stakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Έχουμε στο γραφείο 4 pc και ο ενας απο αυτούς είναι ο sever, εκεί έχουμε εναν σκληρό δίσκο που το βλέπουμε ολοι μας. Επειδή πρόσθεσα ενα pc ακόμα στο γραφείο πηγαίνω στις ρυθμίσεις και στις θέσεις δικτύου βλέπω όλους τους άλλους υπολογιστές απλά οταν παω να μπω θελει user και pass, επειδή δεν τα θυμόμαστε μπορούμε να πάμε σε κάποιο pc ή στον server και να αλλάξουμε το user ή το pass για να μπω και να συνδέσω τον δίσκο τον κοινόχρηστο στο δικό μου pc?
stakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Υποθέτω πως δεν γνωρίζει κανείς το πως θα μπω σε άλλον υπολογιστή μέσω δικτύου που έχει κωδικό? Δεν μπορώ να δω τον κοινόχρηστο δίσκο, σε όποιον υπολογιστή παω να μπω μέσω του δικτύου μου ζητάει κωδικό και δεν τους ξέρουμε.
WalkerSW Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Username και pass θέλει αυτά με τα οποία κάνετε login στον υπολογιστή με τον σκληρό!
stakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απο τον νέο υπολογιστή πηγαίνω στις θέσεις δικτύου και βλέπω ολα τα pc και printers, όμως στα pc για να μπω θελει user και pass, αυτά είναι που δεν γνωρίζω.
WalkerSW Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά το πρωπρωί που τους ανοίγεται δεν κάθεται login με username και pass? 1
stakas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ θέε μου, το χω χάσει τελείως..Σε υπερ-ευχαριστώ!! Μου την δίνει οταν ψάχνω τα πιο απίστευτα και είναι τελικά τα πιο απλά.!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα