visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 θα παω και φυλακη λοιπον. Παιδια να μου φερνετε τσιγαρα Απ'ότι μου ειπαν, αν βγαλω το δίπλωμα (σχεδόΝ) όλα καλά. Αυτό θα κάνω, όπως το καναν τόσοι αλλοι πριν απο εμενα. Το θεμα βεβαια τωρα ειναι ότι θα πρεπει να ξαναδωσω σηματα κτλ κτλ νομιζα θα εδινα απλα οδηγηση. Αλλα δε βαριεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σηματα ειναι μονο 200 ερωτησεις επειδη εχεις διπλωμα αυτοκινητου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsiou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμένα όταν με έπιασαν ανάποδα σε μονόδρομο χωρίς δίπλωμα, με μηχανάκι που ήταν σε ιδιοκτησία εταιρείας με ενοικιαζόμενα, χωρίς να μου έχουν κάνει συμβόλαιο, δεν με έγραψε για όλα τα προηγούμενα, αλλά μόνο για δίπλωμα. Είπα ευχαριστώ, και στο τέλος πλήρωσα καμιά 300 ευρώ (τότε) για να βγάλω δίπλωμα. Δεν μου ήρθε ποτέ δικάσιμος, αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι νόμιμος (ή λιγότερο παράνομος anyway) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εγω 200 ευρω ειχα δωσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα αν το προστιμο το πληρωσεις εντος 7 ημερων ειναι το μισο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 θα παω και φυλακη λοιπον. Παιδια να μου φερνετε τσιγαρα Απ'ότι μου ειπαν, αν βγαλω το δίπλωμα (σχεδόΝ) όλα καλά. Αυτό θα κάνω, όπως το καναν τόσοι αλλοι πριν απο εμενα. Το θεμα βεβαια τωρα ειναι ότι θα πρεπει να ξαναδωσω σηματα κτλ κτλ νομιζα θα εδινα απλα οδηγηση. Αλλα δε βαριεσαι.. Φίλε δεν θα πας φυλακή. Λοιπόν άκου πως έχει, το έχω ζήσει πάνω από 10 φορές. Από τα 14 οδηγώ παπάκι, εδώ και 12 χρόνια τέλος. Λοιπόν και δίπλωμα να βγάλεις φυλακή θα Φας δεν θα πας... Θα σε βάλουν για κράτηση στα δικαστήρια μέχρι να φέρει Τα χρήματα ο μπαμπάς, αυτοί ξέρουν που ρίχνουν φυλακή και πρόστιμο δεν είναι βλακες. Θα έρθει λοιπόν ο μπαμπάς σου θα πληρώσει και βγαίνεις σαν κύριος, ποινικό δεν λερωνεται δεν θα έχεις θέμα. Αυτοί ξέρουν ότι και χρήματα να μην έχετε θα βρείτε, για το παιδί τους όλοι βρίσκουν. Το αποκλείω να την γλυτωσεις τσάμπα, χωρίς έστω τα έξοδα δικαστηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 πήγες σε ακραια περίπτωση τώρα αλλα οκ, δεν αντιλεγω κι αυτο στο παιχνιδι ειναι. Οπως και να έχει, ευχαριστώ άπαντες που συμμετείχαν. Με καλύψατε με το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 πήγες σε ακραια περίπτωση τώρα αλλα οκ, δεν αντιλεγω κι αυτο στο παιχνιδι ειναι. Οπως και να έχει, ευχαριστώ άπαντες που συμμετείχαν. Με καλύψατε με το παραπάνω τι ακραια ; πανω απο 10 φορες τα ιδια μου εκαναν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 τι ακραια ; πανω απο 10 φορες τα ιδια μου εκαναν . Την 1η ναι, μετά απο τόσες φορές δεν έβαλες μυαλό? Απορία το έχω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Την 1η ναι, μετά απο τόσες φορές δεν έβαλες μυαλό? Απορία το έχω... Για να σου φύγει