paniti Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.e-shop.gr/tablet-creev-q8000-8-ips-quad-core-8gb-wi-fi-bt-radio-android-44-kk-white-p-PER.903207 Επόμενη τιμή στο skroutz 89.90€ http://www.skroutz.gr/s/5769208/Creev-Q8000-8-8GB.html Στα χαρτιά & στις αξιολογήσεις skroutz φαίνεται καλό. Ας μας πει και συμφορουμίτης κάτοχος. Το Creev Q8000 είναι ένα μεσαίου μεγέθους tablet που παρέχει εξαίσια λειτουργικότητα. Οι 8 ίντσες είναι ιδανικές για να παρακολουθείτε HD βίντεο ή ταινίες σε μεγάλη οθόνη, ενώ ταυτόχρονα η IPS οθόνη υψηλής ανάλυσης σας δίνει πεντακάθαρη εικόνα. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, σας προσφέρει εξαιρετική εμπειρία γρήγορης περιήγησης στο διαδίκτυο ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εξαίσια ποιότητα gaming. Οθόνη: Πολλαπλής αφής 8'' IPS με ανάλυση 1280 x 800. Επεξεργαστής: Cortex A7 Quad Core στα 1.3 GHz. Μνήμη: 1 GB DDR3. Χωρητικότητα: 8 GB. Webcam: 0.3 MP (εμπρός), 2.0 MP (πίσω). Συνδεσιμότητα: 1 x Micro USB 2.0 (με δυνατότητα OTG), 1 x Micro SDHC (έως 32 GB), 3.5mm Headphone jack. Ασύρματη επικοινωνία: Wireless (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο, GPS, FM radio. Μπαταρία: Lithium 4200 mAh. Διαστάσεις: 214.8 x 124.6 x 8.8 (mm). Βάρος: 301 γραμμάρια. Χρώμα: Λευκό. Λειτουργικό Android 4.4 (KitKat). Εγγύηση: 1 Χρόνος. DOA 7 ημερών
lanc3lot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και να πω οκ στην μάρκα, βάλε έστω 2GB Ram!
paniti Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα και με 1gb ram είναι σίγουρα value for money για κάποιον που το θέλει για ελαφριά χρήση. Crypto η εταιρεία (ελληνικιά), ένα mp3 που χα πάρει προ αμνημονεύτων χρόνων μου βγήκε οκ. Για τα λεφτά του είναι ό,τι καλύτερο έχω βρει, αν ήταν cellular θα το τσιμπούσα αμέσως. Αν κάποιος ξέρει κάτι παρόμοιο σε cellular ας μου στείλε pm παρακαλώ.
Nightfall_2003 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι crypto η εταιρία, μην το πάρετε!! 3 tablet crypto από το e-shop κ τα 3 στο service μετά από 2 μήνες απλής χρήσης (και για να επισκευαστούν χρειάστηκαν 1-1,5 μήνα το καθένα). Πάλι καλά που δεν μου χάλασαν κ τα 3 ταυτόχρονα. Επίσης το service του ε-shop ανύπαρκτο....κ τα 3 κατέληξαν στην μαμά εταιρία για επισκευή κ γι αυτό οι τόσες καθυστερήσεις. Κ το καλύτερο...... τα 2 από αυτά χάλασαν και 2η φορά. Έπεσε μεγάλο ξέχεσμα κ μου άλλαξαν τελικά το ένα. Πλέον κ τα 3 έμειναν στο ράφι και θα χρησιμοποιηθούν μόνο σε καμιά στραβή των κυρίως tablet που χρησιμοποιούμε. Προσωπική άποψη μακριά από tablet crypto.
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως αν είναι crypto δεν αξίζει Είχα ένα ταμπλέτ παλιά,χάλια μαύρα ήταν Service είναι σαν να μην έχουν Ότι πάθουν το πετάνε και σ δίνουν άλλο που και πάλι ποιότητα μηδέν.
dchatz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εδώ δε λέει ούτε τι επεξεργαστή έχει. Μια μάρκα ρε αδελφέ. Μόνο για κανα Facebook μέχρι να τα κακαρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα