Προς το περιεχόμενο

Toyota yaris 1.3 - Audi TT 1.8

tala1pwros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βασικά αυτό που εννοεί, και εσύ (και κάποιοι άλλοι) δεν θέλετε να το καταλάβετε, είναι οτι ένα αμάξι δεν καίει λετπά και ευρώ, καίει ml και λίτρα.

Και για αυτούς που ακόμα αδυνατούν να το καταλάβουν, το να πει κάποιος οτι μου καίει 10 ευρώ τα 100 χλμ φέτος ενώ πέρυσι έκαιγε 12 ευρώ τα 100 χλμ κ.ο.κ δεν λέει σε κανέναν απολύτως τίποτα (παρά μόνο στην τσέπη αυτού που τα λέει).

Επειδή λοιπόν δεν ξέρουμε πόσα λίτρα βενζίνης αγοράζεις με 48 ευρώ σήμερα, πόσα αγόραζες χτες και πόσα θα αγοράσεις αύριο, οποιαδήποτε πληροφορία του στύλ με Χ ευρώ κάνω Χ χιλιόμετρα δεν είναι χρήσιμη σε κανέναν.

Η κατανάλωση παραμένει σχεδόν σταθερή σε βάθος χρόνου. Η αξία του καυσίμου που αγοράζεις σε βάθος χρόνου, θα αλλάξει ν φορές.

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Σωστό.

Πολύ καίει.

Κάποιο πρόβλημα θα έχει!

Ναι έχει καιρό να ζευγαρωσει

Συγκεκριμένα ήταν 48€ 35 λίτρα. Όλα τα χιλιόμετρα μέσα σε κίνηση τώρα που είχαν απεργία τα λεωφορεία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πολύ καίει.

Κάποιο πρόβλημα θα έχει!

του πηγε το χαρτι να παει φανταρος, εκλεισε τα 18 πλεον... θα αρχίσει και να καπνίζει οπου να ναι απο τα ζορια του

• Like 1

του πηγε το χαρτι να παει φανταρος, εκλεισε τα 18 πλεον... θα αρχίσει και να καπνίζει οπου να ναι απο τα ζορια του

Ωραίος, έπιασες το μοντέλο που δεν καπνίζει καν. Να ήταν κάνα accent να πω είσαι γνωστης.

Ναι έχει καιρό να ζευγαρωσει

Συγκεκριμένα ήταν 48€ 35 λίτρα. Όλα τα χιλιόμετρα μέσα σε κίνηση τώρα που είχαν απεργία τα λεωφορεία

Έτσι, λιγότερο από όσο λέει η εταιρεία.

Ψάξε το εσύ που το έχεις κιόλας το αμάξι.

Μα δεν έχω πρόβλημα με κατανάλωση, ούτε με τίποτα, πούπουλο πάει. Πίστεψε με αν υπήρχε υποψία ότι καίει θα στο έλεγα.

Είπαμε, 6λ/100χλμ και μέσα στην κίνηση.

Καλά είναι, το άλλο ήταν στα 12 το λιγότερο. Σε ταξίδι ίσως να είχαν ίδια κατανάλωση. Εμένα με ενδιαφέρει η πόλη προς το παρόν.

To seat είναι γνωστό ότι είναι ρουφίχτρα καυσίμου. Το 6άρι που λες οτι πιάνεις εντός πόλης ακούγεται εξωπραγματικό ακόμα και για μεικτό κύκλο και είναι πράγματι κάτω απο τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής (που συνήθως αυτές είναι στα χαρτιά, γιατί στην πράξη καις παραπάνω). Ούτως ή άλλως με μια μέτρηση δεν μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα, θες αρκετές ακόμη για να βγάλεις μέσο όρο.

To seat είναι γνωστό ότι είναι ρουφίχτρα καυσίμου. Το 6άρι που λες οτι πιάνεις εντός πόλης ακούγεται εξωπραγματικό ακόμα και για μεικτό κύκλο και είναι πράγματι κάτω απο τις τιμές που δίνει ο κατασκευαστής (που συνήθως αυτές είναι στα χαρτιά, γιατί στην πράξη καις παραπάνω). Ούτως ή άλλως με μια μέτρηση δεν μπορείς να εξάγεις ασφαλή συμπεράσματα, θες αρκετές ακόμη για να βγάλεις μέσο όρο.

Ενταξει θα το γεμίσω ξανά και θα σας ενημερώσω.

Παντως εγώ δεν μίλησα για 6/100 ο άλλος το έγραψε.

Παντως εγώ δεν μίλησα για 6/100 ο άλλος το έγραψε.

Ok αναφέρεις οτι με 35 λίτρα έβγαλες 580χλμ. Αυτό μας κάνει 6,03lt ανα 100χλμ. Το 6 με το 6,03 δεν απέχουν πολύ , σωστά?

• Like 1

Ok αναφέρεις οτι με 35 λίτρα έβγαλες 580χλμ. Αυτό μας κάνει 6,03lt ανα 100χλμ. Το 6 με το 6,03 δεν απέχουν πολύ , σωστά?

ΟΚ εγώ τι φταίω που έβγαλε τόσο; θα ξαναβάλω 48 ευρώ και θα δούμε τι θα βγάλει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...