Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Case (Κουτί):   Thermaltake Commander MS-I vn400a1w2n Middle Tower

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Xilence Power Supply 550W

Motherboard (Μητρική): GA-970A-UD3

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD Phenom II X6 [email protected]

RAM (Μνήμη συστήματος): 2x4gb,  Kingston Hyper X DDR3 1600mhz

GPU (Κάρτα γραφικών): MSI Geforce GTX 650 Ti Boost 2gb

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): εχω μια 26" samsung syncmaster Full HD και θελω να παω προς αυτη http://www.skroutz.gr/s/8968174/LG-34UM58-P.html

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 8.1

Αυτη εδω π.χ θα μου κανει δουλεια ? 

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/750661-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-gigabyte-gtx-970-g1-4gb-%CF%83%CF%84%CE%B1-260-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

Δημοσ.

Φανταζομαι το αγχος ειανι αν θα τραβαει στα παιχνιδια σε native αναλυση 2560*1080.

Η απαντηση ειναι οριακα ναι. Καλυτερα μια κατηγορια πανω ομως, δηλαδη 980ti ή 1070.

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για πιο λόγο αλλάζεις οθόνη και πας σε ultra wide , ποια χρήση κάνεις και ποιες είναι οι απαιτήσεις σου.  Ανεξάρτητα από αυτό 260Ε για μεταχ. 970 είναι πολλά. 

Δημοσ.

Δώσε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για πιο λόγο αλλάζεις οθόνη και πας σε ultra wide , ποια χρήση κάνεις και ποιες είναι οι απαιτήσεις σου.  Ανεξάρτητα από αυτό 260Ε για μεταχ. 970 είναι πολλά. 

UltraWide την θελω πιο πολυ για τα παιχνιδια γιατι εχω δει και πιστευω οτι ειναι διαφορετικη προς το καλυτερο εμπειρια απο τις συμβατικες 16:9. Φυσικα η 34αρα οθονη θα ειναι και πιο ανετη οσον αφορα τον χωρο που προσφερει και για αλλες δουλειες (programming, fl studio και με διαφορα αλλα που ασχολουμαι).  

Δημοσ.

Η 34αρα ultra wide ειναι μια πολυ πλατια 27αρα. Επειδη κανω κι εγω προγραμματισμο παντως θα σου πω οτι με βολευει καλυτερα με 2 οθονες, μονο και μονο το start+βελακι που στα win 8.1 σου δινουν 4 θεσεις για παραθυρα. Η μια οθονη θα σου δωσει 2 θεσεις, εκτος αν βαλεις καποιο αλλο προγραμμα για να διαχειριστεις το grid. Στα ιδια χρηματα για προγραμματισμο θα επαιρνα 2 27αρες.

Για gaming στη γενικη περιπτωση η ultra wide εχει πιο ωραια ααισθηση, προυποθετει ομως τα παιχνιδια που παιζεις να μπορουν να παιξουν και σε αυτη την αναλυση (που σχεδον ολα τα συγχρονα μπορουν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...