jimis_kav22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας παιδια.Κατεβασα προσφατα ενα προγραμμα που λεγεαι reimagine ομως οταν το απεγκατεστησα,αποκτησα ενα καινουριο προβλημα στον υπολογιστη μου.Οταν ανοιγω το γκοογλ και παταω με τον κερσορα στην αναζητηση αυτοματα μου πεταει μια νεα καρτελα του προηγουμενο προγραμματος που σας ειπα.Επισης οταν για βρισκομε σε ενα σιτε χρειαζεται να πατησω δυο φορες για να εκτελεσω μια ενεργεια καθως στο πρωτο κλικ μου ανοιγει παλι μια νεα καρτελα με το προγραμμα που απεγκατεστησα
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Reimagine ή Reimage; Κάνε μαι επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία πριν τον εγκαταστήσεις μήπως και σωθείς χωρίς πολλά-πολλά.
jim kavala Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Reimagine ή Reimage; Κάνε μαι επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία πριν τον εγκαταστήσεις μήπως και σωθείς χωρίς πολλά-πολλά. Και πως γινετε αυτο?
dancer_69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.google.gr/search?q=reimagine&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=reimage+remove+virus
thepoint Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και πως γινετε αυτο? Ταυτόχρονα Win + R και πληκτρολόγησε rstrui ακολούθως ok και θα σε πάει στη διαδικασία για να επιλέξεις σημείο επαναφοράς απλά διαλέγεις ένα προηγούμενης ημερομηνίας από αυτή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα και επαναφέρει προγράμματα, μητρώο στη κατάσταση που ήταν τότε χωρίς να επηρεάζει τα δεδομένα του χρήστη που πιθανόν δημιουργήθηκαν μετά το σημείο επαναφοράς. Θα κάνει αυτόματα επανεκκίνηση του υπολογιστή η διαδικασία αυτή. Αν δεν δεις φως με τη παραπάνω επαναφορά κατεβάζεις και τρέχεις το https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/index.html αλλά θα χρειαστεί να εισάγεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου εκ νέου κατόπιν. Τώρα αν είχες το avast antivirus έχει ένα στοιχείο καθαρισμού για browsers ενσωματωμένο νομίζω αυτό θα μπορούσε να κάνει κάτι στο θέμα σου.
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Και πως γινετε αυτο? Στα xp, vista, 7, 8, 10; Πάλι την κολοκυθιά θα παίζουμε; Δοκίμασε WINDOWS+R (πλήκτρα) για να ανοίξει η εκτέλεση, δώσε rstrui και ακολούθησε τις οδηγίες. EDIT: Μ' έφαγες στη στροφή μέχρι να ετοιμάσω σάντουιτς για τη μικρή.
jim kavala Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στα xp, vista, 7, 8, 10; Πάλι την κολοκυθιά θα παίζουμε; Δοκίμασε WINDOWS+R (πλήκτρα) για να ανοίξει η εκτέλεση, δώσε rstrui και ακολούθησε τις οδηγίες. EDIT: Μ' έφαγες στη στροφή μέχρι να ετοιμάσω σάντουιτς για τη μικρή. Ευχαριστω για την βοηθεια το προβλημα λυθηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα