Προς το περιεχόμενο

Πρόστιμο..

Scatman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

έγινε το κακό και έλαβα την λυπητερή 360 ευρώ σε μηχανή/ Δεν είχα κράνος, ασφαλεια τίποτα μαζί. Δεν έχω και δίπλωμα...είναι και συγγενικού προσώπου το όχημα.. μεγάλη ανευθυνότητα αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Με προβλημάτισε το γεγονός που αναφέρει η παράβαση περιλαμβάνεται στο ΣΕΣΠ 107 κοκ

Τι ακριβώς γίνεται τώρα; Θα πάω ΕΛΤΑ θα πληρωθεί μισό κι όλα καλά; Θα μου αφαιρεθούν βαθμοί γενικά απ'το δίπλωμα (έχω αυτοκινήτου);

Πρώτη φορά παράνομος :P κι έχασα τον μπούσουλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι φίλε μου μακάρι για σένα να ήταν τόσο απλά τα πράγματα να πας δηλαδή να πληρώσεις το πρόστιμο και όλα οκ!

Για το δίπλωμα θα πας για βόλτα από την Ευελπίδων, θα περάσεις δικαστήριο κανονικά, φρόντισε να το έχεις βγάλει μέχρι τότε..

πως εκατσε η στραβη?μπλοκο?με μηχανη ησουν ή με 50ακι?μην χολοσκας για πραγματα που δεν μπορεις να αλλαξεις,και για πραγματα που μπορεις να αλλαξεις.

εχω σκασει τωρα. εφευγα αππτη δουλεια κ ειχαν μπλοκο. 150ρα βεσπα

τι και πως θα γίνει τωρα; θα μου ερθει καποια ειδοποιηση; Πως πρεπει να κινηθω;

Καταλαβαίνω , πολύ στενάχωρο είναι!

Ότι έγινε έγινε τώρα, θα σου έρθει τακτική δικάσιμος φρόντισε μέχρι να γίνει το δικαστήριο να έχεις βάλει δίπλωμα μηχανής οπωσδήποτε..

Πόσο άμεσα; Επίσης, δεν υπάρχει αντιστοιχία ημερομηνιών; Δηλαδή πχ αν πούμε ότι το δικαστήριο γίνεται το Δεκέμβρη, στις 27/9 κόπηκε η κλίση και το δίπλωμα βγήκε 25/11, δε θα δουν ότι το έβγαλε μετά; Άρα πιο πριν ήταν παράνομος;

Πόσο άμεσα; Επίσης, δεν υπάρχει αντιστοιχία ημερομηνιών; Δηλαδή πχ αν πούμε ότι το δικαστήριο γίνεται το Δεκέμβρη, στις 27/9 κόπηκε η κλίση και το δίπλωμα βγήκε 25/11, δε θα δουν ότι το έβγαλε μετά; Άρα πιο πριν ήταν παράνομος;

Το βλέπουν, αλλά δείχνουν ανοχή. Σου λέει έβγαλε δίπλωμα, άρα "έβαλε μυαλό", άρα μην τον τιμωρήσουμε.

• Like 4

Δεν θα έπρεπε  αλλα σε αθωώνουν, έτσι γίνεται απο πάντα !

ts  δεν μπορώ να ξερω αλλά κανα δυο χρόνια παίρνει συνήθως, βρες μια καλη δικαιολογία του κωλου σε φάση

'κυριε δικαστά μονο για 1 λεπτο πήρα το μηχανάκι γιατι χρειάστηκα να πάρω φάρμακα για την άρρωστη μανα μου, δεν το ειχα ξαναπαρει ποτέ' δείξε και το διπλωμα που θα εχεις βγάλει μέχρι τοτε και κατα πάσα πιθανότητα έφυγες καθαρός.

Μιλησα με γνωστο κι όντως 1-2 χρονια μεχρι το δικαστηριο...εε κατι θα σκεφτω σαν δικαιολογια οταν παρουσιαστω..

ευχαριστώ για τις απαντησεις.

Κρατάω το θετικό της υποθεσης, θα βγάλω δίπλωμα μηχανης :P

Να στε καλά.

• Like 2

Δεν δείχνουν ανοχή, τρως φυλακή και πληρώνεις. Τελευταία φορά πριν 10 χρονια είχα δώσει 1200.

Α κ μάλιστα σε πολλά δικαστήρια, είχα βγάλει κ δίπλωμα κ μου είπε... Κύριε είστε ένοχος.

Μακάρι να την γλυτωσεις αλλά δύσκολο, ειδικά αν σου τύχει γυναίκα εισαγγελέας.

Εξαρτάται το που θα πέσεις. Το αυτό ισχύει και στο εκάστοτε όργανο. Μας είχαν σταματήσει με φίλο, ξεκράνοτοι, χωρίς χαρτιά και πινακίδα η μηχανή, το μόνο που είχαμε ήταν ταυτότητες. :P Τίποτα δε μας έκαναν.

Εξαρτάται το που θα πέσεις. Το αυτό ισχύει και στο εκάστοτε όργανο. Μας είχαν σταματήσει με φίλο, ξεκράνοτοι, χωρίς χαρτιά και πινακίδα η μηχανή, το μόνο που είχαμε ήταν ταυτότητες. :P Τίποτα δε μας έκαναν.

Θα πέσει φυλακή και ότι στοίχημα θες. Το κράτος πάντα ζητάει λεφτά. Εγώ θα σας πήγαινα μέσα γιστι αν χτυπουσατε μπορεί να είχαμε άσχημα γεγονότα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...