Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιαυτο εγω λεω και στο αλλο θεμα των monitor οτι σε τηλεορασεις και monitor μονο LG και Dell(η δευτερη στα monitor κυριως),επειδη η LG εχει τουλαχιστον στις οθονες σοβαρο after sales support και ειναι πλεον και η μονη που εγγυαται εγγυηση 0καμμενου pixel.

Δημοσ.

Και από ποιότητα εικόνας? Επιδόσεις? (αναφέρομαι για tv).

Όλες οι μεγάλες εταιρίες έχουν πλέον καλό support. Καμένα πίξελ είναι σπάνιο φαινόμενο πλέον για να ασχολούμαστε. Σαφώς όμως μπορεί και να συμβεί.

Να αγοράζετε από μεγάλα κατάστηματα με σωστό doa. Κάποιοι τις αλλάζουν ακόμα και εαν δεν σας αρέσει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλή ώρα χτες μου ήρθε η tv samsung UE49KU6100 και μετά το στήσιμο  να σου μια μαύρη -γκρίζα γραμμή από κολλημένα  pixels στη μέση . Στο τιμολόγιο λέει συνοδεύεται από 2  έτη  "εγγύηση αντιπροσωπείας" και αντικατασταση σε 7 Ημερολογιακες  Μερες απο την ημ/νια αγοράς κατόπιν τεχνικου έλεγχου . Δηλαδή 4/10 τιμολόγιο με την Τρίτη να λήγει αφού πέσαμε και σε αργία . Και από ότι διαβάζω  αν τους την κουβαλήσω στο κατάστημα κάνουνε μαιμουδιες ; 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αγοράσει πριν δύο χρόνια περίπου απο το πλαίσιο ένα πσ κομμάτι κομμάτι και όχι Τούρμπο-Χ το οποίο το έστησα μόνος μου.. Καιρό τώρα είχε θεμα με την μητρική αλλά δεν πιγενα γιατί νόμιζα πως η εγγύηση είχε λήξει. Τελικά δεν είχε λήξει και πείρα την απόφαση να πάω ( πριν 12 μέρες ) και μου λένε ότι επειδή δεν είναι Τούρμπο-Χ θα πληρώσω 20€ για τον τεχνικό έλεγχο τους έδειξα την απόδειξη όπου αναγραφόταν και η 3 ετης εγγύηση. Μετά από δύο μέρες μου λένε ότι έχει καεί ή μητρική ή ο επεξεργαστής ( πιο πολύ έκλειναν στην μητρική ) και ότι θα χρειαστούν το πολύ 15 μέρες για την αντικαταστήσουν με καινούργια από την MSI , επίσης μου λένε πως για να την εγκαταστήσουν εκείνη θέλω έξτρα... Και εμένα η ερώτηση μου είναι η εξής. Εφόσον θα βάλουν καινούργια , πέρα από την 3 ετης εγγύηση της εταιρείας MSI , εκείνη ως "Πλαίσιο" δεν είναι αναγκασμένοι να μου δώσουν ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 1 έτος εγγύηση ως ανταλλακτικό ; Ή θα μου πρηξουν τα πεπόνια μου με έξτρα ευρώ για εγγύηση ; Κάτι που στην "αγορά" έξω είναι αυτονόητο πως σου δίνουν ένα έτος εγγύησης ως "Ανταλλακτικό"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...