NikosKallithea Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος αυτό το αυτοκίνητο, βλάβες και αν αξίζει, ενδιαφερομαι για αγορά και είμαι στο ψάξιμο, Το λινκ είναι ενδεικτικό http://www.car.gr/8466009-ford-streetka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που είναι Ford... Κλαφτα Χαράλαμπε. Ψάξε πρώτα από όλα τιμές για ανταλλακτικά και μετά πάρε απόφαση αν το πάρεις η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που είναι Ford... Κλαφτα Χαράλαμπε. Ψάξε πρώτα από όλα τιμές για ανταλλακτικά και μετά πάρε απόφαση αν το πάρεις η όχι. πλακα κανεις ετσι; τι θα επρεπε να ειναι για να μην ειναι κλαφτα χαραλαμπε, κορολα του 98; Γιατι για οτι αμαξει ειπωθει κουβεντα εδω μεσα τωρα τελευταία κλαφτα χαραλαμπε διαβαζω! Μια χαρα ειναι και νορμαλ τιμες εχουν στα ανταλλακτικά...σε σχεση τουλαχιστον με αλλα γερμανικά θα τα ελεγες και φθηνα τα ανταλλακτικά τους... Νικο αυτα ειχαν καποιες παιδικές ασθένειες ως καμπριο με τη ζελατίνα της κουκούλας και κατι σαν ντιζες για το ανοιξε κλεισε... Ειχα οδηγήσει ενα που το ειχε μια φίλη, ωραιο πάτημα, οχι τραίνο που λεμε αλλα ευχάριστο στην οδήγηση σίγουρα... Προσωπικά δε θα επαιρνα softtop αλλα αν σου αρεσει πηγαινε και δες το εξωνυχιστικά σε αντιπροσωπεία, κατα 70% για την κουκουλα και 30% για τα υπόλοιπα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που είναι Ford... Κλαφτα Χαράλαμπε. Ψάξε πρώτα από όλα τιμές για ανταλλακτικά και μετά πάρε απόφαση αν το πάρεις η όχι.Επιχειρηματα λεμε, οχι μλκιες. Μια χαρα ειναι τα ford, απο τα πλεον αξιοπιστα γερμανικης κατασκευης και με φθηνο κοστος συντηρησης. Τα ka βεβαιως, ουτε ομορφα ειναι, ουτε βγηκαν ιδιαιτερα αξιοπιστα (σε κατι rankings που γινονται στο εξωτερικο με ποσοστα βλαβων κλπ, ειναι απο τα χειροτερα). Ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις, αν και η αγγελια που βλεπω για κουβα 12ετιας με soft οροφη 4k+ ευρω, παραειναι πολλα. Τοσο δεν εχουν ουτε τα 2 κατηγοριες πανω ford focus εκεινης της περιοδου, ακομα και st170 βρισκεις με λιγοτερα λεφτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα ειναι και νορμαλ τιμες εχουν στα ανταλλακτικά...σε σχεση τουλαχιστον με αλλα γερμανικά θα τα ελεγες και φθηνα τα ανταλλακτικά τους... Σε ανταλλακτικά και εργασίες έχω την αίσθηση ότι δαγκώνει λίγο η Ford. Αυτό έχω διαβάσει και σε συγκρίσεις που έκαναν σε περιοδικά, αυτό έχω διαπιστώσει κι απ' τον περίγυρό μου. Ντάξει όχι τρελά πράγματα αλλά "φτηνή" δε τη λες (και σε σύγκριση με άλλες γερμανικές δηλαδή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ανταλλακτικά και εργασίες έχω την αίσθηση ότι δαγκώνει λίγο η Ford. Αυτό έχω διαβάσει και σε συγκρίσεις που έκαναν σε περιοδικά, αυτό έχω διαπιστώσει κι απ' τον περίγυρό μου. Ντάξει όχι τρελά πράγματα αλλά "φτηνή" δε τη λες (και σε σύγκριση με άλλες γερμανικές δηλαδή).Νορμαλ προς φθηνες τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο (group vag, γιαπωνεζους). Υπαρχει ομως αλλη μια αληθεια που δεν αναφερεις. Η ford σε γενικες γραμμες απαιτει πολυ πιο αραια σερβις απο τον ανταγωνισμο, μειωνοντας εν τελει το κοστος συντηρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ανταλλακτικά και εργασίες έχω την αίσθηση ότι δαγκώνει λίγο η Ford. Αυτό έχω διαβάσει και σε συγκρίσεις που έκαναν σε περιοδικά, αυτό έχω διαπιστώσει κι απ' τον περίγυρό μου. Ντάξει όχι τρελά πράγματα αλλά "φτηνή" δε τη λες (και σε σύγκριση με άλλες γερμανικές δηλαδή). Ασε να το πάρει να δει πόσο δαγκώνει και θα μας ζητάει μετά after market ανταλλακτικά. πλακα κανεις ετσι; τι θα επρεπε να ειναι για να μην ειναι κλαφτα χαραλαμπε, κορολα του 98; Γιατι για οτι αμαξει ειπωθει κουβεντα εδω μεσα τωρα τελευταία κλαφτα χαραλαμπε διαβαζω! Μια χαρα ειναι και νορμαλ τιμες εχουν στα ανταλλακτικά...