Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενταξει λιγο μπακαλικο η ερωτηση μου αλλα επειδη δεν θελω να κανω κατι λαθος κ σε αυτο το λαπτοπακι που επεσε στα κακοβουλα δαχτυλα μου μπορει κανεις να μου πει αν το ανοιγω οπως ειναι ή πρεπει να το φορτισω πρωτα?

δεν ξερω καν αν εχει μπαταρια μεσα ή μιση;

στις οδηγιες που εχει λεει οτι πρεπει να το συνδεσω στο τροφοδοτικο πριν καν πατησω το κουμπι λειτουργιας πρωτη φορα.το φορτιζω κ ετσι δηλαδη οσο το χρησιμοποιω;

ισχυει οτι οταν το φορτιζω γενικα, δεν πρεπει να το χρησιμοποιω;μου ειπε ο κολλητος μου οτι οταν το εχω στην πριζα θα βγαζω την μπαταρια..να του κοψω την καλημερα ή οχι; :shock:

τα ρωταω παιδια γιατι κακοποιησα πολλα λαπτοπ ως τωρα κ ολα τα τιναξαν απο μπαταρια μηπως δεν ξερω την αλφαβητα δηλαδη των υπολογιστων  :ph34r:

Δημοσ.

Αν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα για πολλές ώρες, δηλαδή σαν κύριο υπολογιστή, τότε ναι βγάζε την μπαταρία αλλιώς θα την καταστρέψεις.

1 φορά τον μήνα βάλε την μπαταρία και δούλευε το laptop (μόνο με την μπαταρία) ώστε να την ξεφορτήσεις λίγο (εγώ την πηγαίνω μέχρι 20-30% και μετά βάζω τον φορτιστή) και μετά την φορτίζεις πάλι.

Για το πρώτο boot σύνδεσε και το φορτιστή (συνδεδεμένη και η μπαταρία) και ξεκίνα.

Δες πόση μπαταρία έχει και αν θες κάνε μια ξεφόρτιση (το φορτίζεις μέχρι όσο πάει, το χρησιμοποιείς μέχρι να πέσει η μπαταρία περίπου στο 30% και το φορτίζεις μια τελευταία φορά), έπειτα βγάλε την μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Άστην πάνω και όταν δεν χρησιμοποιείς το λαπτοπ βγάζε το φορτιστή από την μπρίζα. 

Δημοσ.

Άστην πάνω και όταν δεν χρησιμοποιείς το λαπτοπ βγάζε το φορτιστή από την μπρίζα. 

σιγουρα ετσι δεν θα τα τιναξει η μπαταρια;εχω καψει αρκετες ετσι.

Αν το χρησιμοποιείς κάθε μέρα για πολλές ώρες, δηλαδή σαν κύριο υπολογιστή, τότε ναι βγάζε την μπαταρία αλλιώς θα την καταστρέψεις.

1 φορά τον μήνα βάλε την μπαταρία και δούλευε το laptop (μόνο με την μπαταρία) ώστε να την ξεφορτήσεις λίγο (εγώ την πηγαίνω μέχρι 20-30% και μετά βάζω τον φορτιστή) και μετά την φορτίζεις πάλι.

Για το πρώτο boot σύνδεσε και το φορτιστή (συνδεδεμένη και η μπαταρία) και ξεκίνα.

Δες πόση μπαταρία έχει και αν θες κάνε μια ξεφόρτιση (το φορτίζεις μέχρι όσο πάει, το χρησιμοποιείς μέχρι να πέσει η μπαταρία περίπου στο 30% και το φορτίζεις μια τελευταία φορά), έπειτα βγάλε την μπαταρία.

αρχοντας φιλε μου ευχαριστω μακαρι να μου παει κ το καινουριο μια 5ετια χαρη στην καθοδηγηση σου  :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...