Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά, ψάχνω για ένα καινούργιο σύστημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας!

i) Το ποσό που διαθέτουμε:500-550

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)Ο υπολογιστής θα χρησιμοποιείται σε καθημερίνη χρήση και θα είναι κυρίως εργαλείο δουλείας(πχ ίσως και σερβερ).

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:Κυρίως ότι σχετίζεται με βάσεις δεδομένων,server και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται σε τετοίου είδους δουλείες

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)Όχι υπάρχει ήδη

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι επίσης

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)eshop κυρίως καθώς υπάρχει η δυνατότητα συναρμολόγησης

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?να συναρμολογηθεί όπως ανέφερα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Ναί ίσως επεξεργαστής και ραμ?

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   οχι οχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι οχι 

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:όχι

Γένικα θα ήθελα να αναφέρω αν γίνεται να δοθεί βαρύτητα στη μητρική τον επεξεργαστή και ραμ αλλά και στον σκληρό(ssd ίσως ναι)

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αλάνια!  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D 

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλέ μου,ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κάρτα γραφικών δεν συμπεριλαμβάνεται? Διάβασα οτι η στοκ του i5 είναι ψιλομαπα..οποτε κάτι χαλαρό για κάρτα γραφικών;επίσης νομιζω και 8gb θα κανουν τη δουλεια τους στη Ραμ πιστευω

Χαλαρή αλλά αξιοπρεπέστατη,δηλ καπου 80€ κάπου εκει

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλέ μου,ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κάρτα γραφικών δεν συμπεριλαμβάνεται? Διάβασα οτι η στοκ του i5 είναι ψιλομαπα..οποτε κάτι χαλαρό για κάρτα γραφικών;επίσης νομιζω και 8gb θα κανουν τη δουλεια τους στη Ραμ πιστευω

Μα για αυτά που έγραψες στην φόρμα δεν χρειάζεται κάρτα γραφικών, καλύτερη του i5. Εκτός αν δεν απάντησες σωστά τις ερωτήσεις. Θα παίζεις παιχνίδια και αν ναι ποια?

Δημοσ.

Καλο κανει το διαβασμα αρκει να καταλαβαινουμε τι ειναι αυτο που διαβαζουμε.

Δημοσ.

Όχι,δεν προορίζεται για παιχνίδια αλλά θέλω ένα σύστημα σωστό που να ανταποκρίνεται σε καθημερινή βάση και όσο κοίταξα όλοι λένε για κάρτα γραφικών επιπρόσθετη είτε ο υπολογιστής προορίζεται για gaming είτε όχι.Τέσπα, προτείνεις δηλαδή να μην κοιτάξω?θα καλύψει τις ανάγκες μου?

Δημοσ.

Όχι,δεν προορίζεται για παιχνίδια αλλά θέλω ένα σύστημα σωστό που να ανταποκρίνεται σε καθημερινή βάση και όσο κοίταξα όλοι λένε για κάρτα γραφικών επιπρόσθετη είτε ο υπολογιστής προορίζεται για gaming είτε όχι.Τέσπα, προτείνεις δηλαδή να μην κοιτάξω?θα καλύψει τις ανάγκες μου?

Κανονικοτατα.

Αυτοι που λεγανε "κάρτα γραφικών επιπρόσθετη είτε ο υπολογιστής προορίζεται για gaming είτε όχι" εχουν μεινει στην εποχη των ενσωματωμενων στην μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...