nekra02 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα παιδιά, Έχω θέμα με τον σταθερό μου υπολογιστή κατά την εκκίνηση, μέχρι να φτάσει στα windows κάνει περίεργους ήχους και δεν δέχεται καμία εντολή ούτε από ποντίκι ούτε από πληκτρολόγιο και ούτε στα windows δεν μπορώ να μπω ...τι πρέπει να κάνω για να ανοίξει ή να σώσω τα αρχεία μου τουλάχιστον Καλημέρα παιδιά, Έχω θέμα με τον σταθερό μου υπολογιστή κατά την εκκίνηση, μέχρι να φτάσει στα windows κάνει περίεργους ήχους και δεν δέχεται καμία εντολή ούτε από ποντίκι ούτε από πληκτρολόγιο και ούτε στα windows δεν μπορώ να μπω ...τι πρέπει να κάνω για να ανοίξει ή να σώσω τα αρχεία μου τουλάχιστον οι ήχοι ακούγονται από το σημείο που δείχνει η φωτογραφία
soteras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι βρε τη ιχοι ειναι αυτοί δηλαδή μπιμ μπιμ σαν να σφυράει κάτι δυνατά.Σαν να πέρναει ρέυμα και να ακούγεται ένα μικρό σφύριγμα η φώτο δεν λέει τίποτα μα τίποτα Λογικά υποθέτω θα είναι από το ηχειάκι που βρίσκεται κάτω δεξιά της φώτο και όχι από εκεί που δείχνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα