οδηγών, επιταγχύναμε τα θεωρητικά και μετά πήγα αυτοπροσώπως στο μηχανολογικό ώστε να οριστεί ημερομηνία για σήματα. Αυτό ήταν. Πήγα με το χαρτί που δείχνει ότι ξεκίνησα τη διαδικασία ως όφειλα και αθώος. Να υπενθυμίσω πάντως ότι η περίπτωσή μου ήταν για κράνος. Αν σας γράψανε για μία σειρά παραβάσεων και κυρίως για αλκόολ, πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Πάντως για κράνος, ασφάλιστρα, εξατμίσεις μπλα μπλα, σε ξεπετάνε γρήγορα. Τώρα αν κάποιοι φάγανε φυλακή/χοντρα πρόστιμα ~που επέμενε 1 φίλος παραπάνω~, πολλά περίεργα μπορεί να συμβαίνουν. Από το να είναι ξε_βλωτος ο δικαστικός μέχρι ότι κάτι άλλο έξτρα θα υπήρχε και δεν αναφέρεται Αλλά και πάλι, το δικαστικό προσωπικό έχει πιο σοβαρές υποθέσεις να ασχοληθεί. Η συμβουλή μου ειναι : 1. Μη διαβάζετε απόψεις των απόψεων στο ίντερνετ από κάποιον που άκουσε/είδε κάτι κτλ 2. Δώστε περιθώριο στο εαυτό σας ΜΑΞ 3 μήνες και μετά βγάλτε το, όχι τπτ άλλο αν δεν έχεις εμπειρία απο δικαστήρια αγχώνεσαι τσάμπα Ευχαριστώ και πάλι σε όσους συμμετείχαν
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Η συμβουλή να μην οδηγάει κάποιος χωρίς δίπλωμα κράνος κλπ όχι ε; 4
Scatman Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έπρεπε να πούμε την εξυπνάδα ε; Τι, πως θα κάνει ο καθένας το αφήνω στην κρίση του. Εγώ δεν είμαι εδώ για να κρίνω τις συμπεριφορές. Το thread όπως κι αυτά που είπα στο τέλος δεν είναι μαθήματα ηθικής και οδήγησης που θέλω να περάσω. Αφορά άτομα που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση και είναι αντιμέτωποι των πράξεων τους. Τέσπα, τα αυτονόητα πρέπει να λέω γτ συναντήσαμε την ορθότητα στο ινσόμνια πάλι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν ειναι θεμα ηθικης η κατι αλλο απλα ο Ελληνας δεν θελει πολυ για να κανει την μαλακια και οταν καποιος του λεει οτι και μαλακια να κανει θα την γλυτώσει καταλαβαινεις που παει το θεμα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα