Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεπον. Το Project αρχισε με php/js, αλλα επειδη μερικα πραματα ηθελαν realtime streams, εβαλα και λιγο websocket. Πηγα να της γραψω σε c++ αλλα μετα το switching protocol δεν μπορουσα να στειλω στο client. Ετσι πηγα c# που εχει ετοιμα πραματα. Μετα ηθελα και λιγο android, ετσι τσιμπησα και λιγο java.

Τωρα εχω php, javascript, java, c# ααα και μερικα σκριπτ σε sql.

Πως τα οργανωνω και πως θα τα βαλω σε ενα git;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είδους project είναι και γιατί θέλεις να τα οργανώσεις, πχ θα βγει παραγωγή αυτό θα πρέπει να γίνεται maintain update κλπ αν ναι θα σου πρότεινα να κοιταξεις την αρχιτεκτονική που προτεινει το docker για microservices.

Δημοσ.

Λεπον. Το Project αρχισε με php/js, αλλα επειδη μερικα πραματα ηθελαν realtime streams, εβαλα και λιγο websocket. Πηγα να της γραψω σε c++ αλλα μετα το switching protocol δεν μπορουσα να στειλω στο client. Ετσι πηγα c# που εχει ετοιμα πραματα. Μετα ηθελα και λιγο android, ετσι τσιμπησα και λιγο java.

Τωρα εχω php, javascript, java, c# ααα και μερικα σκριπτ σε sql.

Πως τα οργανωνω και πως θα τα βαλω σε ενα git;

Με το git τι προβλημα έχεις? Εφοσον εισαι κατω απο το ιδιο directory δεν εχεις θεμα, ολα κανονικά θα τα βλέπει.

Αν εισαι σε διαφορετικά directories τοτε κανε διαφορετικα repos και συμπεριφέρσου τους σαν ανεξαρτητα services(γενικα θα στο πρότεινα αυτό γιατι πχ αυριο μεθαυριο μπορεις να θες να αλλάξεις υλοποιηση σε ένα απο αυτά οποτε οταν το εχεις ανεξαρτητο ειναι πολύ ευκολότερο).

Μετά για τα αρχεια κάθε γλώσσας χρησιμοποιησε IDE ( αν γενικά χρησιμοποιείς,phpstorm και webstorm πολυ καλα για php και js αντιστοιχα ) και εισαι οκ.

Δημοσ.

Visual studio android studio και για php js nodepad++ chrome.

Για το τελευταιο πρεπει να βρω κατι αλλο.

Το θεμα ειναι οτι τωρα ειναι χυμα και αρκετα κουραστικο το jump απο editor σε editor και ide σε ide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...