konstantinosgat Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 γεια σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποια router που θεωρειτε καλα ( πειτε μου αν τα εχετε ) μεχρι 50 ευρω (θα προτιμουσα κατι φθινοτερο βεβαια... ψαχνω κατι αρκετα value for money) ο παροχος μου ειναι ο ΟΤΕ και δεν με καλυπτει το δικο μου αν και δεν εχω καλη συνδεση (24 πραγματικη 5) θελω αρκετα καλη εμβελεια στο wi-fi γιατι αυτο του παροχου δεν καλυπτει ουτε 100 τμ σπιτι. πειτε μου τις παρατηρησεις σας και αν ειναι ευκολη η εγκατασταση εχω ethernet αρκετα μεγαλο περιπου 6 μετρα επισης οταν παιζω online games και εχω το youtube ανοιχτο πχ ανεβαζω ping... αν αλλαξω router θα ειμαι κομπλε;
konstantinosgat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 οταν λες ευρυζωνικη τηλεφωνια τι εννοεις;
johnmegarythmos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 το τηλεφωνο σου δουλευει πανω στο ρουτερ σου;
konstantinosgat Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 το εχω σε ξεχωριστη πριζα
BloodDonor89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει σημασία αν το έχεις σε εξωτερική πρίζα. Voip τηλεφωνία έχεις; Δηλαδή πες ότι δεν βάλεις καθόλου ρούτερ τηλέφωνο θα έχεις; Ποιο ρούτερ είναι αυτό του παροχου;
panos- Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Router του ΟΤΕ ανάβει η λυχνία Telephony?
konstantinosgat Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχει τετοια λυχνια εχει αναμεμενες τις εξης: power dsl internet lan 1 lan 2 wlan/wps και σβηστες ειναι οι εξης: lan 3 stb usb σημειωση... εχω το παλιο router του ote
morby Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάρε κάποιο tp-link σε αυτά τα λεφτά είναι μια χαρά
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το θεμα με το utube και online games δε βελτιωνεται, ειναι θεμα QOS........ αλλη ιστορια.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 γεια σας θα ηθελα να μου προτεινετε καποια router που θεωρειτε καλα ( πειτε μου αν τα εχετε ) μεχρι 50 ευρω (θα προτιμουσα κατι φθινοτερο βεβαια... ψαχνω κατι αρκετα value for money) ο παροχος μου ειναι ο ΟΤΕ και δεν με καλυπτει το δικο μου αν και δεν εχω καλη συνδεση (24 πραγματικη 5) θελω αρκετα καλη εμβελεια στο wi-fi γιατι αυτο του παροχου δεν καλυπτει ουτε 100 τμ σπιτι. πειτε μου τις παρατηρησεις σας και αν ειναι ευκολη η εγκατασταση εχω ethernet αρκετα μεγαλο περιπου 6 μετρα επισης οταν παιζω online games και εχω το youtube ανοιχτο πχ ανεβαζω ping... αν αλλαξω router θα ειμαι κομπλε; oxi δεν θα εισαι κομπλε. β.ζητας fast path γιακαλυτερο Ping.ρουτερ γενικοτερα μπορεις να παρεις καλυτερο αλλα δεν σημαινει οτι θα καλυψεις 100 τμ σπιτι ειδικα αν ειναι πολλοι τοιχοι. καλο θα ειναι ειτε qos ειτε Limit στους αλλους χρηστες για να μην εχεις θεματα με το ping(το qos ειναι πιο σωστο απο το bandwidth management) αρκει να ξερεις να το σεταρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα