Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλα η πραγματικη ερωτηση τωρα που μεγαλωσε ειναι μια.

Will it...break, σαν το προηγουμενο Mi5?

Υπάρχει κινητό που δεν σπάει ; Νομίζω ότι έχουμε χαζέψει λίγο με τα σχετικά τέστ

Να ρωτήσω, υπάρχει διαθέσιμο CM για τα Mi? Γιατί ψήνομαι να παραγγείλω ένα Mi αλλά δεν μου αρέσουν τα σκιναρισμένα Android.

To Plus πάντως έχει πιο κομψό σχεδιασμό.

Η ελληνική κοινότητα διαθέτει μια φοβερή ρομ, εξίσου αν όχι πιο λειτουργική από την CM.  

ειμαι πιστος στην apple αλλα αυτο το κινητο ειναι υπεροχο... αν δεν ηταν ετσι η κατασταση με τις ρομ και το θεμα κινα θα το αγοραζα σιγουρα.

Υπάρχει ελληνική ρομ από την ελληνική κοινότητα. Αν βάλεις και ένα nova launcher γίνεται τέλειο. Όλα τα xiaomi έχουν αρκετή ραμ (όλα πάνω από 2) οπότε δεν τίθεται θέμα.

Η miui rom που έχουν τα xiaomι κάνει πολύ καλή διαχείριση permissions και παρόλο που όλα έχουν αρκετή ραμ,είναι πολύ σκληροπυρηνική με την διαχείριση της, κάτι που κάνει το τηλέφωνο σφαίρα ...

Δημοσ.

Υπάρχει κινητό που δεν σπάει ; Νομίζω ότι έχουμε χαζέψει λίγο με τα σχετικά τέστ

Η ελληνική κοινότητα διαθέτει μια φοβερή ρομ, εξίσου αν όχι πιο λειτουργική από την CM.  

Πάνω στην κινέζικη developers ROM ρίχνουν ελληνικό μενού, σιγά το φοβερό και τρομερό που θα το συγκρίσεις με CM.

14566-Wipe-factory-reset-jpg

το παραπάνω screen shot από εδώ

Αφήνεις το System απείραχτο από την Κινέζικη DEV για να δουλέψει.

Δεν παίρνει OTA και την αποκαλείς "φοβερή" ???

• Like 4
Δημοσ.

Να ρωτήσω, υπάρχει διαθέσιμο CM για τα Mi? Γιατί ψήνομαι να παραγγείλω ένα Mi αλλά δεν μου αρέσουν τα σκιναρισμένα Android.

Αυτά έλεγα κι εγώ μέχρι που δούλεψα miui.

Πλήρης rom, με απίστευτες δυνατότητες και ατελείωτη παραμετροποίηση.

Συν το γεγονός ότο παίρνεις backup στο micloud και όταν αλλάξεις συσκευή ή κάνεις format, με ένα restore επαναφέρει επαφές, μηνύματα, κλήσεις, φωτό μέχρι και κωδικούς wifi!!!!!!!

Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα ξανά αλλάξω μάρκα κινητού.

Δημοσ.

Και να σπαει τι εγινε?

Το βαρας στο γραφειο εσυ το κινητο?

Η απλα το βαλες μπας και βρουμε κανα ψεγαδι?

• Like 5
Δημοσ.

Και να σπαει τι εγινε?

Το βαρας στο γραφειο εσυ το κινητο?

Η απλα το βαλες μπας και βρουμε κανα ψεγαδι?

Το ειδες το video απο περιεργεια ή απλα γραφεις για να γραφεις?

Που κολλανε αυτα που λες παραπανω?

Ο ανθρωπος σου λεει οτι τα φοβερα specs σε τοσο χαμηλη τιμη εχουν και μειονεκτηματα(δηλαδη η ποιοτητα κατασκευης που λεμε),κατι που δεν αναφερεται συχνα στα forum. Επισης τετοια video οπως το παραπανω ειναι χρησιμα κυριως για οσους θελουν τα κινητα τους να τα κρατησουν καιρο και αρα να δουν την αντοχη του κινητου τους(οσο αυτο ειναι δυνατο).

Που κολλαει αυτο που εγραψες με το video ειπαμε?

Δημοσ.

καλα μην πατε να πολεμησεται με τα κινητα και ουτε να παιζεται με την φωτια και θα αντεχει πιστευω

Δημοσ.

Αν σου βγαλει τις ασχημες γραμμες, θα εχεις σημα στη βαση της κεραιας των Vodafone, Wind, Cosmote. Θελουμε αλουμίνιο μονο πλεον, ετσι λειτουργει προς παρον αναγκαστικα.

Και στην βάση της κεραίας σε διαβεβαιώνω πως δεν θα έχεις καθόλου...(Γιατί το σήμα που εκπέμπει η κεραία έχει την μορφή φτερών πεταλούδας) :P

Ως εμφάνιση αυτό το Brushed μέταλλο δεν με ενθουσιάζει, από specs όμως τα πάει αρκετά καλά....Άντε να βγει να πέσει η τιμή στο Mi5 μπας και το τσιμπήσουμε :P

Δημοσ.

Το ειδες το video απο περιεργεια ή απλα γραφεις για να γραφεις?

Που κολλανε αυτα που λες παραπανω?

Ο ανθρωπος σου λεει οτι τα φοβερα specs σε τοσο χαμηλη τιμη εχουν και μειονεκτηματα(δηλαδη η ποιοτητα κατασκευης που λεμε),κατι που δεν αναφερεται συχνα στα forum. Επισης τετοια video οπως το παραπανω ειναι χρησιμα κυριως για οσους θελουν τα κινητα τους να τα κρατησουν καιρο και αρα να δουν την αντοχη του κινητου τους(οσο αυτο ειναι δυνατο).

Που κολλαει αυτο που εγραψες με το video ειπαμε?

Ναι το εχω δει τοσες φορες που το σπαμαρει ο καθενας οταν δεν εχει καποιο ουσιαστικο μειονεκτημε να επισημανει.

Προσωπικα το θεωρω ηλιθιο αυτο το πραγμα που τα λυγιζουν.

Αν εισαι απροσεκτος ολα θα σπασουν.

Δεν υπαρχει περιπτωση το ενα να αντεξει και το αλλο να σπασει σε πραγματικο ατυχημα,επειδη το Β ειχε καλυτερο σασι.Συνηθως θα δεχθουν τετοια δυναμη που θα σπασουν και τα δυο.

Αν κατσεις πανω του ενω ειναι στη κωλοτσεπη οτι και να ναι,θα στραβωσει.

Και στη τελικη δεν ειναι η δουλεια του κινητου να αντεχει τετοια πραγματα.

Και οταν σου δινει ολα αυτα στα 299$,τοτε δε γκρινιαζεις κιολας.

Και απο που και ως που ειναι κριτηριο για καποιον που θα το κρατησει πολυ?

Να φροντιζει ο καθενας να προσεχει το κινητο του και να μη τα ριχνει στην εταιρεια που τα παρατανε απο δω και απο και μετα "Α κινητο των 500Ε και περασε αυτοκινητο και δε αντεξε κοκ".

Γιατι τα χουμε διαβασει και αυτα...

Δημοσ.

Μπερδεύτηκα... Το απλό μοντέλο έχει το εξελιγμένο fingerprint της Qualcomm ενώ το Plus έχει το βασικό fingerprint της Xiaomi?

Γιατί να το κάνουν αυτό;

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παίδες το iPhone 7 που δε σπαει κάνει 500€ πάνω επειδή τόσο κοστίζει το αλουμίνιο? Το leagoo m5 των 55 ευρώ το είδε κανείς σας?

Δημοσ.

Δηλαδή το γυαλί της οθόνης είναι ένα κομμάτι; Ο σένσορας δεν είναι βαλμένος χωριστά;

Είναι χωριστά κάτω από την οθόνη και μπορεί να διαβάζει το αποτύπωμα και πάνω από το τζάμι, αυτό κατάλαβα εγώ...

εννοούσα το βαθούλωμα που είναι για το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι ένα με την οθόνη η ξεχωριστά; Επίσης όλη η οθόνη μπορεί να διαβάσει αποτυπώματα ή μόνο εκείνο το σημείο; 

Mονο εκεινο το σημειο μπορει να διαβασει το δακτυλικο αποτυπωμα, αλλα το γυαλι της οθονης ειναι ενα κομματι αν καταλαβα καλα , που κανει κουρμπα(οχι για λειτουργικους λογους, αλλα για πρακτικους ωστε να το βρισκουμε ευκολα με το δακτυλο μας) σε εκεινο το σημειο.

Ο αισθητηρας βρισκεται κατω απο το γυαλι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...