alexmouris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει το Rockit 88 να κάνω delid σε ένα 6700k ;Θα έκανα με λεπίδα αλλά δεν το ρισκάρω σε 350 ευρώ cpu. Τρέμουν τα χέρια μου και μόνο στην ιδέα.http://rockitcool.myshopify.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχω το rockit88 αλλα εχω ενα απο 3d εκτυπωτη αν θες για να το κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ο 6700Κ είναι αρκετά πιο δροσερός από τον 4790Κ που έχω....Τι temps έχεις σε stress που θες να κάνεις delid?Τι ψύξη επίσης έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρέσει που θες να γίνει delid και φοβάσαι τα 350 που έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ο 4790k παντως επεσε περιπου 15 βαθμους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Η κολλα για να ξανακολησει το καπακι φαινεται μετα η οχι? Γιατι στο overclock.net μιλανε οτι η intel δεν τους αρνητε την εγγυηση. Εκτος και αν εδω μας κανουν νουμερα τα μαγαζια. Ο ορος αντικατασταης ειναι να εχει το καπσκι ο χρηστης με τα γραμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 η κολλα μετα το κλεισιμο μπορεις οτι εξεχει με μια φαλτσετα προσεκτικα να την κοψεις και να μην φαινεται τιποτα. κατα την γνωμη μου πιστευω οτι κανενα μαγαζι εδω περα δεν θα μπορεσει να το καταλαβει αν εχει ανοιχτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχω το rockit88 αλλα εχω ενα απο 3d εκτυπωτη αν θες για να το κανεις. Φιλέ Ντέμη μένεις Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Η κολλα για να ξανακολησει το καπακι φαινεται μετα η οχι? Γιατι στο overclock.net μιλανε οτι η intel δεν τους αρνητε την εγγυηση. Εκτος και αν εδω μας κανουν νουμερα τα μαγαζια. Ο ορος αντικατασταης ειναι να εχει το καπσκι ο χρηστης με τα γραμματα. Έχω στείλει παλαιότερα 3770Κ με κολλημένο καπάκι και μου τον άλλαξε κατευθείαν η Intel (θα καθαρίσεις καλά την κόλλα που ξερνάει στο καπάκωμα). Άλλα όπως έγραψες κιόλας, τους ενδιαφέρει πιο πολύ να συμφωνούν τα νούμερα του IHS με το PCB. Με τους δικούς μας δεν νομίζω να βγαίνει άκρη, γι'αυτό και εγώ όπου μπορώ, κάνω RMA κατευθείαν στον κατασκευαστή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος τι κόλλα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μετα το delid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 τι εννοεις ; τι παστα θα βαλεις μεσα απο το καπακι η με τι θα κολλησεις το καπακι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Το gamers nexus λέει ότι μεγάλο ποσοστό της μείωσης των θερμοκρασιών προέρχεται από την αφαίρεση της εργοστασιακής κολλάς πάντως. Οπότε σίγουρα μην πάτε μετά το delid και το γεμίσετε μέσα με κόλλες κτλ. Όσο πιο κοντά το ihs στο die τόσο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/28/2016 στις 4:15 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Μου αρέσει που θες να γίνει delid και φοβάσαι τα 350 που έδωσες. Τα 350 με την έννοια οτι με το ξυράφι μπορεί να τον καταστρέψει αν κάτι δεν πάει καλά,έχει λογική να τα σκέφτεται κανείς. Με το rockit88 ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είσαι safe. Έχω ανοίξει ήδη 2 φορές τον δικό μου και άλλους 4 cpu με απόλυτη επιτυχία. Αν θέλει ο TS ας μου στείλει pm μιας που το έχω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, mcrae13 είπε Τα 350 με την έννοια οτι με το ξυράφι μπορεί να τον καταστρέψει αν κάτι δεν πάει καλά,έχει λογική να τα σκέφτεται κανείς. Με το rockit88 ,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είσαι safe. Έχω ανοίξει ήδη 2 φορές τον δικό μου και άλλους 4 cpu με απόλυτη επιτυχία. Αν θέλει ο TS ας μου στείλει pm μιας που το έχω ! Δεν με κατάλαβες. Δεν διαφωνώ. Αλλά για κάποιον που δεν το έχει κάνει και έχει ήδη φόβο τότε κάνει ακόμα πιο χειρότερα τα πράγματα. Αν έχεις "θράσος/θάρρος" το κάνεις. Αν έχεις φόβο ο κίνδυνος να έχεις ολέθριο αποτέλεσμα είναι υπαρκτός. Εξάλλου υπάρχουν και εργαλεία πλέον που απλοποιούν την κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 25/2/2018 στις 12:52 ΜΜ, ultraex2003 είπε τι εννοεις ; τι παστα θα βαλεις μεσα απο το καπακι η με τι θα κολλησεις το καπακι ; Με τι κόλλα θα κολλήσω το καπάκι. IHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα