Προς το περιεχόμενο

Τουρνουα Medal Of Honor: A.A.

Seldimi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Online Τουρνουά Medal Of Honor Allied Assualt διοργανώνεται από το Infopolis το GamingPlanet και το WebmastersPlanet. Κάθε ομάδα αποτελείται από τεσσερις παίχτες ενώ ο διαγωνισμός θα γίνει σε φάσεις. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει χρήσιμα δώρα. Συμμετοχές δηλώνωται από σήμερα (19 Δεκεμβρίου) μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου ενω ο διαγωνισμός θα αρχίσει στις 28 Δεκεμβρίου. Για να δηλώσετε σημμετοχή η απλά πείτε εδώ μαζί με το όνομα της ομάδας και τα παρατσούκλια των παιχτών η αποστείλατε μύνημα με το με τα παραπάνω στοιχεία στο [email protected] ή στο [email protected] η στο [email protected]. Δηλώστε και εσείς συμμετοχή. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!! ;)

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου τραγικό το Mohaa.Είναι από τα λίγα παιχνίδια που έχουν τόσο μεγάλη community και χιλιάδες funs σε όλο τον κόσμο.Δεν είναι ένα απλό παιχνιδάκι.Και όσο για το τουρνουα, μάλλον θα είμαστε και εμείς εκει... :) :) Αναμείνατε για τις εξελίξεις....

Δημοσ.

Ναι, σε ξέρω και όλας ;)

Όσο για σένα Αννούλα, εμείς Mohaa θέλουμε να διοργανώνουμε, εσύ παίζε Call Of Duty ;)

Δημοσ.

san polloi kozanites mazeytikame sto forum afto...

anyway,o ViPeRMaN fisika kai tha parei meros sto tournoua!!!!

oso gia sena annoula katse me to xazo CoD pou einai gia tous n00bz kai ase mas na pezoume mohaa!

Δημοσ.

Κάνω πως δεν ακούω το ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ. Τέλος πάντων...

Re shmera eida oti einai teammatch me 50 nikes orio...

Gia afto topa...

Otan o kosmakis leei tournament se fps... ennoei synithws kana ctf H objective ....

To COD , ksekolate, den einai mapa.

An eiste teleftaioi sta score de paei na pei oti einai mapa...

H an fovaste na mathete kati kainourgio....

Perimena parapanw apo to en logo game alla oxi oti einai k mapa...

Mh menete kollimenoi me ena game dioti tha katanthsete sa tou vlakes tous CSades... pou mono CS k to pouli tous paizoun.-

Paizw k latrevw to mohaa nai k mou aresei perissotero...

Alla to COD den einai mapa...

Na mh leme oti theloume...

Telos ga to tournament... otan episkeftika ta link den yphrxan info... shmera eginan add....

Kanete Add tis clan pou mpainoun...

Telos Se poious server tha ginoun ta games???? Prepei namaste se kapoio meros?

More info please...

Ti dwra? Ferrari? Babes?

Δημοσ.

Λοιπόν, το δώρο είναι Αυθεντικό Παιχνίδι επιλογής...

Επίσης, το IP που θα γίνει Host καθώς και το ποια ομάδα θα παίξει εναντίον ποιας θα ανακοινώνονται στο topic του Infopolis (βλέπε εδώ)

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι τρελός fun του MOHAΑ. Το Call Of Duty το έπαιξα, είναι μακράν πιό ρεαλιστικό από το MOHAA, αλλα λίγο 'απόμακρο' όπως το Buttlefield. Δε μου δίνει αυτή την αίσθηση της αμεσότητας ιδίως στη χρήση των όπλων, όσο το Medal. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παίξω στο netcafe που παίζω online γιατί σ'όποιον server προσπαθούσα να συνδεθώ μου έβγαζε ότι ο serial number του παιχνιδιού ήδη χρησιμοποιείται από άλλον...Κρίμα γιατί έχει servers με ping της τάξης του 20 και 30! Anyway από MOHAA γουστάρω πολύ Liberation (Rescue the prisoners! The enemy is attacking our jail! Capture the enemy jail! etc :D). Objective και TOW είναι επίσης ενδιαφέροντα, αλλά απλά δεν έχω ασχοληθεί πολύ.

Εδώ στο info netcafe που παίζω στην Ξάνθη έχουμε ξεκινήσει τουρνουα με ομάδες των 4 (όχι δεν είμαστε βαρεμένοι 8) ) με frag limit 150 και η ομάδα μας πάει τώρα στον τελικό, έχoντας νικήσει τους 2 προηγούμενους αντιπάλους 5-0.

Είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση, αλλά βρε παιδιά τέτοια περίοδο οι φοιτητές πάνε σπίτια τους :) Η ομάδα είναι διαλυμένη. Από το νέο έτος όμως θα ανασυνταχθούμε!!

Όσο για unreal, δεν είναι αυτό το παιχνίδι με εξωγήινους που χοροπιδάνε πάνω κάτω προσπαθώντας να πετυχει ο ένας τον άλλον??? Ναι το ξέρω γιατί είναι παιχνίδι που απαιτεί υπερβολική ακρίβεια και ικανότητα σε στόχο και επίσης έξυνη στρατηγική...:P . Πλάκα κάνω, μ'αρέσει το παιχνίδι γιατί είμαι λίγο sci-fi freak, αλλά άλλη φάση. Για Counter μην ακούσω...Δεν έχω λεφτά για όπλα. Αυτό τον καιρό είμαι ταπί :twisted:.

Watch out for [inFo]-Black Panther!!!

PEACE :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...