Προς το περιεχόμενο

Σύμφωνα με αναφορές, το Nintendo NX εισέρχεται σε φάση παραγωγής

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dolphin + CEMU. Το μόνο καλό των σάπιων κονσόλων της Ninty είναι ότι οι emulators βγαίνουν άμεσα.

σαπιες σαπιες αλλα αναμασαμε στα xbox και ps4 remastered και non story gameplay dude αν δεν εισαι παλιος gamer και σε ενδιαφερουν μονο fps για σενα θα ναι παντα σαπια ολα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σαπιες σαπιες αλλα αναμασαμε στα xbox και ps4 remastered και non story gameplay dude αν δεν εισαι παλιος gamer και σε ενδιαφερουν μονο fps για σενα θα ναι παντα σαπια ολα

Προφανως, τον κανεις για πανω απο 20;;;

Dolphin + CEMU. Το μόνο καλό των σάπιων κονσόλων της Ninty είναι ότι οι emulators βγαίνουν άμεσα.

Αφού είναι σαπιες τι σε νοιάζει αν βγαίνουν emulators?

Παίζεις σάπια παιχνίδια?

• Like 2

Ενώ αν είσαι παλιός gamer σε ενδιαφέρει να παίξεις το 20ο Mario και Zelda. Δεν στέκει καν σαν επιχείρημα το αναμάσημα στην σύγκριση Nintendo με PC/ PS4/ ONE. Εκτός αν για να έχουμε γνώμη πρέπει να έχουμε μεγαλώσει όλοι με Atari/ NES και Arcades ενώ το PS1 και το PC δεν μετράνε.

Προφανως, τον κανεις για πανω απο 20;;;

Που να μην το χα και στο username. Παλιότερος από εσένα στο insomnia επίσης.

Αφού είναι σαπιες τι σε νοιάζει αν βγαίνουν emulators?

Παίζεις σάπια παιχνίδια?

Οι κονσόλες είναι αντικειμενικά σάπιες, όχι το software. Το gamecube ήταν η τελευταία καλή κονσόλα της Nintendo.

• Like 3

Οι κονσόλες είναι αντικειμενικά σάπιες, όχι το software. Το gamecube ήταν η τελευταία καλή κονσόλα της Nintendo.

Πως είναι σαπιες όταν κρίνονται από το software?

• Like 1

Όλη αυτή η μυστικοπάθεια της νιντυ μου την έχει δώσει στα νεύρα!

Δηλαδή ρε μάγκες εκεί στην Ιαπωνία τι πιστεύετε ότι θα βάλετε στην παραγωγή την κονσόλα και ξαφνικά λόγο περιέργειας θα τρέξουν οι περισσότεροι να την αγοράσουν;

Δώστε πληροφορίες στον λαό και στα μέσα για να διαφημίσετε τη πρόκειται να έρθει στην αγορά, για να έχει και ο άλλος την αγωνία τι πρόκειται να αγοράσει!

"...There are currently 943[a] games on this list. Below is last updated as of September 22, 2016:

At retail and download= 468 Download-only = 433 By region = 34 Demo only = 5 To be announced = 3..."   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games

Ο αριθμός τι να μου πει; Ναι, έψαξα και τις 20 σελίδες (~350 τίτλοι) με τα παιχνίδια του 3DS στο Skroutz. Δε βρήκα κάτι που να θελήσω να πάρω. Να δώσω 50€ για Doodle Jump, ή 30€ για Cut The Rope, τα οποία πήρα στο κινητό με 1€ το καθένα; Να πάρω παιδικά παιχνίδια τύπου σκυλάκια, γατάκια, Barbie ή Hello Kitty; Να πάρω χιλιοπαιγμένα και αναμασημένα franchices από τα παιδικά μου χρόνια όπως Mario, Zelda; Ήμαρτον. Στα περισσότερα που έβλεπα δεν έκανα καν τον κόπο να ανοίξω τη σελίδα. Δε με συγκινούσαν στο ελάχιστο! 

Σοβαροί τίτλοι μετρημένοι στα δάχτυλα. Και έστω ότι έβρισκα 3-4 τίτλους που να μου αρέσουν (που με λίγο ψάξιμο πιστεύω κάτι θα έβρισκα) θα κρατήσω μία συσκευή αξίας 180+ ευρώ για τόσο λίγο περιεχόμενο; Πολλά δεσμευμένα λεφτά χωρίς λόγο.

• Like 1

• Moderators
Σοβαροί τίτλοι μετρημένοι στα δάχτυλα. Και έστω ότι έβρισκα 3-4 τίτλους που να μου αρέσουν (που με λίγο ψάξιμο πιστεύω κάτι θα έβρισκα) θα κρατήσω μία συσκευή αξίας 180+ ευρώ για τόσο λίγο περιεχόμενο; Πολλά δεσμευμένα λεφτά χωρίς λόγο.

Έχεις μπερδέψει τους «σοβαρούς» τίτλους με τους τίτλους που «σου αρέσουν».

Κατά τ' άλλα αν δεν έβρισκες τι να παίξεις στο 3DS, τότε μάλλον έχεις πάρα πολύ εξεζητημένα γούστα και άρα το φορητό gaming δεν είναι για σένα.

• Like 2

Μακάρι να τα πάει καλά για να υπάρχει και τρίτος στο παιχνίδι. Βέβαια το θέμα είναι ότι αν μείνει σε παιχνίδια τύπου Μάριο δεν ξέρω πόσο θα πάει εκτός απ' τον πρώτο ενθουσιασμό. Πρέπει να έχει κορυφαία παιχνίδια σαν το Division ας πούμε ή σαν το Quantum Break κ.λ.π και βέβαια Fifa και Pro Evolution.

Αυτά σοβαρά τα θεωρείται κορυφαία παιχνίδια;;;

• Like 1

Έχεις μπερδέψει τους «σοβαρούς» τίτλους με τους τίτλους που «σου αρέσουν».

Κατά τ' άλλα αν δεν έβρισκες τι να παίξεις στο 3DS, τότε μάλλον έχεις πάρα πολύ εξεζητημένα γούστα και άρα το φορητό gaming δεν είναι για σένα.

Ναι, γενικά το gaming δεν είναι για μένα (δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα -- μάλλον καθόλου). Εχω ξαναγράψει ότι το 3DS ήταν επιπόλαιη αγορά (και προφανώς φταίω εγώ γι αυτό, όχι η Nintendo).

Επιμένω πάντως είναι ότι οι περισσότεροι τίτλοι είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Π.χ. και το Monster Hunter δεν μου αρέσει, αλλά μια χαρά σοβαρό τίτλο το θεωρώ. Αλλά άμα χαζέψεις λίγο στο Skroutz, οι σελίδες με τα παιχνίδια του 3DS είναι γεμάτες με χαζομάρες να περνάς την ώρα σου, όχι με ουσιώδεις παραγωγές. 

Ναι, γενικά το gaming δεν είναι για μένα (δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα -- μάλλον καθόλου). Εχω ξαναγράψει ότι το 3DS ήταν επιπόλαιη αγορά (και προφανώς φταίω εγώ γι αυτό, όχι η Nintendo).

Επιμένω πάντως είναι ότι οι περισσότεροι τίτλοι είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Π.χ. και το Monster Hunter δεν μου αρέσει, αλλά μια χαρά σοβαρό τίτλο το θεωρώ. Αλλά άμα χαζέψεις λίγο στο Skroutz, οι σελίδες με τα παιχνίδια του 3DS είναι γεμάτες με χαζομάρες να περνάς την ώρα σου, όχι με ουσιώδεις παραγωγές. 

Καλά μην παιδεύεσαι με τα bots της νιντέντο δεν θα βγάλεις άκρη. Οι τύποι αγοράζουν ότι και να τους πλασάρει και καμαρώνουν που τα χιλιοααναμασημένα χαζοπαίχνιδα της τα έχουν μόνο οι overpriced κονσόλες της. Και το πρόβλημα είναι ότι ασχολούνται με τα παιχνίδια της και άτομα άνω των 15. Ξέρεις τι είναι να αντικρύζεις 32άρη να παίζει yoshi wolly world και να έχει ακουμπήσει και 30€ για να το πάρει κουτάτο κι άλλα τόσα για τα amibo τους; Κι εγώ πήρα από GOG πέρυσι WITCHER 1 & 2 με 5€ τα πρώτα 4 ΑΝΝΟ με 9€ dragon age 1 με 7€, και πολλά άλλα εξαιρετικά παιχνίδια σε αστείες τιμές, οπότε σκεφτόμουν  μα καλά πόσο κομπάρσος είναι πια, και πόσοι είναι σαν αυτόν;

• Like 2

Καλά μην παιδεύεσαι με τα bots της νιντέντο δεν θα βγάλεις άκρη. Οι τύποι αγοράζουν ότι και να τους πλασάρει και καμαρώνουν που τα χιλιοααναμασημένα χαζοπαίχνιδα της τα έχουν μόνο οι overpriced κονσόλες της. Και το πρόβλημα είναι ότι ασχολούνται με τα παιχνίδια της και άτομα άνω των 15. Ξέρεις τι είναι να αντικρύζεις 32άρη να παίζει yoshi wolly world και να έχει ακουμπήσει και 30€ για να το πάρει κουτάτο κι άλλα τόσα για τα amibo τους; Κι εγώ πήρα από GOG πέρυσι WITCHER 1 & 2 με 5€ τα πρώτα 4 ΑΝΝΟ με 9€ dragon age 1 με 7€, και πολλά άλλα εξαιρετικά παιχνίδια σε αστείες τιμές, οπότε σκεφτόμουν  μα καλά πόσο κομπάρσος είναι πια, και πόσοι είναι σαν αυτόν;

πολυ σοβαρα επιχειρηματα συγκρινεις μηλα με αχλαδια....

ο υπολογιστης και οι κονσολες στα παιχνιδια εχουν διαφορες αλλα ειπαμε τα ξερεις ολα, μια και εισαι εξυπνος παιξε dark souls 3 οταν βγει πλεον το 6 και λεγε την στους υπολοιπους που πληρωνουν... whatever dude

• Like 3

Δεν με νοιάζει αν ο Mario ή η Zelda είναι χιλιοπαιγμένα franchises ή έχουν βγάλει του κόσμου τις συνέχειες, η Nintendo πάντα έθετε πολύ ψηλά τον πύχη του gameplay γι' αυτό θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Η νέα γενιά ποτέ δεν θα εκτιμήσει τέτοιου είδους παιχνίδια, αφού το μόνο που την ενδιαφέρουν είναι τα cool γραφικά και το gameplay ας πάει στο διάολο.

• Like 1

Σοβαρα τωρα, θεωρεις πως ειναι τραγικο να βλεπεις τον 32αρη να παιζει yoshi αλλα θα ηταν cool αν επαιζε dragon age κλπ...? Μπορω να σου βρω και χιλιαδες αλλους σαν εσενα που θεωρουν εσενα τραγικο που ενω εχεις "μεγαλωσει" παιζεις ακομα βιντεοπαιχνιδια γενικα... Το ξερεις πως οποιοδηποτε βιντεοπαιχνιδι ειναι για "παιδια" ετσι?

Αυτοι εχουν δικιο γιαυτο που λενε? Αλλο τοσο δικιο εχεις και εσυ που κρίνεις τον αλλον με το yoshi... 

Πραγματικα λυπαμαι τον τροπο σκεψης σου...

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...