η απορία, μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Την 1η ναι, μετά απο τόσες φορές δεν έβαλες μυαλό? Απορία το έχω... οχι φιλε δεν παει ετσι ,λογικα δεν ξερεις τι παιζει . Λοιπον εξηγουμε. Δεν ειχα διπλωμα απο τα 15 εως τα 18 ( εβγαλα ακριβως στα 18 ) Με ειχαν γραψει απειρες φορες για διπλωμα και ασφαλεια εφοσον δεν γινοταν τουλαχιστον το 1990 να κανειας ασφαλεια χωρις διπλωμα,ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. Τα δικαστηρια μου ηρθαν μετα τα 18 ενω ειχα διπλωμα. Ο δικαστης ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ - το εβγαζε ΑΚΥΡΟ ΠΑΝΤΑ!!!! Εχω δωσει πολλα χρηματα παρα πολλα στα δικαστηρια για ενα κωλ----διπλωμα!! Οποτε δεν ειναι θεμα μυαλου ειναι θεμα οτι τα δικαστηρια αργησαν να ερθουν και ετρεχα μεχρι τα 25 να πληρωνω ενω εχω για μηχανη και επαγγελματικο για αυτοκινητο. Για να σου φύγει η απορία, μερικοί δεν βάζουν μυαλό με τίποτα. εξυπνε διαβασε τι εγραψα -εισαι εντελως παντελως ασχετως με το θεμα να ξερεις. Οταν σε γραφουν για διπλωμα κανει εως και 10 χρονια να σου ερθει η κληση ( εκανε τοτε τωρα δεν με νοιαζει γιατι εχω τα παντα απο τα 18 ακριβως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 οχι φιλε δεν παει ετσι ,λογικα δεν ξερεις τι παιζει . Λοιπον εξηγουμε. Δεν ειχα διπλωμα απο τα 15 εως τα 18 ( εβγαλα ακριβως στα 18 ) Με ειχαν γραψει απειρες φορες για διπλωμα και ασφαλεια εφοσον δεν γινοταν τουλαχιστον το 1990 να κανειας ασφαλεια χωρις διπλωμα,ετσι θυμαμαι τουλαχιστον. Τα δικαστηρια μου ηρθαν μετα τα 18 ενω ειχα διπλωμα. Ο δικαστης ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ - το εβγαζε ΑΚΥΡΟ ΠΑΝΤΑ!!!! Εχω δωσει πολλα χρηματα παρα πολλα στα δικαστηρια για ενα κωλ----διπλωμα!! Οποτε δεν ειναι θεμα μυαλου ειναι θεμα οτι τα δικαστηρια αργησαν να ερθουν και ετρεχα μεχρι τα 25 να πληρωνω ενω εχω για μηχανη και επαγγελματικο για αυτοκινητο. εξυπνε διαβασε τι εγραψα -εισαι εντελως παντελως ασχετως με το θεμα να ξερεις. Οταν σε γραφουν για διπλωμα κανει εως και 10 χρονια να σου ερθει η κληση ( εκανε τοτε τωρα δεν με νοιαζει γιατι εχω τα παντα απο τα 18 ακριβως) Να είχες δίπλωμα να μην σε γράφανε. "έξυπνε" γιατί έξυπνα δεν φέρθηκες. Ούτε εγώ θα δεχόμουν το δίπλωμα πόσο μάλλον αν σε έβλεπα καμια 15αρια φορές. Το λάθος της μιας φοράς του TS το δεχόμαστε, εν μέρη το δικαιολογούμε. Να μην χαρακτηρίζεις λοιπόν άλλα μέλη γιατί εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να στα σύρουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να είχες δίπλωμα να μην σε γράφανε. "έξυπνε" γιατί έξυπνα δεν φέρθηκες. ΣΩΣΤΟ δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο !! Εξαλλου στα 15 τι να σκεφτεις ; Τα εγραψα για τον ts οχι για να κλαφτω , δεν γλυτωνεις απο Δικαστηριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Καλά ναι ^^ οι γονείς φταίνε τότε. Τελοσπάντων, τον ts τον κάλυψες άψογα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα