Le Perv Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καθομουνα και παλευα με το youtube-dl. Ματαια. Αλλα υπαρχει το vlc που το κανει πανευκολα. Γιατι δε μιλατε ρε παιδια? Ενημερωστε τον κοσμο. Που ζουσα τοσα χρονια? Σε σπηλια? Δε το ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρις λογια.. https://github.com/MrS0m30n3/youtube-dl-gui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρα δουλευει το youtube-dl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Επιτελους gui για το youtube-dl. Σημερα βρηκα και gui για το grub! Grub Customizer. Πςςςςς! Προοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το vlc κατεβαζει/παιζει βιντεο απο αλλες σελιδες εκτος του youtube, πχ dailymotion, vimeo κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μακράν το καλύτερο σε output για όλα. http://www.mediahuman.com/download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω που μου εδωσες αφορμη να πω κατι πολυ σημαντικο. Ειχα μπλεξει χρονια με προγραμματα "καρκινους". Mallware, spyware, trojan και το κακο συναπαντημα. Ενα καθαρο (αν εξαιρεσω το youtube-dl, που δυστυχως δε μπορω να το δουλεψω καθολου) προγραμμα δεν ειχα βρει. Μιλαμε για φαυλος κυκλος. Το ενα ειναι χειροτερο απο τ' αλλο. Αναγκαστηκα πρεπει να εξαιρεσεις τα προγραμματα αυτα απο το φιλτραρισμα του firewall. Και μετα "μπατε σκυλοι, αλεστε". Τελευταια μου "γυρισε το ματι" το OGyoutube στο android. Προγραμμα που το συστηνα σε ολο τον κοσμο, ο μαλακας. Τελος παντων, ετσι γινεται παντα. Βγαινει ενα προγραμμα σωστο και μετα ξεπουλιεται και γινεται κουρελι στα χερια της καθε διαφημιστικης κι εγω δε ξερω τι αλλο εταιριας. Ετσι εγινε και με το ESexplorer, ειναι καθαρο μεχρι την εκδοση 3. Μετα γεμισε bloatware. Προς Θεου, δε λεω οτι το προγραμμα που προτεινεις ειναι υποπτο. Αλλα δε μπορω να πειραματιζομαι, τη στιγμη που κανω δουλεια μου. Jim, λογικα θα δουλεψει με ολα τα site. Δε το εχω δοκιμασει ακομα. Δοκιμασα μονο youtube με διαφορετικες ποιοτητες σε εικονα και ηχο. Ναι εχει επιλογες για ηχο. Δουλευει μια χαρα. Θα το κοιταξω ομως οταν εχω χρονο, γιατι θελω να βρω κατι video clip εκτος youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα