Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Ψάχνω κάρτα γραφικών και θέλω να ρωτήσω σε σχέση με τη μνήμη το αν είναι 1gb ή 2gb ποια είναι η διαφορά? εφόσον βρισκω στα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω με ταχύτητα επεξεργαστή αρκετά ψιλά αλλά λιγότερη μνήμη ενώ παράλληλα χαμηλότερη ταχύτητα επεξεργαστή αλλά μεγαλύτερη μνήμη “χωρητικότητα’?? Αν έχουν ανεβάσει τέτοιο θέμα και δίνει εικόνα κατανοητή παραπέμψετε με παρακαλώ ή οπουδήποτε μπορώ να καταλάβω σαν τελικός χρήστης παίζοντας ή χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή τι διαφορά θα δω ουσιαστικά..
Ghost007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Ψάχνω κάρτα γραφικών και θέλω να ρωτήσω σε σχέση με τη μνήμη το αν είναι 1gb ή 2gb ποια είναι η διαφορά? εφόσον βρισκω στα χρήματα που σκοπεύω να διαθέσω με ταχύτητα επεξεργαστή αρκετά ψιλά αλλά λιγότερη μνήμη ενώ παράλληλα χαμηλότερη ταχύτητα επεξεργαστή αλλά μεγαλύτερη μνήμη “χωρητικότητα’?? Αν έχουν ανεβάσει τέτοιο θέμα και δίνει εικόνα κατανοητή παραπέμψετε με παρακαλώ ή οπουδήποτε μπορώ να καταλάβω σαν τελικός χρήστης παίζοντας ή χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή τι διαφορά θα δω ουσιαστικά.. καταρχας για να καταλαβουμε εμεις τι εννοεις ακριβως ταχυτητα επεξεργαστη ? την συχνοτητα που εχει η καρτα ? αν εννοεις αυτο δε παιζει ρολο... οσο για την μνημη παιζει ρολο στα παιχνιδια...οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερο..αναλογως παντα για ποια καρτα μιλαμε... καλυτερα αν θες πες μας λεπτομερειες για το συστημα σου...και τι απαιτησεις εχεις ...και τι καρτες ειναι αυτες που λες π.χ...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ανεβαζω παραδειγμα.. http://s26.postimg.org/9k60acgcp/image.png Χωρητικότητα Μνήμης 1 GB με ενδιαφερει οσο γνωριζω να ειναι χρονισμενη οσο πιο ψηλα γινεται στα χρηματα που θα διαθεσω ωστε να εχει καλυτερη αποκριση,σωστα?? το αν εγω θελω για παραδειγμα να εχω δυο monitor συνδεδεμενα επειδη με εξυπηρετει και δεν θελω να εχω κριτηριο βασικο για την αγορα μου το οτι θα παιξω και games που δεν αποκλειεται εμενα θα θα ειναι καλυτερο να ειναι χρονισμενος ο επεξεργαστης/πυρηνας πιο ψηλα ή με νοιαζει και η μνημη.. τι ειναι καλυτερο απο τα δυο που ανεβασα αν το κανω πιο κατανοητο http://s26.postimg.org/4zof95m15/image.png Χωρητικότητα Μνήμης 2 GB Eγραψα πολλα ελπιζω να μην σε μπερδεψα.. ειναι στα ιδια χρηματα οι παραπανω για παραδειγμα τις εβαλα.
