patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα everybody, λοιπον, χρησιμοποιω το laptop χωρις την μπαταρια επανω (την εχω αποθηκευμενη στο 60%), μια φορα το μηνα την βαζω ομως να αποφορτισει (μεχρι 30%) και μετα πληρη φορτιση και ξανα αποφορτιση για να φτασει στο 60% να την αποθηκευσω, το 1ο σταδιο (αποφορτιση μεχρι το 30) δεν με ενδιαφερει γιατι παιρνω backup/image τον δισκο, στο 2ο επισης (φορτιση μεχρι το 100) το σβηνω και οταν γυρισω το βρισκω φορτισμενο, θελω να βρω κατι για να επιταχυνω το 3ο σταδιο, υπαρχει κατι (site/προγραμμα) να τρεχει χωρις να χρειαζεται να ειμαι "απο πανω" και να αδειαζει τσακα τσακα την μπαταρια να την φτανω στο 60% για να την αποθηκευω; εψαξα και google, αλλα δεν βρηκα κατι
turbat0s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 χρησιμοποιω το laptop χωρις την μπαταρια επανω (την εχω αποθηκευμενη στο 60%), Καλησπέρα. 1) Για ποιό λόγο σε ενδιαφέρει η συντήρηση της μπαταρίας, αφού δεν τη χρησιμοποιείς? 2) Ποιός ο λόγος να μην τη χρησιμοποιείς? 3) Πού οδηγεί η συγκεκριμένη χρήση, πέραν του ότι παλιώνει το μηχανάκι αλλά η μπαταρία του να μένει καινούρια?
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 1) για την περιπτωση που μπορει να χρειαστει να δουλεψει με μπαταρια, αν και σπανιο, οπου κινουμαι εχει ρευμα, εξαλλου, 2) οταν την χρησιμοποιουσα εβλεπα την αποδοση της να πεφτει, τρεχοντας ενα energy κατι στατιστικο και λογικο, απο την αλλη δεν βρισκω/εβρισκα το νοημα να φορτιζω και να αποφορτιζω (+βαλε/βγαλε καλωδια) κατι που δεν χρησιμοποιω, 3) σωστο αυτο, αλλα απαντησα παραπανω, anyway, καμια απαντηση για την ερωτηση μου εχεις; καποιο τροπο να την αδειαζω τσακα τσακα;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Άνοιξε βαριά προγράμματα ή τρέξε κανα παιχνίδι. Γενικά, τις μπαταρίες είτε τις χρησιμοποιείς, είτε όχι χαλάνε.
mphxths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλτο απο την πριζα και βαλτου να παιξει κανα x265 video που τελικιαζει την cpu...μια χαρα θα την φαει Απο την αλλη κατι lenovo εχουν utility που φορτιζουν/αποφορτιζουν την μπαταρια...
turbat0s Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 απο την αλλη δεν βρισκω/εβρισκα το νοημα να φορτιζω και να αποφορτιζω (+βαλε/βγαλε καλωδια) κατι που δεν χρησιμοποιω, anyway, καμια απαντηση για την ερωτηση μου εχεις; καποιο τροπο να την αδειαζω τσακα τσακα; Γιατί δεν την αφήνεις συνέχεια πάνω? Δε γλιτώνεις κάτι, ίσα ίσα που σε κάποια πιθανή διακοπή ρεύματος να πάθεις μεγαλύτερη ζημιά από αυτήν που προσπαθείς να αποφύγεις. Anyway, δεν έχω ακούσει για τέτοιο πρόγραμμα, πέραν του να επιταχύνεις απλά το άδειασμα με κανά stress test.
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Βγαλτο απο την πριζα και βαλτου να παιξει κανα x265 video που τελικιαζει την cpu...μια χαρα θα την φαει Απο την αλλη κατι lenovo εχουν utility που φορτιζουν/αποφορτιζουν την μπαταρια... αυτο το τελευταιο ειναι ενδιαφερον, αμα ειναι ευκολο ας ποσταρει καποιος λινκ, διαφορετικα θα το ψαξω και μονος μου αν το βρω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 http://support.lenovo.com/gr/el/downloads/ds026006
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω δεν πιστευω να παιζει κανα ρολο που δεν ειναι lenovo το laptop, ετσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει μεγάλο ρόλο που δεν είναι lenovo λαπτοπ, αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.
mphxths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και η πλακα ειναι οτι παιζει και να κανει δουλεια αυτο το utility της lenovo. Σε ενα φορητο lenovo , ειχα την μπαταρια συνεχως πανω...τα σχετικα προγραμματα , εδειχναν οτι ειχε φθορα 25-35% Μια πρωια λεω ας του τρεξω το utility να δουμε τι θα γινει...μετα απο κανα διωρο που ειχε φορτισει/αποφορτισει κλπ...τρεχω τα σχετικα προγραμματα , φθορα 0% wtf ! Ποσο αληθεια λενε ή οχι..στην τελικη πως αλλιως να ελεγξουμε την φθορα?Στα προγραμματα αυτα στηριζομαστε...
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 με ενα energy report εγω ελεγχα την φθορα, οπως αυτο: http://www.wikihow.com/Run-an-Energy-Report-on-Windows-7
mphxths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 με ενα energy report εγω ελεγχα την φθορα, οπως αυτο: http://www.wikihow.com/Run-an-Energy-Report-on-Windows-7 ειναι και αυτος ενας τροπος. Το θεμα μας ειναι οτι ακομα και καρφωμενο σπιτι σου να το χεις το φορητο , δεν υπαρχει λογος να μην του εχεις την μπαταρια πανω... Αυτο ειναι το υπερ ενος φορητου..οτι εχει και μπαταρια..και συ του το αφαιρεις? Αν αποκτησει φθορα μετα απο 1-2-3 χρονια..χεστηκες..το να παρεις μια μπαταρια μετα απο 1-2-3 χρονια που κοστιζει κατω απο 100αρικο ή να τραβας φορτιση/αποφορτιση μια φορα τον χρονο ξερωγω..δεν ειναι κατι το τραγικο...
patrickdrd Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ναι, σωστος, αλλα δεν ειναι θεμα το κοστος, το καλωδιο δεν θα το βγαλεις οταν γεμισει; γιατι, αν δεν το βγαζεις, κινδυνευεις να σου μεινει στα χερια στο 6μηνο, το παθε προϊσταμενος μου, ε, βαρεθηκα την διαδικασια ρε συ, βαλε/βγαλε μπαταρια
mphxths Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν σου μενει τιποτα στα χερια..στο lenovo που προανεφερα την μπαταρια την ειχα επανω συνεχως...συνεχως..ρευμα+μπαταρια. Για χρονια... Τιποτα δεν εμεινε στα χερια μου ... Το οτι το επαθε ο προισταμενος σου δεν μου λεει κατι...δεν ξερουμε τι χρηση του εκανε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα