Kokkinolemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Λοπόν έχω φτιάξει ένα wordpress site και θέλω να βάλω μέσα live streaming video απο μία Ipcamera που έχω! Η ip κάμερα είναι της hikvision όπου σου δείνει δωρεάν την υπηρεσία DDNS σε περίπτωση που έχεις dynamic ip, οπως ισχύει και στην περίπτωσή μου! Γνωρίζει καποιος να μου πεί ένα τρόπο πως να το καταφέρω αυτό? Έψαξα να βρώ κάποιο Plugin αλλά τίποτα! Ευχαριστώ έκ των προτέρων!
lion2486 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τι θέλεις να κάνεις; Θα το βάλεις σε κοινή θέα; Αν ναι σκέψου και υπολόγισε τι upstream έχεις και πόσα views θα αντέξει... Μπορείς να βρεις έναν js media player (ή flash) και να βάλεις το url του video stream).
Kokkinolemis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι θέλεις να κάνεις; Θα το βάλεις σε κοινή θέα; Αν ναι σκέψου και υπολόγισε τι upstream έχεις και πόσα views θα αντέξει... Μπορείς να βρεις έναν js media player (ή flash) και να βάλεις το url του video stream). Ναι σε κοινή θα είναι, ψάχνω κάτι τέτοιο αλλα να το κάνω free! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2016 από Kokkinolemis
lion2486 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Προσπαθείς να φτιάξεις μια τέτοια υπηρεσία; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτόν τον Player. https://flowplayer.org/latest/ Θα πρέπει να φτιάξεις και μόνος σου την διεπαφή για τα πεδία (λογικά custom post type με custom field το video url ) και μετά μέσα στο Post template θα έχεις τον Player Με το url. Δεν έχω κοιτάξει με ποιές μορφές βίντεο λειτουργεί, λογικά για Mjpg μπορείς να το υλοποιήσεις μόνος σου με μια εικόνα που θα κάνει ανανέωση..
Kokkinolemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Προσπαθείς να φτιάξεις μια τέτοια υπηρεσία; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις αυτόν τον Player. https://flowplayer.org/latest/ Θα πρέπει να φτιάξεις και μόνος σου την διεπαφή για τα πεδία (λογικά custom post type με custom field το video url ) και μετά μέσα στο Post template θα έχεις τον Player Με το url. Δεν έχω κοιτάξει με ποιές μορφές βίντεο λειτουργεί, λογικά για Mjpg μπορείς να το υλοποιήσεις μόνος σου με μια εικόνα που θα κάνει ανανέωση.. Καλημέρα, Όχι να φτιάξω τέτοια υπηρεσία, αλλά να κάνω αυτο που προσφέρει αυτή η υπηρεσία! Να προβάλω live straming video απο μία Ipcamera στο wordpress site!
lion2486 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Όχι να φτιάξω τέτοια υπηρεσία, αλλά να κάνω αυτο που προσφέρει αυτή η υπηρεσία! Να προβάλω live straming video απο μία Ipcamera στο wordpress site! Τότε θα έχεις ένα πρόβλημα, το upstream της σύνδεσης που είναι στην κάμερα θα πρέπει να είναι ικανό να εξυπηρετεί ταυτόχρονα όλους τους επισκέπτες της σελίδα. Εγώ που υλοποίησα κάτι αντίστοιχο για έναν Δήμο με 2 κάμερες, στέλνω 720p video με χρήση ενός raspberry pi στο youtube και μετά ενσωματώνω το youtube live video στην σελίδα, ώστε να μην έχω πρόβλημα με το φόρτο. (Για τα 2 video streams ίσα ίσα μου φτάνει το upload μιας VDSL 50Mbps).
Kokkinolemis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τότε θα έχεις ένα πρόβλημα, το upstream της σύνδεσης που είναι στην κάμερα θα πρέπει να είναι ικανό να εξυπηρετεί ταυτόχρονα όλους τους επισκέπτες της σελίδα. Εγώ που υλοποίησα κάτι αντίστοιχο για έναν Δήμο με 2 κάμερες, στέλνω 720p video με χρήση ενός raspberry pi στο youtube και μετά ενσωματώνω το youtube live video στην σελίδα, ώστε να μην έχω πρόβλημα με το φόρτο. (Για τα 2 video streams ίσα ίσα μου φτάνει το upload μιας VDSL 50Mbps). Καλημέρα, Οι κάμερες που χρησιμοποίησες τί είναι?(web-ip) Τις είχες συνδέση κατευθείν στο rasberry?
lion2486 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, Οι κάμερες που χρησιμοποίησες τί είναι?(web-ip) Τις είχες συνδέση κατευθείν στο rasberry? Ναι είναι ip (x264) Και είναι στο ίδιο switch με το raspberry.
Kokkinolemis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Ναι είναι ip (x264) Και είναι στο ίδιο switch με το raspberry. Καλησπέρα, Έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορείς να μου τις απαντήσεις: Έχω βάλει την μία Ip camera πάνω στο router που έχω το pc και με το πρόγραμμα Ip Camaera Adapter προσπαθώ να κανω την Ip σε web για την βλέπω κατευθείαν στο pc έτσι ώστε με το κωδικποιητή OBS να κάνω Live Steaming στο Youtube...Αλλά δέν μου δουλεύει το IpCamera Adapter...Έσυ την υλοποίηση πώς την έκανες με το raspberryPi?
lion2486 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έχω και μια λύση με OBS (σε pc) και χρησιμοποιώ αυτό το πρόσθετο https://obsproject.com/forum/threads/video-source-plugin.12605/ Στο Raspberry έχω κάνει compile το ffmpeg και με αυτό κάνω το restream ( χωρίς transcode, για αυτό έχω x264 κάμερες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα