Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Δε ξεκινάς με κριτήριο τη θερμοκρασία της μητρικής γενικά..

καλύτερα ξεκίνα με την θερμοκρασία επεξεργαστή και ποια ψήκτρα έχεις τι τύπου? στο σύστημα σου {γράψε αν θες και ποια μητρική έχεις/επεξεργαστή/κουτί?/ψήκτρα)

ώστε να σε βοηθήσουν και οι υπόλοιποι εφόσον με ένα fan(εισαγωγή) μπροστά και ένα πίσω(εξαγωγή) γενικά δεν έχεις αυτή την "απόδοση" που θες..

και "τρέχουν" και εδώ που μπορούν να σε βοηθήσουν..

http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Δημοσ.

Σε ποιο component στην μητρική?

Η θερμοκρασία δεν αποφεύγεται, είναι defacto εκεί. Όπως δεν αποφεύγεις τον χρόνο ένα πράγμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βασικα δεν ξερω απο hardware και αυτα που μου λετε δε γνωριζω τις πληροφοριες.πως μπορω να βρω τι επεξεργαστη εχω τι ψυκτρα τι μητρικη?

Δημοσ.

μια μητρικη για να αποφυγουμε τη θερμοκρασια στους ποσους βαθμους πρεπει να την κραταμε?

βασικα δεν ξερω απο hardware και αυτα που μου λετε δε γνωριζω τις πληροφοριες.πως μπορω να βρω τι επεξεργαστη εχω τι ψυκτρα τι μητρικη?

Μηπως λοιπον εφοσων οπως λες δεν γνωριζεις και πολλά απο υπολογιστες και hardware να πρεπει πρωτα να διαβασεις 2 πραγματακια και να καταλαβεις καλυτερα; Τουλαχιστον για αρχη να μπορεις να βρεις τι components εχει ο υπολογιστης σου;

Η Ερωτηση σου για την θεμοκρασια απο που προκυπτει; Εχεις παρατηρησει καποιο προβλημα; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...