σε σχεση τουλαχιστον με αλλα γερμανικά θα τα ελεγες και φθηνα τα ανταλλακτικά τους... Νικο αυτα ειχαν καποιες παιδικές ασθένειες ως καμπριο με τη ζελατίνα της κουκούλας και κατι σαν ντιζες για το ανοιξε κλεισε... Ειχα οδηγήσει ενα που το ειχε μια φίλη, ωραιο πάτημα, οχι τραίνο που λεμε αλλα ευχάριστο στην οδήγηση σίγουρα... Προσωπικά δε θα επαιρνα softtop αλλα αν σου αρεσει πηγαινε και δες το εξωνυχιστικά σε αντιπροσωπεία, κατα 70% για την κουκουλα και 30% για τα υπόλοιπα... Ούτε καν ξέρεις τι σημαίνει Toyota και μιλάς έτσι για αυτήν οπότε δεν έχω λόγο καν να σου απαντήσω. Όταν θα ψάχνεις για μάστορα και ανταλλακτικά ίσως σε βοηθήσω. Νορμαλ προς φθηνες τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο (group vag, γιαπωνεζους). Υπαρχει ομως αλλη μια αληθεια που δεν αναφερεις. Η ford σε γενικες γραμμες απαιτει πολυ πιο αραια σερβις απο τον ανταγωνισμο, μειωνοντας εν τελει το κοστος συντηρησης. Απαιτεί πιο αραια σέρβις για να βγάζουν βλαβες. Αντλία βενζίνης σε transit παράδειγμα τιμή με εργασία 600, η τιμή πρόσεξε είναι χονδρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Απαιτεί πιο αραια σέρβις για να βγάζουν βλαβες. Αντλία βενζίνης σε transit παράδειγμα τιμή με εργασία 600, η τιμή πρόσεξε είναι χονδρική. Μόνο που το Τransit ειναι επαγγελματικό; Η αντλία μέσες άκρες βγάζει 7~10 χρόνια και είναι αναλώσιμο. Αντίστοιχη εργασία (σύν ιμάντες) σε Fiesta κοστίζει 200~250 ευρώ,ανάλογα τα ανταλλακτικά. edit: άκυρο,νόμιζα αντλία νερού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο που το Τransit ειναι επαγγελματικό; Η αντλία μέσες άκρες βγάζει 7~10 χρόνια και είναι αναλώσιμο. Αντίστοιχη εργασία (σύν ιμάντες) σε Fiesta κοστίζει 200~250 ευρώ,ανάλογα τα ανταλλακτικά. edit: άκυρο,νόμιζα αντλία νερού. Ρέ συ έχουμε Ford στην εταιρία είναι πανάκριβα άστο. Άσε που χαλάνε κάνε μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά δεν μπορούνε να αγοράσουμε όλοι toyota, αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε άλλη μάρκα αυτοκινήτων. Αυτό που με φοβίζει και εμένα λιγο είναι η κουκούλα, τεσπα μου αρέσει όμως και θα το ψαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά δεν μπορούνε να αγοράσουμε όλοι toyota, αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε άλλη μάρκα αυτοκινήτων. Αυτό που με φοβίζει και εμένα λιγο είναι η κουκούλα, τεσπα μου αρέσει όμως και θα το ψαξω. Ρέ συ καλό φαίνεται απλά ψάξε κόστος συντήρησης και γενικώς πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά. Δεν είπαμε να πάρεις Toyota... Αλλά ένα corolla του 2006 θα ήταν καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ανταλλακτικά και εργασίες έχω την αίσθηση ότι δαγκώνει λίγο η Ford. Αυτό έχω διαβάσει και σε συγκρίσεις που έκαναν σε περιοδικά, αυτό έχω διαπιστώσει κι απ' τον περίγυρό μου. Ντάξει όχι τρελά πράγματα αλλά "φτηνή" δε τη λες (και σε σύγκριση με άλλες γερμανικές δηλαδή). πολυ νορμαλ τιμές έχουν τα ανταλλακτικά. Εκει που δαγκώνουν τα επισημα ειναι στα τυπικά σέρβις (π.χ. λαδιού-που έχουν τα φορντακια την ιδια τιμη με της bmw). Επισης απο ζημιές οσοι συγγενεις και φίλοι εχουν δεν υπάρχει τίποτα το αξιομνημόνευτο και ποτε δεν εχω δει καποιον τους να μεινει στο δρόμο! Αυτό που με ξενερώνει σίγουρα ειναι όπως προείπα το soft-top σε αυτο το αμαξι ιδίως λόγω του ότι η ford δεν εχει πολύ εμπειρία με τα cabrio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα