Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Το συστημα μου αποτελoυνταν απο :

Cpu Amd fx 8320 στα 4,2 Ghz
Mobo Asus M5A97 R2.0
Psu Thermaltake Smart SE 630
RAM G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz( στα 1600Mhz)
Kαρτα γραφηκων VTX amd radeon hd 6870
Σkληρος κοντα 10 ετιας hitachi 1TB (δεν θυμαμαι λεπτομερειες)

και προσφατα αναβαθμισα την καρτα γραφικων σε gtx 960 της MSI στα 4 gigabyte. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδοση που περιμενα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι....Oσο κι αν ανεβοκατεβαζω τις ρυθμισεις απο τερμα low  σε ultra τα fps δεν επηρεαζονται καθολου (διαφορα 5φπς πχ) . Ειχα κανει φορματ εχω τους τελευταιους drivers της καρτας και δεν βρισκω πουθενα ελαττωμα περα απ το οτι η καρτα ειναι Pcie 3 ενω η mobo 2 .Απο καπου χανω κι αυτο ειναι σιγουρο!!! Αα επισης μην αναφερετε θερμοκρασιες εχω βαλει τα ανεμηστηρια της στο 100% οταν παζω και δεν παει πανω απο 46 βαθμους . Ουτε ο επεξεργαστης ανεβαζει θερμοκρασια. Μονο της μητρικης ειναι λιγο τσιμπημενες στο nb γυρω στους 52 (σε πιεση) αλλα δεν εχω ιδεα αν επηρεαζει. Μηπως πρεπει να περασω σε εναν Ssd? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αν πεταξα 220 ευρω η οχι.
Μιλαμε για ευρος παιχνιδιων απο prototype 2 , bo3 μεχρι το τελευταιο batman και far cry.
Δημοσ.

Έβγαλες τους παλιούς με το DDU και έκανες καθαρή εγκατάσταση?

Αν ναι, θυμίζει bottleneck, αν και ακραίο με τον FX. Ξαναδές οδηγούς.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Το συστημα μου αποτελoυνταν απο :

Cpu Amd fx 8320 στα 4,2 Ghz
Mobo Asus M5A97 R2.0
Psu Thermaltake Smart SE 630
RAM G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL11 2133MHz( στα 1600Mhz)
Kαρτα γραφηκων VTX amd radeon hd 6870
Σkληρος κοντα 10 ετιας hitachi 1TB (δεν θυμαμαι λεπτομερειες)

και προσφατα αναβαθμισα την καρτα γραφικων σε gtx 960 της MSI στα 4 gigabyte. Το θεμα ειναι οτι δεν εχω την αποδοση που περιμενα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι....Oσο κι αν ανεβοκατεβαζω τις ρυθμισεις απο τερμα low  σε ultra τα fps δεν επηρεαζονται καθολου (διαφορα 5φπς πχ) . Ειχα κανει φορματ εχω τους τελευταιους drivers της καρτας και δεν βρισκω πουθενα ελαττωμα περα απ το οτι η καρτα ειναι Pcie 3 ενω η mobo 2 .Απο καπου χανω κι αυτο ειναι σιγουρο!!! Αα επισης μην αναφερετε θερμοκρασιες εχω βαλει τα ανεμηστηρια της στο 100% οταν παζω και δεν παει πανω απο 46 βαθμους . Ουτε ο επεξεργαστης ανεβαζει θερμοκρασια. Μονο της μητρικης ειναι λιγο τσιμπημενες στο nb γυρω στους 52 (σε πιεση) αλλα δεν εχω ιδεα αν επηρεαζει. Μηπως πρεπει να περασω σε εναν Ssd? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω αν πεταξα 220 ευρω η οχι.

Μιλαμε για ευρος παιχνιδιων απο prototype 2 , bo3 μεχρι το τελευταιο batman και far cry.

Εν μερη πεταξες 220ευρω αφου μιλαμε για προσφατη αναβαθμιση επειδη πλεον στα χρηματα αυτα βρισκεις 1060/rx 480 πανω κατω που ειναι καρτες η μερα με την νυχτα με την 960 αλλα και παλι δεν δικαιολογουνται τοσο χαμηλα νουμερα.

• Like 3
Δημοσ.

Minimum 260 πας για την 480 και για 1060 παμε 300αρι. Τα ειχα κοιταξει και πραγματικα το τραβηξα το μπατζετ μεχρι τα 220. Τελος παντων εκανα φορματ ολο το συστημα αρα σβηνονται ολα σωστα? Λετε να φταιει ο σκληρος? Επειδη τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι open world.

Δημοσ.

Minimum 260 πας για την 480 και για 1060 παμε 300αρι. Τα ειχα κοιταξει και πραγματικα το τραβηξα το μπατζετ μεχρι τα 220. Τελος παντων εκανα φορματ ολο το συστημα αρα σβηνονται ολα σωστα? Λετε να φταιει ο σκληρος? Επειδη τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι open world.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060 (ναι δεν ειναι το 6gb μοντελο αλλα και παλι ειναι η μερα με την νυχτα με την 960).Τεσπα οσον αφορα τα open world παιχνιδια γενικα τραβανε περισσοτερο απο τον επεξεργαστη παρα απο την καρτα γραφικων σχεδον ολα.

• Like 1
Δημοσ.

ο σκληρος ειναι λογικο να σου κανει λαγκ ας πουμε ...να ριχνει φπς χλωμο...φυσικα δε το αποκλειω αλλα τεσπα..

βαλε ενα msi afterburner και ανοιξε ολες της επιλογες του να βλεπεις μεσα στο παιχνιδι να δεις τι γινεται...

δλδ να δεις π.χ τον επεξεργαστη αν κατοσταριζει...που περιεργο μου φενεται και παλι τοσο πολυ αλλα τεσπα...γενικα να δεις ολα

να βρεις που γινεται η ζημια...

τον ανεμιστηρα κακως τον εχεις 100% δεν χρειαζεται ουτε καν ....40μαξ και πολυ του ειναι...

παντως σιγουρα θυμιζει 

bottleneck το ολο θεμα....γιαυτο τσεκαρε με το μσι  τον επεξεργαστη μηπως κατι γινεται και δε δουλευει σωστα..η πεφτει τπτ η συχνοτητα...

Δημοσ.

To open world το ειπα για το σκληρο επειδη ειναι ουτως η αλλως μαπα. Το κανω ενα λεπτο και σας λεω απαντηση

Και τα δυο φτανουν 100% χρησης οταν ζοριστουν.  H μητρικη πηγε 55 και 40 χωρις λογο , ο επεξεργαστης 53 κι η καρτα 46 βαθμους.

Δημοσ.

To open world το ειπα για το σκληρο επειδη ειναι ουτως η αλλως μαπα. Το κανω ενα λεπτο και σας λεω απαντηση

Και τα δυο φτανουν 100% χρησης οταν ζοριστουν.  H μητρικη πηγε 55 και 40 χωρις λογο , ο επεξεργαστης 53 κι η καρτα 46 βαθμους.

κατσε επειδη δε ξερω καλα και τους αμδ...τι εννοεις και τα δυο ? δυο πυρηνες ?

και την καρτα σου ειπα κατεβασε τον ανεμιστηρα τον κακομοιρο...40% μαξ στροφες να πηγαινει ...

αμα παει 100% επεξεργαστης τοτε εκει ειναι το θεμα σου...και δες οπως ειπε και ο sheo μηπως πεφτει και η συχνοτητα του..

γιαυτο και δε περνεις φπς...

• Like 1
Δημοσ.

επειδή στο afterburner γίνεται πανικός,άσε την θερμοκρασία και την χρήση της κάρτας και τον πυρήνα της.

Κάτι μου λέει οτι το 99% παίζει να ειναι η κάρτα.

Δημοσ.

Αντίστοιχη κάρτα της gigabyte , σε i5 750 στα 3,4

με αντίστοιχο σκληρό hdd παίζει τα πάντα .

Στο fallout 4 π.χ. σε 1920Χ1080 όλα είναι ultra.

Στο gta v , με άλλα νορμάλ και άλλα ultra και Χ2 fxaa βγάζει σχεδόν συνεχόμενα 60 fps (κάπου πάνε 49 , αλλού πάνε 80 κτλ).

Δημοσ.

Eιδατε οτι καπου εχω θεμα κι οτι η καρτα ειναι πολυ καλη. Παιζει να τρωω bottleneck απ την μητρικη?

Η να ειναι ελαττωματικη η καρτα μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...