Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hyper 212X εχω και μολις το γυρισα στα 3,5 ολα στο αυτοματο με κλειστο το turbo και παρατηρω πως απο 20-30 φπς που ειχα στο prototype τωρα εχω σταθερα πανω απο 30 δηλαδη 35-45 κι ανεβαινει....ειναι ικανοποιητικο?

• Like 2
Δημοσ.

^^ ε ενταξει μην την ψαχνεις :P αλλα γενικα σε ολα τα gamez κατα την διαρκεια που παιζεις πρεπει ναναι στο 99-100% για να πεις οτι δεν εχεις κανενα θεμα; ή οχι;

Δημοσ.

Hyper 212X εχω και μολις το γυρισα στα 3,5 ολα στο αυτοματο με κλειστο το turbo και παρατηρω πως απο 20-30 φπς που ειχα στο prototype τωρα εχω σταθερα πανω απο 30 δηλαδη 35-45 κι ανεβαινει....ειναι ικανοποιητικο?

Η ψύκτρα σου υπέρ επαρκεί πάντως και για 8350, οπότε όλα καλά. Δεν ξέρω τι fps θα έπρεπε να έχεις στο prototype, τρέξε afterburner και αν έχεις 99% gpu usage είσαι οκ.

Δημοσ.

Τοσο εχω.... 2012 παιχνιδι και δεν βγαζω 60 σταθερα? Παραξενο. Τι αλλο προτεινετε να κανω για να ανεβασω λιγο η εστω να σταθεροποιησω τα φπς? Να πεταξω τη μητρικη?

Μην μου πειτε να γυρισω σε intel παντως κατι που να μη χρειαζεται ολικο ξεπατωμα και 300 ευρω.

Aκυρο ξανα τα ιδια fps πιανει 15-20-25

8320 εχω επισης 

Δημοσ.

Το ίδιο μα το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και ένας συμφορουμίτης με την ίδια ακριβώς μητρική, τον ίδιο επεξεργαστή και μια 760, είχε χαμηλά fps χωρίς λόγο. Έχοντας ο ίδιος δοκιμάσει τα πάντα, ακόμη άκρη δεν έβγαλε τελικά.

Δημοσ.

Throttle με αυτήν την μητρική πάντως?...

Και εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση, στον golden assassin εδώ και στον mikeasdf σε προηγούμενο θέμα έχει τύχει το ίδιο, χωρίς να έπρεπε να συμβαίνει. Και στο oc.net δεν έχω διαβάσει για τέτοια θέματα με την εν λόγω μητρική, μάλλον θα έπεσαν σε ελαττωματικό κομμάτι τα παιδιά.

Δημοσ.

Σε όλα τα games το παθαίνεις αυτό ; Είναι prime95 σταθερός στα 4.2 GHz ο fx ; Κάνε τεστ και δες αμα έχεις throttling. Με 99% gpu load κάτι άλλο φταίει δες και απο nv control panel μεριά ή κανά αλλο game. Δοκίμασε τις μνήμες πιο χαμηλά ~1600 και κοίτα για τπτ bloatware (99% gpu load ενώ είσαι desktop idle π.χ)

*Τελευταία λύση δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc και καμιά άλλη στο pc σου.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα κυριοι. Γυρισα το συστημα μου σε ιντελ και βρηκα τον παραδεισο. Επιβεβαιωνω οτι ο 8320 δεν σηκωνει καρτες σαν την 960 και πανω.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι απολυτο αυτο. Μπορει στο μελλον να παρουν ωθηση απο σωστα multithreaded παιχνιδια , στο single thread παντως χανουν σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...