sam75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μεταχειρισμενα θέλουν αμέσως αλλαγή ιμάντα αμέσως. Μετά κάνετε τα υπόλοιπα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Τα μεταχειρισμενα θέλουν αμέσως αλλαγή ιμάντα αμέσως. Μετά κάνετε τα υπόλοιπα. Εκτος και εχουν επισημο και αληθινο βιβλιο service που γραφει ποτε εγινε . Αν ειναι εισαγωγης αμεσα.
sam75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτος και εχουν επισημο και αληθινο βιβλιο service που γραφει ποτε εγινε . Αν ειναι εισαγωγης αμεσα. Εμένα είχε βιβλίο αλλά άνοιξα το καπάκι και είδα τον ιμάντα χάλια έτοιμο να κοπεί. Καλύτερα αλλαγή αμέσως.
panosno1com Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Το αμάξι θα το συντηρώ εγώ μέχρι και το τελευταίο εύρο και ο λόγος που δεν με νοιάζει είναι γιατί είμαι 23 χρονών δεν έχω καμία άλλη υποχρέωση και είμαι από τους τυχερούς που έχει μια πολύ καλή δουλεία σε μια τόσο μικρή ηλικία Παρτο καινουριο με δοσεις ! (και δεν το εννοω ως Ελληνας του στυλ δεν εχω να φαω τα παιδια μου πεινανε και παιρνω iphone και ΤΤ , λογω των υπογραμμισμενων το λεω ) 1
dollyyy19 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 στην ηλικια που εισαι,καλα θα κανεισ να παρεισ το οχημα που γουσταρεισ.καθε πραμα στον καιρο του.οταν θα μεγαλωσεισ,θα εχεισ αλλεσ προτεραιοτητεσ.....αλλα το ττ δεκαετιασ,ειναι επιφοβο,διοτι περαν του οτι ειναι vw(απο τα ακριβοτερα,σε ανταλακτικα αλλα και εργασια),το ττ ειναι και απο τα οχηματα που γαργαληθικαν οσο λιγα.και ποιοσ σου λεει οτι προηγουμενοσ ιδιοκτητησ δεν ανεβασε διπλασια πιεση σε εργοστασιακα σωθικα,το ελιωνε,και τωρα χαμηλωσε πιεσεισ για να πουλησει;αλλα το ζορισμα το εφαγε και πιθανον να χαλασει στο χερι σου.αγορασε το μονο αν ξερεισ τον ιδιοκτητη,οχι αν ειναι γνωστοσ σου,αλλα αν ειναι νορμαλ ή γκαζακισ.χτυπα κανα μχ5 πισωκουνα ατμοσφαιρα ιαπωνα και καμπριο,να παιξεισ και να απολαυσεισ βολτεσ.ακομη και ενα 316 χαπατο,καλυτερο θα ειναι.το ττ το μονο επιπλεον που δινει απο το γιαρισ,ειναι η δυναμη,το "πρεστιζ" σε καποια ματια,και τρελα εξοδα για συντηρηση,χωρισ ζημιεσ.τοση δυναμη στουσ μπροστα τροχουσ,τι να γην κανεισ?φαναρι φαναρι?ή ενθικη και 200αρα?αυτα ξεχνατα διοτι περαν του ρισκου να βγαλει ζημια,η καταναλωση σε λαστιχα και βενζινολαδα,παει αλλου.δεν συζηταω για τετρακινητο ττ,διοτι εκει,ειναι ακομη χειροτερα.
margaritagr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να το κανει το 316 να το σπρωχνει να κουνηθει;
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 3.16; με το κορολα 1.3 αυτά με ψάχνουν. Καλύτερα ΤΤ
Hyphen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μην ακούς κανένα πάρε ένα ΤΤ καλύτερα μαμά αλλιώς μέχρι φίλτρο πρόγραμμα εξάτμιση και δεν θα έχεις θέμα. Για μένα αν μπορείς καλά θα ήταν να πάρεις το 2 λίτρο που είναι και πιο καινούργιο να σου μείνει. Αφού λες ότι έχεις καλή δουλειά και όχι υποχρεώσεις αν ο μισθός σου είναι 700+ μπορείς να το συντηρησεις.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Η γνώμη μου ειναι ποτε να μην πηγαίνει κανεις σε παλαιότερο αυτοκίνητο... Κατα τα αλλα τα εξοδα σου θα ανέβουν χονδρικα κατα 30-35% (συνολο μιλάω για ασφαλεια, τελη, φορους, συντήρηση). Εκτός αν μιλάμε για κορόλα του '98! (Πλάκα κάνω sam! ). 1
NickTG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Η Corolla του 98 δεν είναι αυτοκίνητο! Είναι ιδέα! 3
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εμ αυτά σας λέω τόσο καιρό... Κάτι 3.16 στον περιφερειακό με κυνηγάνε και με πιάνουν μετά τα 180. Με το ζόρι φυσικά. 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εμ αυτά σας λέω τόσο καιρό... Κάτι 3.16 στον περιφερειακό με κυνηγάνε και με πιάνουν μετά τα 180. Με το ζόρι φυσικά. Πόσο σου καίει με 180; 3-4 λίτρα;
sam75 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο σου καίει με 180; 3-4 λίτρα; Σιγά Ρέ... Εκεί τρώει πολύ άστο. Μέσα σε πόλη όμως είναι τα μισά από το ίμπιζα. Με 48 ευρώ έκανα 580. 1
Timour21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά αυτό που εννοεί, και εσύ (και κάποιοι άλλοι) δεν θέλετε να το καταλάβετε, είναι οτι ένα αμάξι δεν καίει λετπά και ευρώ, καίει ml και λίτρα. Και για αυτούς που ακόμα αδυνατούν να το καταλάβουν, το να πει κάποιος οτι μου καίει 10 ευρώ τα 100 χλμ φέτος ενώ πέρυσι έκαιγε 12 ευρώ τα 100 χλμ κ.ο.κ δεν λέει σε κανέναν απολύτως τίποτα (παρά μόνο στην τσέπη αυτού που τα λέει). Επειδή λοιπόν δεν ξέρουμε πόσα λίτρα βενζίνης αγοράζεις με 48 ευρώ σήμερα, πόσα αγόραζες χτες και πόσα θα αγοράσεις αύριο, οποιαδήποτε πληροφορία του στύλ με Χ ευρώ κάνω Χ χιλιόμετρα δεν είναι χρήσιμη σε κανέναν. Η κατανάλωση παραμένει σχεδόν σταθερή σε βάθος χρόνου. Η αξία του καυσίμου που αγοράζεις σε βάθος χρόνου, θα αλλάξει ν φορές. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. 1
NickTG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Με 48 ευρώ έκανα 580. Πολύ καίει. Κάποιο πρόβλημα θα έχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις