Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Να κάνω μια ερώτηση που με προβληματίζει εδώ και ένα μήνα.

Έχω ADSL στη HOL/Vodafone και χρησιμποποιώ το δικό τους router (NetFaster IAD). Για χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά τελευταία μου κάνει κάτι παράξενο. Όταν συνδέεται ένα συγκεκριμένο laptop (Sony Vaio) αποσυνδέεται το internet για όλες τις συσκευές που είναι πάνω στο router για 2-3 λεπτά.

Έχω ένα σταθερό με LAN, 2 smartphones, PS3 και ένα tablet με WiFi. Μόλις μπεί το laptop στο WiFi, δεν μπορει να μπει στο internet και συγχρόνως το ίδιο παθαίνει και όποια άλλη συσκευή είναι συνδεδεμένη εκείνη την στιγμή. Μετά από μερικά λεπτά όλα φτιάχνουν, αλλά για 20-30 λεπτά. Μετά για 2-3 λεπτά πάλι τα ίδια.Αν το laptop δεν είναι ανοιχτό, συνήθως δεν έχω πρόβλημα.

Τι ίδιο laptop δούλευε καλά σε άλλο σπίτι με άλλο δίκτυο, για αυτό υποπτεύομαι το router.

Έχετε καμία ιδέα να δοκιμάσω κάτι, πριν πάρω τη Vodafone και ζητήσω αλλαγή?

Ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

drivers update για την καρτα δικτυου.αλο καναλι στο ρουτερ.μην περιμενεις πολλα απο τα ρουτερ τον παροχων γενικοτερα.και μια δοκιμη Hard reset το router.

Δημοσ.

Άλλαξε Router. Κάλεσε το 13844 και ζήτησε Αντικατάσταση Εξοπλισμού. Θα σου το κάνουν γιατί είναι με χρησιδάνειο από ότι καταλαβαίνω ο δικός σου.

Δημοσ.

οσο ξερω και εγω με χρησιδανειο ειναι ο εξοπλισμος τους.απο την αλλη αμα θελει μπορει να παρει και ενα απο το εμποριο για να παρει κατι καλυτερο απλα θα πρεπει να το πληρωσει.μερικες φορες καποιοι παροχοι ζητουν ανανεωση για πχ 1 χρονο για να δωσουν αλλο ρουτερ αν δεν ειναι χρησιδανειο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...