Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω ενα προβλημα με το touch id . το home button δουλευει κανονικα αλλα το fingerprint δεν δουλευει . ειναι το αυθεντικο κουμπι γιατι οταν το πειρα δοκιμασα να το ξεκλειδωσω με αποτυπομα δουλευε ολα καλα . μετα απλα δεν το ανοιγα με αποτυπομα αλλα με κωδικο αλλα το αποτυπομα λειτουργουσε . τελοσ παντων σημερα που πηγα να βαλω το αποτυπωμα μου απο τισ ρυθμισεις τιποτα μου λεει απετηχε πριν καν δοκιμασω. να συμηωθει οτι το κουμπι δεν εχει αλλαχτει ουτε εχει ανοιξει το κινητο δλδ η οθονη για να αλλαχτει κατι . θελω να με βοηθησετε να δω τι μπορω να κανω για να το φτιαξω

Επεξ/σία από Kostas0809
Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα με το touch id . το home button δουλευει κανονικα αλλα το fingerprint δεν δουλευει . ειναι το αφεντικο κουμπι γιατι οταν το πειρα δοκιμασα να το ξεκλειδωσω με αποτυπομα δουλευε ολα καλα . μετα απλα δεν το ανοιγα με αποτυπομα αλλα με κωδικο αλλα το αποτυπομα λειτουργουσε . τελοσ παντων σημερα που πηγα να βαλω το αποτυπωμα μου απο τισ ρυθμισεις τιποτα μου λεει απετηχε πριν καν δοκιμασω. να συμηωθει οτι το κουμπι δεν εχει αλλαχτει ουτε εχει ανοιξει το κινητο δλδ η οθονη για να αλλαχτει κατι . θελω να με βοηθησετε να δω τι μπορω να κανω για να το φτιαξω

Μπας και το έπιανες με βρεγμένα χέρια?

Aλλά αφεντικό αποτύπωμα?

Δημοσ.

Μπας και το έπιανες με βρεγμένα χέρια?

Aλλά αφεντικό αποτύπωμα?

πηγα στισ ρυθμισεις και πατησα εκει που λεει ξεκλειδωμα iphone για να το βαλω και πριν καν το ακουμπησω λεει απετυχε και το προσθηκη αποτυποματοσ δεν ειναι με μπλε γραμματα και δεν εχω βαλει ουτε ενα

Δημοσ.

To γνωρίζω^^

Μάλλον απο υγρασία το κόβω.

μπορω να κανω κατι για να ξαναδουλεψει? αν το αλλαξω θα μπορεσω να το χρησιμοποιησω? κατι εχω ακουσει οτι δεν θα μπορεσει να συχγρωνιστει με το cpu ε?

Δημοσ.

Εγγύηση δεν έχεις?? 2 χρόνια βάση ευρωπαικής οδηγίας. Απόδειξη και πας Document ή Infoquest. Δοκίμασε και ένα restore και setup as new απο itunes. Το Touch ID δεν μπορεί να επισκευαστεί. Είναι παντρεμένο με τον επεξεργαστή και δεν αλλάζει...

Δημοσ.

πειτε μου παιδια τι να κανω?

Η μόνη λύση είναι αυτή που σου λέει ο χρήστης safis. Επειδή ο  αισθητήρας είναι παντρεμένος μία φορά και με ένα επεξεργαστή αν χαλάσει δεν αντικαθίστανται. Αν αλλάξεις το touch id θα λειτουργεί σαν ένα απλό home button. Αν είσαι ακόμα στα πρώτα δύο χρόνια που αγόρασες το κινητό δοκίμασε να διεδικήσεις αντικατάσταση με refurbished λόγω 2ετούς εγγύησης εντός της Ε.Ε.

Εγγύηση δεν έχεις?? 2 χρόνια βάση ευρωπαικής οδηγίας. Απόδειξη και πας Document ή Infoquest. Δοκίμασε και ένα restore και setup as new απο itunes. Το Touch ID δεν μπορεί να επισκευαστεί. Είναι παντρεμένο με τον επεξεργαστή και δεν αλλάζει...

Δημοσ.

δεν εχω εγγυηση... Δοκιμασα να το κανω restore και setup as a new iphone με ολα τα διαθεσιμα ios απο itunes τιποτα

Δημοσ.

Τότε έχει θέμα. Μαθαίνεις να ζεις με το πρόβλημα ή το πας Document ή Infoquest, το δίνεις, πληρώνεις διαφορά και παίρνεις ανακατασκευασμένο. Νομίζω όμως ότι πλέον τα κάνουν και service (τα στέλνουν Ολλανδία στην Apple). Δοκίμασε να κάνεις μια ερώτηση, δεν χάνεις τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω το ίδιο ήθελα να ρωτήσω με τον athinakias οκ που μπορώ να πάω να ρωτήσω και τι να πω; υπάρχει περίπτωση να φταίει το dock connector ή όχι ;

Δημοσ.

Αν πρέπει να αλλάξεις και logic board όπως λένε παραπάνω φαντάζομαι κανα κατοστάρι συν.

Δεν θα το έκανα, το χρειάζεσαι το touch id ή έτσι για την ... ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρέπει να αλλάξεις και logic board όπως λένε παραπάνω φαντάζομαι κανα κατοστάρι συν.

Δεν θα το έκανα, το χρειάζεσαι το touch id ή έτσι για την ... ?

Επεξ/σία από athinakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...