Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρόσφατα έγινα κάτοχος της GT710, την οποία έβαλα στο PC της υπογραφής. Το θέμα όμως είναι, ότι η λειτουργία της δεν είναι σε καμία περίπτωση απροβλημάτιστη. Και εξηγούμαι...

1) Ο driver έχει crashάρει αρκετές φορές. Δοκίμασα ήδη 2-3 από το site της Nvidia συν τον driver που υπήρχε στο CD, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται.

2) Μερικές φορές, πάγωνε η οθόνη εντελώς και χρειαζόταν reboot.

3) Δοκίμασα να τρέξω Remix OS, και ξαφνικά μου έβγαλε εικονίδια και κομμάτια από τα Windows (δηλαδή λες και είχαν σκαλώσει στην μνήμη της κάρτας γραφικών). Φυσικά η εικόνα ήταν κατεστραμμένη εντελώς, και έβγαζε μάτι ότι δεν ήταν φυσιολογικό όλο αυτό.

Δοκίμασα να αλλάξω μνήμες, επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα, χωρίς αποτέλεσμα.

Την κάρτα, την αγόρασα καινούρια εννοείται, πριν ~10 μέρες, οπότε έχω εγγύηση, αλλά μένω επαρχία και τα μεταφορικά (με βάση την πολιτική του καταστήματος) τα αναλαμβάνω εγώ και δε ξέρω αν πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Κάποια ιδέα;

*Σε παιχνίδια, δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα, με εξαίρεση ένα πάγωμα, την ώρα που έπαιζα NBA 2k14.

• Like 1
Δημοσ.

και μένα τα κάνει τελευταία κάτι τέτοια περίεργα (gt730 άλλα δεν έχω τους τελευταίους οδηγούς) έχεις γνήσια windows?

Δημοσ.

δοκίμασέ την σε δεύτερο υπολογιστή να δεις την συμπεριφορά της,αν κάνει τα ίδια την στέλνεις πίσω.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι εφικτό, μιας και δεν έχω δεύτερο υπολογιστή, ούτε κάποιος γνωστός/φίλος χρησιμοποιεί desktop.  :confused:

και μένα τα κάνει τελευταία κάτι τέτοια περίεργα (gt730 άλλα δεν έχω τους τελευταίους οδηγούς) έχεις γνήσια windows?

Δεν έχω γνήσια Windows. Δεν τα έχω ενεργοποιήσει καν βασικά, γιατί σκόπευα σύντομα να αγοράσω κλειδάκι. Βέβαια, τα προβλήματα μου τα έκανε και στα Windows 7 και στα Windows 10 που έχω τώρα. Δε νομίζω να φταίει το λειτουργικό.

τροφοδοτικο η επεξεργαστης

Επεξεργαστή άλλαξα ήδη (είχαν έναν συμβατό να κάθεται) χωρίς αυτό να κάνει κάποια διαφορά. Εννοείται πάντως, πως με την onboard κάρτα γραφικών, δεν μου είχε εμφανιστεί ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Πριν τη στειλεις πισω δοκιμασε την και σε αλλο συστημα. Μπορει  μια στο εκατομυριο η καρτα να μην ειναι ελατωματικη αλλα να υπαρχει καποια μικρη ασυμβατοτητα με το setup σου. Τεινω παντως να πιστεψω πως εχει προβλημα η καρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...