Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,πριν κάτι μέρες αγόρασα απο το πλαίσιο τον TURBO-X ATLAS X150.Σήμερα κατέβασα ένα antivirus και μετά την εγκαταστασή του ο υπολογιστής είχε πρόβλημα με την εκκίνηση των Windows 10! Απο το πλαίσιο με είχαν προμηθεύσει με το DVD των windows 10 HOME και προσπάθησα να κάνω επιδιόρθωση! Κανένα αποτέλεσμα! Επίσης προσπάθησα να κάνω επαναφορά λογισμικου! Αλλα τζίφος η δουλειά! Τέλος αποφάσισα να κάνω φορματ! Όταν έφτασα στο βήμα να επιλέξω σε ποιον δίσκο θα εγκαταστήσω τα windows ........έκανα διαμόρφωση στον δίσκο που επιθυμούσα αλλά δεν είχα προσέξει κάτι! Ο δίσκος αυτός είχε μορφή διαμερίσματος GPT! Και μου έγραφε το χαρακτηριστικό μήνυμα ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα windows σε αυτό τον δίσκο! Κοινώς μια τρύπα στο νερό! Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο για να τα εγκαταστήσω; Δώστε μου τα φώτα σας guys!  Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η απαντηση ειναι Diskpart. Ανοιγεις recovery -> command prompt και τρεχεις την εντολη Diskpart

Δες και εδω πως σβηνεις τα παντα.

http://www.sevenforums.com/tutorials/52129-disk-clean-clean-all-diskpart-command.html

Εννοειται οτι εσυ κανεις boot με το recovery και διαλεγεις τον hdd του λειτουργικου συστηματος.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι θα διαλεξεις απλα τον αδειο σκληρο και τα windows θα φτιαξουν αυτοματα τα partitions που χρειαζονται. Μιας και το laptop σου exei UEFI bios GPT partitioning θα κανει.

Δημοσ.

Συγνώμη αν σε ταλαιπωρώ ....αλλά για να κάνω το diskpart , πως θα το κάνω απο την στιγμή που δεν έχω λογισμικό μέσα στο pc; (Σορρυ που σε παιδεύω) Γιατί όπως σου είπα και παραπάνω είχα κάνει διαμόρφωση στον δίσκο και ο δίσκος τώρα είναι άδειος χωρίς λογισμικο

Δημοσ.

Θα κανεις boot με το DVD που σου δωσαν. Εκει σου εχει 2 επιλογες εγκατασταση και - αν δεν κανω λαθος - επιδιορθωση? troubleshooting? κατι τετοιο.

Διαλεγεις την επιλογη αυτη και πας για προχωρημενους γραμμη εντολων.

Δημοσ.

Δες και εδω.

https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn336946.aspx

Εσυ λογικα εισαι σε legacy mode και οχι σε UEFI. Τελος παντων να μην σε μπερδευω αμα σβησεις ολα τα partitions και κανεις εγκατασταση σε αδειο δισκο θα περασουν τα windows και θα δουλευει κανονικα μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...