KRITOLAOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ όμορφα και τα δύο,αν και περιμένω σε λίγες μέρες το MI-5 3/64.Το πήρα απο geekbying στα 285 αν και είχα διαβάσει οτι σε λίγες μέρες έβγαινε το MI-5s γιατί μου άρεσε πάρα πάρα πολύ για προοπτική διετίας.Να πώ την αλήθεια δεν περίμενα τέτοιες φοβερές τιμές στο MI-5s!!Eίναι ίσως το μόνο που με προβλημάτισε κάπως αλλά στην τελική κλαααιν χαχαχαχα.Την δουλειά μου θα την κάνω και με το παραπάνω!ααα και σχετικά με το bend test που σπάει τόσο εύκολα...στον πόλεμο θα το αφήσω σπίτι χαχαχαχα
Themiss2000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν βγει σε Jet black... Αυτό δε μοιάζει σαν τη μαύρη λάκα που βάζουν στα φέρετρα? 2
nodas_21greek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κλείνω 3 χρόνια με το το Mi3 και μάλλον το plus μου κλείνει το μάτι
Philippe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πάνω στην κινέζικη developers ROM ρίχνουν ελληνικό μενού, σιγά το φοβερό και τρομερό που θα το συγκρίσεις με CM. Αφήνεις το System απείραχτο από την Κινέζικη DEV για να δουλέψει. Δεν παίρνει OTA και την αποκαλείς "φοβερή" ??? Πες τα φίλε γιατί όποτε έχω κράξει για τις κινεζιές της "ελληνικής", κάτι ζώα στο myphone πέφτανε να με φάνε λες και τους πλήγωσα την εθνική υπερηφάνεια! Global και ξερό ψωμί! 1
Dantε Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει μην υποβαθμιζουμε τη δουλεια που κανουν. Δε κανουν μονο αυτα. Στη τελικη αν σας φαινεται τοσο ευκολο,καντε το και εσεις.
Questioner Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν βγει σε Jet black... Άσε που έχει και headphone jack. Αυτό που το πας;
dexter white Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως η μόνη εταιρεία που μπορεί να με κάνει να επιστρέψω σε android...
just for today Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ανετα το πλας τοπερνα με κλειστα ματια.Αψογο εμφανηση απλο και χαρακτηρηστικα πολυ δυνατα αντε γεια!!@Και μετα αναρωτιουνται γιατι ανεβαινουν οι κηνεζοι!δε προλαβαινουν οι μεγαλες εταιριες απο χαστουκι huawei σε χαστουκι xiaomi πανε!!@
nickelodeon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ενταξει μην υποβαθμιζουμε τη δουλεια που κανουν. Δε κανουν μονο αυτα. Στη τελικη αν σας φαινεται τοσο ευκολο,καντε το και εσεις. ΟΚ συμφωνώ κάποιοι εργάζονται έστω και για αυτό αλλά όπως γράφει και ο Philippe υπάρχει και η Global που το μόνο που της λείπει είναι τα Ελληνικά μενού (τα οποία έχω την εντύπωση θα έρθουν στην Global με το επόμενο OTA). Από την άλλη δεν μπορείς να βάζεις αυτό το πράμα που είναι όντως Κινέζικη DEV δίπλα σε ROMs όπως Cyanogenmod που είναι στημένη από το μηδέν γιατί έτσι υποβιβάζεις και την δουλειά των άλλων που έχουν εργαστεί πολύ περισσότερο. 1
vste Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλή επιλογή για 3ο κινητό Καλα το 1ο το εχεις για γυναικα, δουλεια, φιλους. Το 2ο για το Αμορε. Το 3ο?? Και ειναι και δικαρτα τα περισσοτερα παναθεματα! 1
dyannisb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κάποιοι μπερδευεστε.. Η miui μπορεί να βασίζεται στο m αλλά έχει χαρακτηριστικά που. Έβαλε η Google στο n και άλλα επιπλέον. Οπότε μιλώντας για την ελληνική κοινότητα δεν προσθέτει ελληνικά πάνω στην κινεζική μόνο αλλά και επιπλέον στοιχεία. Μιλάμε δηλαδή για μια πολύ καλη υποστήριξη από την κοινότητα και μπράβο στα παιδιά. Τέλος να πω ότι εγώ στο redmi μου δεν έβαλα την ελληνική επειδή με καλύπτει στο 100% η global stable rom της μαμά xiaomi. Τρέχει νεράκι.
tz_aristotelis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση: Για το mi5 plus με την διπλή κάμερα, αν κατεβασω από το play store ένα άλλο πρόγραμμα κάμερας θα καταλάβει την διπλή κάμερα, ή τζιφος?
Retromaniac Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ερώτηση: Για το mi5 plus με την διπλή κάμερα, αν κατεβασω από το play store ένα άλλο πρόγραμμα κάμερας θα καταλάβει την διπλή κάμερα, ή τζιφος? Αυτό είναι στο firmware της κάμερας και επεμβαίνει πριν το λογισμικό.
bootstrap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ξερω πως ειναι λιγο ακυρο αλλα ποιος ξερει πως μπορω να επικοινωνησω με τους admin?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα