Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα κατά τη χρήση του Visual Studio 2015. Όταν δημιουργηθούν 2-3 instances, η απόδοση του Η/Υ μειώνεται δραματικά. Παρότι απενεργοποιώ τις περισσότερες διεργασίες κατά την εκκίνηση των Windows δεν υπήρξε αξιόλογη πρόοδος. Η συμπεριφορά μάλλον οφείλεται σε έντονο write στο HDD αλλά δε μπόρεσα να καταλάβω το λόγο. Οι δίσκος είναι υψηλών στροφών και 100% λειτουργικός. Η παραπάνω συμπεριφορά δεν υπήρχε με την έκδοση Visual Studio 2012. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αντιμετωπίσει επιτυχημένα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Kαταρχάς γιατί χρειάζονται 3 instances ; Tι σχέση έχει η εκκίνηση ; Πως το συμπέρανες ότι οφείλεται σε έντονο write στον HDD ;

Το πιθανότερο είναι πως ξεμενεις από ram .

Δημοσ.

Καταρχήν το πρόβλημα αυτό το αντιμετοπίζουμε στην εταιρία όπου εργάζομαι, δεν το συναντάω σε έναν μόνο υπολογιστή αλλα σε αρκετούς.Οι μνήμη σε όλα τα μηχανήματα είναι 8gb. Τα 3 instances τα χρειάζονται οι υπάλληλοι που δουλεύουν το visual studio.Το έντονο write στον δίσκο το συμπεραίνω βλέποντας στην διαχείριση εργασιών ο δίσκος να είναι μόνιμα στο 100% με το που ανοίξει το visual studio.  

Δημοσ.

Χμμ.. θες να τραβήξεις ένα screenshot και να μας δείξεις τι βλέπεις ;  αν και μάλλον αναφέρεσαι σε cpu load .

Aκόμα δεν κατάλαβα γιατί ένας υπάλληλος θέλει 3 instances .. 

Δημοσ.

Φίλε μου δεν βλέπω απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο,αναφέρω ξεκάθαρα πως απλά κολλάει ο υπολογιστής.

Όχι επίσης δεν έχω έντονο cpu load αλλά όπως είπα έχω έντονο hdd load.To γιατί ο υπάλληλος χρειάζεται 2-3 instances δεν είμαι ο αρμόδιος να στο εξηγήσω αλλά θα έχει τους λόγους του.

Όπως γράφω και στην αρχή αυτό το φαινόμενο δεν υπήρχε με την έκδοση visual studio 2012 αλλά εμφανίστηκε στην 2015. 

Δημοσ.

Κι εγώ θα έλεγα ότι είναι θέμα ram. Tα 8gb δεν είναι πολλά για VS και πιθανότατα κάποια στιγμή η μνήμη γεμίζει. Η χρήση του δίσκου μάλλον οφείλεται στο ότι αφού γεμίσει η ram χρησιμοποιείται χώρος στο δίσκο ως επέκταση της ram μιας και έχει γεμίσει. Επειδή όμως ο σκληρός δίσκος είναι αρκετά πιο αργός από τη ram εμφανίζονται τα κολλήματα. Μάλλον η έκδοση 2015 είναι πιο βαριά και χρησιμοποιεί εξ' αρχής περισσότερη μνήμη και γι' αυτό κάποια στιγμή γεμίζει. 

Δημοσ.

Παιδιά όχι δεν τερματίζει την ραμ το έχω τσεκάρει...Το πρώτο που είδα αυτό είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...