txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα. Ξεκινωντας θα ηθελα να πω 2 πραγματακια. Βρηκα εναν παλιο μου δισκο που εχει παλια προσωπικα μου αρχεια συναισθηματικης αποψης και θα ηθελα να ανακτησω καποια απο αυτα. Δεν ξερω αν ειναι εφικτο. Λογο ελειψης γνωσης θα ηθελα να με βοηθησετε χωρις το φοβο μηπως τον ''χαλασω'' μιας και ηδη ενα θαυμα θα μπορουσε να βοηθησει. Σημερα λοιπον τον ανοιξα. Με τα 1000 ζορια διαβαστηκε μεσω hdsentitel αλλα με ερωτηματικα παντου (χωρις δηλαδη να προσδιοριζει χωρητικοτητα,υγεια κλπ) Σας παραθετω φωτο και βιντεο. Υ.Γ. μην μου πειτε να το παω σε καταστημα κλπ Υ,Γ,2 για να καταφερει να διαβαστει απο το sentitel εβαλα χειροκινητα την βελονα πανω στις πρωτες γραμμες που φαινονται στο σκληρο δισκο.Φαινεται στη φωτο χαρακτηριστικα του δισκου φαινονται εδω filename-=utf-8''Βίντεο.MOV
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τον άνοιξες? Τον άνοιξες? Τον άνοιξες? Λυπάμαι αλλά πλέον αμφιβάλω αν έχει τίποτα πάνω στα platter...
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 τον ανοιξα Χ 4! Πανω στα ερωτηματα μου εχεις να βοηθησεις καπως;
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εφόσον τον άνοιξες,τελείωσε ο δίσκος. πήρε σκόνη στα platter,τελείωσε. Το άνοιγμα του δίσκου απο τις εταιρίες ανάκτησης γίνεται σε ειδικό χώρο που δεν περιέχει σωματίδια κλπ. 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κατασκευάζονται και ανοίγονται σε clean room. Πλεόν ο δίσκος κάνει μόνο για freesby. Ο μόνος τρόπος να τον ανοίξεις στο σπίτι, και πάλι με κίνδυνο είναι. Γεμίζεις ατμούς το μπάνιο, περιμένεις να κατακάτσουν, παρασύρονται τα μόρια σκόνης κάτω, και τον ανοίγεις κάπου ψηλά στο ταβάνι και γρήγορα.
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά ο σκληρός ειναι χαλασμένος εδω κ χρόνια. Δεν θέλω να τον δουλέψω. Απλα λίγες στιγμές πριν τον πετάξω να δω κάποια πράγματα. Η σκόνη που λέτε δεν νομίζω να έκανε τόσο ζημιά στον ήδη χαλασμένο σκληρό δίσκο. Ο ήχος που κανει στο βιντεο το κανει χρόνια
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 εαν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο να κάνεις ανάκτηση τα αρχεία,πλέον την έχασες και αυτή. η σκόνη και γενικότερα τα σωματίδια του αέρα,οχι απλά του εκαναν ζημιά πλεον,του έσκισαν τα ράμματα. επίσης τα βαθουλώματα που είναι πάνω στο platter μάλλον έχουν γίνει απο κάποια πτώση; (έξυσε η κεφαλή τον δίσκο) δεν έχω δει μηχανικό δίσκο να έχει τέτοια αυλακώματα ποτέ. 1
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 και μονο που το pc διαβασε το σκληρο δισκο πιστευω οτι υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες. Ψαχνω γενικα καποιες στιγμες πριν τον πεταξω ξεροντας οτι εχει καταστραφει. Εβαλα χειροκινητα την κεφαλη πανω στην πρωτη αυλακωση και τοτε το pc διαβασε το σκληρο δισκο. Με καποιο αντιστοιχο trick δεν μπορω να δω κατι παραπανω κανοντας κατι; Ξερω οτι ειναι ανορθοδοξος τροπος και plz σταματηστε να μου λετε οτι καταστραφηκε, αν εχετε καποιες λυσεις τις περιμενω με ανυπομονησια
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 το γεγονος οτι τουλαχιστον διαβαζετε δεν σημαινει κατι;
Sheogorath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβάζει την πλακέτα, όχι τους platters/δίσκο.
txcellas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 οποτε σιγουρα η πλακετα δεν εχει προβλημα αρα λογικα ο δισκος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα