Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους/ες! Θα ήθελα, παρακαλώ, να μου πει κάποιος που έχει κάνει την ανάλογη έρευνα εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή, δωρεάν ή μη, με την οποία μπορείς να συνθέσεις και να φτιάξεις τη δικιά σου μουσική. Γνωρίζω πως υπάρχουν πολλές επαγγελματικές εφαρμογές του είδους, αλλά θα ήθελα κάτι καθαρά ερασιτεχνικό. Δεν είμαι μουσικός, dj ή κάποιος επαγγελματίας του μουσικού χώρου. Απλώς είμαι εκπαιδευτικός και θα ήθελα να δημιουργώ κάποια μουσικά ορχηστρικά κομμάτια για σχολικές εορτές, σχολικές ταινίες μικρού μήκους και εκπαιδευτικά projects. Θέλω πολύ να ασχοληθώ με το αντικείμενο, αλλά με ενδιαφέρει πολύ το περιβάλλον της εφαρμογής να είναι πολύ απλό και με απλά κλικ ή drag n drop να πειραματίζομαι με μουσικά όργανα και μελωδίες. Βλέπω κάποια πράγματα με πρώτη έρευνα, αλλά δεν ξέρω πού να καταλήξω και αν αξίζει να αρχίσω απλά να δοκιμάζω όποια εφαρμογή βρω. Συγχωρέστε με εάν υπεραπλουστεύω το αντικείμενο με το οποίο θέλω καταπιαστώ, απλώς ήθελα να ξέρω εάν υπάρχει το αντίστοιχο του cyberlink powerdirector (από video editing) σε music production. Δηλαδή κάτι για αρχάριους, με απόλυτα φιλικό περιβάλλον αλλά με πολλές δυνατότητες (π.χ. πολλά plugins, friendly buttons, "effects" κ.ά.). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...