Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή επιλογή για 3ο κινητό

Το ήθελα για 7ο και με αγχωσες τώρα!

Λες να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις?

• Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ξερω πως ειναι λιγο ακυρο αλλα ποιος ξερει πως μπορω να επικοινωνησω με τους admin?

πατα σε οποιοδηποτε account admin και κάνε αποστολή μηνύματος...

Δημοσ.

Το ήθελα για 7ο και με αγχωσες τώρα!

Λες να μην ανταποκριθεί στις απαιτήσεις?

Εξαρτάται,.αν είναι το ίδιο ανθεκτικό με τον προκάτοχό του τοτε να του πάρεις θυρίδα.

Κατα τ αλλα θα ανταποκριθεί, για 7ο εγω λεω παρτο. Do it

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να δοκιμάζω κανένα κοπιδι πάνω του ή να το καίω που και που!

Ή έστω να το έχω για κάλυμμα όταν θέλω να κάτσω σε άγνωστα μέρη!

Μάλλον θα πάω για κανένα 5S.

Δημοσ.

To "ξέχασα το κινητό στην τσέπη" δεν είναι το ίδιο με το "σπάω το κινητό με τα χέρια μου" που δεν είναι το ίδιο με επαγγελματικό εξοπλισμό μέτρησης μηχανικών αντοχών.

Δημοσ.

Εγω πάντως που εχω το mi5 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ουτε σπασιματα στη τσεπη ουτε τιποτα οπως κάποια αλλα που κανουν 1000 ευρω και λυγιζουν στη τσεπη, το λογισμικό του ειναι τέλειο και χωρις lag

Δημοσ.

Άηντε κορόιδα πλερώστε τώρα 949€ για 32αρι μηλόφωνο 5.5 ιντσών που χουρχουρίζει σα γατί..

Καλα που υπάρχουν κι εταιρείεε σα τη Xiaomi και συνεφέρουν με τις φάπες τα απλφανμπόηζζζ

Δημοσ.

ΟΚ συμφωνώ κάποιοι εργάζονται έστω και για αυτό αλλά όπως γράφει και ο Philippe υπάρχει και η Global που το μόνο που της λείπει είναι τα Ελληνικά μενού (τα οποία έχω την εντύπωση θα έρθουν στην Global με το επόμενο OTA).

Από την άλλη δεν μπορείς να βάζεις αυτό το πράμα που είναι όντως Κινέζικη DEV δίπλα σε ROMs όπως Cyanogenmod που είναι στημένη από το μηδέν γιατί έτσι υποβιβάζεις και την δουλειά των άλλων που έχουν εργαστεί πολύ περισσότερο.

Γιατι να μη τη βαζεις διπλα?

Και τι σημασια εχει αν τη κανουν απο το μηδεν?

Η προτιμηση στη ρομ ειναι υποκειμενικη και εχοντας δοκιμασει και aosp και cyanogen μου αρεσε περισσοτερο η Miui και προτιμησα αυτην.

Αρα σε υποκειμενικες επιλογες δε μπορεις να λες εσυ τι ειναι καλυτερο για τους αλλους.

Προφανως δε μιλαω για καμια ρομ που να λαγκαρει το συμπαν και να ειναι αχρηστη η συσκευη.

Αλλα καμια σωστη ρομ απο αυτες που ανεφερα δεν εχει τετοια θεματα.

Δημοσ.

Γιατι να μη τη βαζεις διπλα?

Και τι σημασια εχει αν τη κανουν απο το μηδεν?

Η προτιμηση στη ρομ ειναι υποκειμενικη και εχοντας δοκιμασει και aosp και cyanogen μου αρεσε περισσοτερο η Miui και προτιμησα αυτην.

Αρα σε υποκειμενικες επιλογες δε μπορεις να λες εσυ τι ειναι καλυτερο για τους αλλους.

Προφανως δε μιλαω για καμια ρομ που να λαγκαρει το συμπαν και να ειναι αχρηστη η συσκευη.

Αλλα καμια σωστη ρομ απο αυτες που ανεφερα δεν εχει τετοια θεματα.

Γιατί η CM είναι Custom ROM και η άλλη είναι πασαλείμματα γιαυτό δεν μπορείς να την βάλεις δίπλα.

Διάβασε λίγο παρακάτω τι είναι το κάθε partition στο android

Android Partitions Explained: boot, system, recovery, data, cache & misc

Αυτό το πράγμα που υποστηρίζεις έχει ατόφιο το System partition από την Κινέζικη Developers ROM

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί η CM είναι Custom ROM και η άλλη είναι πασαλείμματα γιαυτό δεν μπορείς να την βάλεις δίπλα.

Διάβασε λίγο παρακάτω τι είναι το κάθε partition στο android

Android Partitions Explained: boot, system, recovery, data, cache & misc

Αυτό το πράγμα που υποστηρίζεις έχει ατόφιο το System partition από την Κινέζικη Developers ROM

Και επαναλβανω,γιατι ακριβως θα πρεπει να ενδιαφερει το τελικο χρηστη αυτο?

Ποια προσφερει καλυτερη εμπειρια χρησης?αυτη θα προτιμησω.

Δε πα να εχει και αιμα παρθενου μεσα στο κωδικα,απλα δε με νοιαζει!

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε με pre-order από Geekbuying:

Mi5s 3gb (64gb) $390

Mi5s 4gb (128gb) $468

Mi5s Plus 4gb (64gb) $450

Mi5s Plus 6gb (128gb) $538

Περίπου ένα 30% πάνω από τις τιμές της Xiaomi.

ΥΓ Διορθώστε την χωρητικότητα στο άρθρο για το Mi5s 4gb είναι 128gb και όχι 64gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...