Προς το περιεχόμενο

Vero tablet και remix os

Drake27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,εχω μία τεράστια απορία και θα ήθελα να μου δώσετε τα φωτα σας όσοι το έχετε δοκιμάσει,εχει βάλει κάνενα σας το remix os σε ταμπλετ vero,εαν ναι,πειτε μου τι εντυπώσεις σας γιατί πρέπει να πάρω windows tablet,αλλα χρειάζομαι και android σε ταμπλετ.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Επεξ/σία από Drake27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν ενα απο κινα; τα πιο πολλα dual boot ειναι

Δεν θέλω να πάρω από κινα γιατί όσα είναι dual boot έχουν θέματα με το android,ε νω αυτό που λέω εγώ είναι android 6.0.1 με windows ui πράμα που θα με βολευει παρά πολύ στο multitasking +ότι θα έχω και τα windows μέσα για της υπόλοιπες δουλειές.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτο που θελεις. Θελεις android αλλα με windows interface, να κανει οτι κανει το android(εφαρμογες φανταζομαι) αλλα να μπορεις να τρεχεις και .exe(αλλες δουλειες που λες).

Αυτο δεν νομιζω να υπαρχει, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παρεις δυνατo windows tablet (κατι σε surface αλλα εκει ξεκινας απο τα 900 κατοσταρικα) και να τρεχεις ενα android emulator(με αμφιλεγομενα αποτελεσματα) οταν το χρειαζεσαι.

Εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα

Δες εδω για να καταλαβεις τι παιζει με αυτο που λεω http://www.jide.com/remixos-for-pc

Τα ξερω τα surface αλλα τοσα λεφτα δεν εχω να δωσω.

Εγω απλα ανοιξα αυτο το θεμα για οποιον το εχει δοκιμασει σε ταμπλετ Vero ή οποιοδηποτε αλλο ταμπλετ με intel bay trail 3735f ή 3770.

ΟΚ ειναι καθαρο emulator οπως σου ειπα.

Recommended system requirements
  • Windows 7 (64-bit) or newer
  • Core i3 (Recommend Core i5 or Core i7) / No support for AMD Chipsets
  • 4GB RAM
  • 8GB Storage (Recommend 16GB)
  • Enabled Virtualization Technology in BIOS

Το πιο δυνατο vero που βρηκα στο σκρουτζ φοραει τον intel atom Z3735F (cpu benchmark score 908) και 2GB RAM.

Στο netbook που εχω, με επεξεργαστη celeron 1007u (cpu benchmark score 1410) kai 4GB RAM, εβαλα ενα παραπλησιο emulator (andy λεγεται). ΤΟ οποιο το ετρεχε βεβαια αλλα με χρηση cpu μονιμα στο 100% και χρηση RAM μονιμα στο 90%. Η εμπειρια ειχε lag που στη καλυτερη των περιπτωσεων ηταν 1,5/2 sec. Δεν θα μιλησω καν για τον γολγοθα της εγκαταστασης εφαρμογης.

Εφοσον θελεις να εχεις και τα δυο ειτε πας σε καποιο καλο κινεζικο δεχομενος οτι θα εχεις θεματα ειτε πας σε surface ή παραπλησιων δυνατοτητων.

Βεβαια η επιλογη ειναι δικη σου.

Καλο βραδυ

Έστω ότι γίνεται, ο χώρος που απαιτούν Windows + Android είναι πολύ μεγάλος για να λειτουργήσει αυτό που θες χωρίς προβλήματα. Το μεγαλύτερο Vero tablet που βλέπω είναι 32GB. Εγώ θα κοιτούσα κανένα από τα "επώνυμα" κινέζικα με 64GB που έρχεται από την αρχή με dual boot και Windows 10 για να κάνω τη δουλειά μου.

Βασικα δεν θα το βαλω να κανει εγκατασταση σε εσωτερικη μνημη,αλλα στην καρτα μνημης ή σε στικακι.

Λοιπον,το ταμπλετακι το πηρα,εβαλα και το remix os,πηγαινει τελεια,εχει πληρη συμβατοτητα στα παντα εκτος απο το power button και τα volume keys.

Ειναι πολυ ωραιο,αλλα μαλλον θα βαλω το remix os player που αυτο ειναι ο emulator στην ουσια για να δω πως θα παει και με τα δυο μαζι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπραβο, προφανως κανεις κατι σωστα που εγω κανω λαθος

EDIT: Ειμαι π@π@ρ@ς, το remix os player ειχα κοιταξει

Επεξ/σία από kargo130

Μπραβο, προφανως κανεις κατι σωστα που εγω κανω λαθος

EDIT: Ειμαι π@π@ρ@ς, το remix os player ειχα κοιταξει

Χαχαχααχα,και το φανταστικά ότι μπορεί να είχες κάνει λάθος αλλά δεν είπα κάτι :P

Anyway,εγω το έκανα εγκατάσταση σε μία 32gb micro και όποτε θέλω android την βάζω και το μπουταρο :)

Δοκιμασε και το amiduos

Εχει 2 εκδοσεις android 5.1 και android 4.4 .

To πρωτο εχει 14 ευρω και εχει κανει το surface μου ταμπλετα android

Aν θελεις τρεχει και windows και android ταυτοχρονα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα το remix πιο πολυ απο περιεργεια στο netbook αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Το playstore μια φορα ανοιξε και δεν καταφερε να κατεβασει εφαρμογη και 2 φορες κρασαρε και τα options του λειτουργικου ηταν πολυ λιγα. Εσας δουλευει κανονικα; Τα παιχνιδια και εφαρμογες δουλευουν επισης κανονικα;

Το εβγαλα με συνοπτικες διαδικασιες γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι εγκατεστημενο σε μη touch συσκευη.

Το αστειο του θεματος ειναι οτι το netbook, το δουλευω συνεχως μεσω ethernet και οπως τα win10 δεν βρηκαν αυτοματα το driver για το wifi, to wifi δεν δουλευει(απλα δεν εχω ψαξει να βρω το driver για δεν το μετακινω ποτε). Με το remix δουλεψε κανονικα το wifi  :-D

Επεξ/σία από kargo130

Δοκιμασα το remix πιο πολυ απο περιεργεια στο netbook αλλα δεν τρελαθηκα κιολας. Το playstore μια φορα ανοιξε και δεν καταφερε να κατεβασει εφαρμογη και 2 φορες κρασαρε και τα options του λειτουργικου ηταν πολυ λιγα. Εσας δουλευει κανονικα; Τα παιχνιδια και εφαρμογες δουλευουν επισης κανονικα;

Το εβγαλα με συνοπτικες διαδικασιες γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος να ειναι εγκατεστημενο σε μη touch συσκευη.

Το αστειο του θεματος ειναι οτι το netbook, το δουλευω συνεχως μεσω ethernet και οπως τα win10 δεν βρηκαν αυτοματα το driver για το wifi, to wifi δεν δουλευει(απλα δεν εχω ψαξει να βρω το driver για δεν το μετακινω ποτε). Με το remix δουλεψε κανονικα το wifi  :-D

Σε εμενα οπως ειπα δουλεψε κανονικα μονο τα τρια φυσικα κουμπια δεν δουλευαν,power και vol + - 

Δοκιμασε και το amiduos

Εχει 2 εκδοσεις android 5.1 και android 4.4 .

To πρωτο εχει 14 ευρω και εχει κανει το surface μου ταμπλετα android

Aν θελεις τρεχει και windows και android ταυτοχρονα

Πολυ καλο,ειναι ενας emulator που τρεχει και σε full screen,θα το κατεβασω να το τεσταρο.

!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...