Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες σαν εξωτερικό κάψιμο; Σαν να έβαλε κάποιος mapp torch και να τα έκαψε απέξω; 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα πως κανετε ετσι? Οπως η Apple εδινε bumbers λογο του  #antennagate ετσι και η Samsung θα δινει δωρο θηκη προστασιας. Για τον χρηστη..

samsung_s7_commercial.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Τα νέα διαφημιστικά Spot της Samsung θα έχει το τραγούδι της Σαμπρίνας... 

"Και θα θέλεις.... BooM BooM..." - Το νέο Galaxy S7 Edge / Note "Και θα θέλεις.... BooM BooM..."

Δημοσ.

Τα samsung είναι μόνο για ανθρώπους που τους αρέσει να ζούνε τη ζωή τους και όχι απλά να χαζεύουν μια οθόνη.

Να υποθέσω Dedicated Apple hater έτσι; Φαίνεται το πόσο καλά γνωρίζεις τα iPhone σε θέμα παραγωγικότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ασχετα με την πλακα και τα τεχνικα και το ναχαμε να λεγαμε εγω με το φτωχο μου το μυαλο και σαν τεχνικος ΗΥ γνωριζω πολυ καλα την πολιτικη των εταιριων οσο αφορα το θεμα μαρκετινγκ και αλλαγης μοντελων στα προιοντα τεχνολογιας τοσο συντομα που δινεις ενα καρο λεφτα για κατι νεο(που δεν ειναι ουσιαστικα και τοσο νεο)και στο τριμηνο η τετραμηνο εχει κατι παραπανω απο την μιση αξια.Για να μην μακρυγορω θελω να πω εαν δεν εισαι Fashion victim και φυσικα εχεις και χρηματα για πεταμα πια η λογικη να αλλαξεις ενα ηδη κινητο η οτι αλλο εχεις τοσο συντομα εαν σε καλυπτη με μια νεα συσκευη που θα εχει μπροστα το νουμερο 7-8-9-10 κτλ? Ποσο μαλλον οταν αυτη η συσκευη εχει μια μικρη περιουσια και αποδεδειγμενα εστω και μια στα τοσα εκατομυρια απο αυτες εχει αποδειχτει επικινδυνη για τον χρηστη.Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει και αν αλλαξει αλλαξε την σε ευλογο χρονικο διαστημα.Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.

Δημοσ.

https://www.cnet.com/news/iphone-6-explosion-leaves-man-with-third-degree-burns/

βολτμοντ γενικα εγω προσωπικα σε παω πολυ αληθεια 

αλλα η προπαγανδα ειναι λιγο ακομψη

μπορω να σας βαλω αν θελετε 10 σιτε με εκρηξεις και εγκαυματα απο iphone χωρις καν να ψαξω

το iphone 6 που ειχα ζεσταινοταν σαν διαολος και γενικα ηταν ομορφο γρηγορο αλλα πολυ χαμηλης ποιοτητας κινητο , αντιθετα με το θεικο iphone 4 (και το 5 μουφιτσα ηταν)

απλα η σαμσουνγκ διεγνωσε το προβλημα ευαισθητοποιηθηκε και εδειξε συνεπεια 

http://www.digitaltrends.com/mobile/more-exploding-iphones/

σιγουρα ο κοσμος εχει θορυβηθει με τη χειροβομβιδα το νοτε εγω ομως ως καλος κασκαντερ θα το παρω

http://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-6-india-explodes-road/

Φιλε μου σύμφωνα με τα παραπανω site, (ο ενας έπεσε πανω στο κινητό και ο αλλος έκατσε επάνω του) μιλάμε για ανθρώπινη επέμβαση μέ άσκηση φορτίου μηχανική παραμόρφωση και αστοχία, λογικό ειναι μιας και οι μπαταρίες βραχυκύκλωσαν δεν σχεδιάστικαν να πέφτεις πανω τους ούτε να τις πιέζεις με πρέσσα άλλωστε οι μπαταρίες λιθίου είναι σχετικά πιο ευαίσθητες. Το θέμα με την Samsung είναι οτι μιλάμε για ανάφλεξη / έκρηξη χωρίς καμία ανθρώπινη επέμβαση ηταν απλά στην πρίζα.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να υποθέσω Dedicated Apple hater έτσι; Φαίνεται το πόσο καλά γνωρίζεις τα iPhone σε θέμα παραγωγικότητας.

Να υποθέσεις ότι είναι μάλλον sarcasm :P

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίτες.

Κουράσατε με τα δήθεν αστειάκια για Samsung και Apple.

Αυτά.

Μην αφήνεις έξω την MS, τα bsod/stability/restart jokes καλά κρατούν... :P

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα το δικό μου όλο το βράδυ στο quickcharger και σε κανονικο φορτιστή όχι μόνο δεν υπερθερμαινεται, αλλά λιγότερο ζεσταίνεται από το s4 που είχα πριν, ακόμα και όταν παίζω παιχνίδια και πάντα με φουλ φωτεινότητα και σε θήκη μέσα κλεισμένο. Επίσης καλοκαίρι στο Μαιάμι που το είχα σε 40 βαθμούς στην παραλία (είναι και το μαύρο ε) καμία ζεστασιά έστω άβολη δεν ένιωσα...το ίδιο και της δικιάς μου που το έχει σε rose gold. Μάλλον μερικοί μυρίστηκαν παραδάκι από Σαμσουνκ μεριά και είπανε να φορτίσουνε μερικά με φορτιστή αυτοκινήτου ξέρω γω και σκάσανε. Τέλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητοί συμφορουμίτες.

Κουράσατε με τα δήθεν αστειάκια για Samsung και Apple.

Αυτά.

Σοβαρο mode on/

Κοιταξε να δεις φιλε μου. Εχουν αναλυθει και μπει σε αρθρα τοσο πολυ τα προβληματα της μιας και της αλλης εταιριας, που πλεον μονο πλακα μπορεις να κανεις. Οι περισσοτεροι εχουμε απαντησει και σοβαρα σε αλλα ποστ.

Δυστυχως πλεον το quality control ειναι απλα απων στα περισσοτερα καταναλωτικα προιοντα. ΓΙα αυτο φταιει και η μεγιστοποιηση του κερδους της καθε εταιριας, αλλα και το οτι φτιαχνονται ολο και πιο αναλωσιμα και με μικροτερη διαρκεια ζωης.

Οπως επισης φταιει και ο ενθουσιασμος μας να εχουμε 1η μερα καθε τι καινουριο.

Σηκωνει μεγαλη και σοβαρη ΓΕΝΙΚΗ κουβεντα. Μακρυα απο Apple vs Samsung γιατι λιγο εως πολυ αφορα τα παντα.

Σοβαρο mode off/

Δημοσ.

Υπάρχουν και αυτά τα δημοσιεύματα χωρίς να κάνω αντεπίθεση στην Apple απλά σαν καταναλωτέςδίνουμε πολλα χρήματα τελικά για πολύ...... λίγα.... και ποιότηκα πράγματα http://techblog.gr/mobile/iphone-6-explosion-leaves-man-with-third-degree-burns-0281/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...