Ghost007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ανεβαζω παραδειγμα.. http://s26.postimg.org/9k60acgcp/image.png Χωρητικότητα Μνήμης 1 GB με ενδιαφερει οσο γνωριζω να ειναι χρονισμενη οσο πιο ψηλα γινεται στα χρηματα που θα διαθεσω ωστε να εχει καλυτερη αποκριση,σωστα?? το αν εγω θελω για παραδειγμα να εχω δυο monitor συνδεδεμενα επειδη με εξυπηρετει και δεν θελω να εχω κριτηριο βασικο για την αγορα μου το οτι θα παιξω και games που δεν αποκλειεται εμενα θα θα ειναι καλυτερο να ειναι χρονισμενος ο επεξεργαστης/πυρηνας πιο ψηλα ή με νοιαζει και η μνημη.. τι ειναι καλυτερο απο τα δυο που ανεβασα αν το κανω πιο κατανοητο http://s26.postimg.org/4zof95m15/image.png Χωρητικότητα Μνήμης 2 GB Eγραψα πολλα ελπιζω να μην σε μπερδεψα.. κοιτα οι συχνοτητες κλπ δεν εχουν σημασια οπως ειπα και πριν... μπορει να ειναι μια καλυτερη καρτα με μικροτερη συχνοτητα... η μνημη αντιθετα σε δυο παρομοιες καρτες ας πουμε ...εχει σημασια αν εχει περισσοτερη στα παιχνιδια.. αλλα και παλι ειναι αναλογως την καρτα... αν παρεις μια καρτα π.χ με 60ε και εχει και 4 γιγα μνημη δεν λεει τπτ γιατι ειναι αχρηστη...δεν προκειται να φτασει τοσο πολυ γιατι δεν αποδιδει η καρτα τοσο πολυ.... αν απο την αλλη παρεις μια καρτα 200ε και εχει 2 γιγα μνημη π.χ τοτε ενω εχει αποδοση θα τελειωνει η μνημη της και θα εχει λαγκ... για αυτο σου ξαναλεω αν θες να κανεις καποια αναβαθμιση κλπ ...πες μας τι πραγματα εχεις...το budget..και τι απαιτησεις εχεις.. για να σου γινουν καποιες προτασεις... και πανω σε αυτες θα καταλαβεις και καλυτερα τι και πως παιζει με της καρτες γενικα... γιατι πεζουν και αλλοι παραγοντες οπως ο επεξεργαστης κλπ κλπ...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τα παραπανω.., θελω να εχω δυο οθονες να μοιρασω ή και επεκταση της εικονας μου δεν με ενδιαφερει τοσο σε παιχνιδια απλα θα τρεξω καποια για δοκιμη και σε μια οθονη απο της δυο για να δω πως παιζει.. αλλα να εχω περισσοτερη επιφανεια με ενδιαφερει για τις εργασιες μου.. το συστημα μου αυτη τη στιγμη εχει.. psu->PSU CORSAIR VS450 - 450W cpu->i3-4170 mb->gigabyte h81m-s2pv γι'αυτο κατεληξα σε καρτα γιατι απο δω δε μπορω να παρω σημα παραλληλα εκτος αν εχεις /τε καποια ιδεα.. ram->4gb θελω να παρω μια αναλογη για τη δουλεια που θελω νομιζω 50-60e.. και κοιταω να βρω με καταλληλες εξοδους γιατι και τα δυο monitor που εχω ειναι με απλο D-Sub
Ghost007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια σε ευχαριστω πολυ για τα παραπανω.., θελω να εχω δυο οθονες να μοιρασω ή και επεκταση της εικονας μου δεν με ενδιαφερει τοσο σε παιχνιδια απλα θα τρεξω καποια για δοκιμη και σε μια οθονη απο της δυο για να δω πως παιζει.. αλλα να εχω περισσοτερη επιφανεια με ενδιαφερει για τις εργασιες μου.. το συστημα μου αυτη τη στιγμη εχει.. psu->PSU CORSAIR VS450 - 450W cpu->i3-4170 mb->gigabyte h81m-s2pv γι'αυτο κατεληξα σε καρτα γιατι απο δω δε μπορω να παρω σημα παραλληλα εκτος αν εχεις /τε καποια ιδεα.. ram->4gb θελω να παρω μια αναλογη για τη δουλεια που θελω νομιζω 50-60e.. και κοιταω να βρω με καταλληλες εξοδους γιατι και τα δυο monitor που εχω ειναι με απλο D-Sub κοιτα σε αυτα τα λεφτα νομιζω εισαι για κατι τετοιο... https://www.skroutz.gr/s/5536021/Gigabyte-GeForce-GT730-2GB-GV-N730D3-2GI.html αλλα κανε ενα copy paste το μυνημα σου εδω ..για να παρεις και αλλες γνωμες... http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/page-161?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 ναι και αυτη ειδα καταλαβα ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα