jeandoumpier Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Άν αλλάξω τα 2 module των RAM οι οποίες είναι στα 1.5v και βάλω 2 άλλες μνήμες στα 1.35v, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Η μητρική μου είναι της υπογραφής hp και δεν βρίσκω πουθενά κάποια πληροφορία όσον αφορά στα voltage.
Chief90 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Άν αλλάξω τα 2 module των RAM οι οποίες είναι στα 1.5v και βάλω 2 άλλες μνήμες στα 1.35v, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Η μητρική μου είναι της υπογραφής hp και δεν βρίσκω πουθενά κάποια πληροφορία όσον αφορά στα voltage. αν οι 1.35 μνημες δεν γραφουν στα speed τους οτι παίζουν και σε 1.5 ( με αλλες ταχυτητες λογικα) τοτε ναι . Αν μπορεις να το αποφυγεις κανε το
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια ειναι η μητρικη σου? Δοκιμασες τα memory configurator/memory finder που εχουν οι κατασκευαστριες εταιριες μνημης να δεις αν εχει καποια απο αυτες μνημες χαμηλου βολταζ στην λιστα συμβατοτητας?
jeandoumpier Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα της crucial αλλά δεν βγάζω άκρη.Μάλλον τελικά ballistix tactical βγάζει και σε 1.35 & σε 1.5v, την βρήκα εδώ και γράφει για 1.5... http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=57371&pcode=SHOW_PROD57371 Άρα άν πράγματι είναι 1.5v, μου κάνει.Ευχαριστώ πάντως παίδες.
jeandoumpier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 speed και timings ταιριάζουν ? δεν χρειάζεται να ταιριάζουν τα timings, αφού θα αλλάξουν εντελώς οι 2 που έχω και θα βάλω αυτές τις δύο(2x8)...Δεν είναι ότι θα τις βάλω δίπλα σε άλλες. Τώρα, με την μητρική ταιριάζουν, στην συχνότητα κτλ δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα