Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μια φιλη εριξε νερο στο πληκτρολογιο του λαπτοπ,απο τι μου ειπε το νερο σχεδον λιμνασε στα κουμπια...κατεθειαν το γυρισε αναποδα εβαλε και μια πετσετα και εβγαλε τα ζουμια του...Το λαπτοπ παρεμεινε ανοιχτο και μετα απο λιγο το χειριστηκε κανονικα.

Υστερα απο κανα μισαωρο αρχισαν διαφορα κουμπια να μην λειτουργουν η να θελουν μεγαλυτερη πιεση.Το εβαλε σε ρυζι μπας και κανει τπτ και αρχισε να βλεπει βιντεο χρησιμοποιοντας μονο το ποντικι.Μετα απο μια μιαμιση ωρα που ολα κοιλουσαν ομαλα και ηλπιζε οτι το εχει σωσει αρχισε να κανει απο μονο του σμυκρινσεις και μεγεθυνσεις στο Browser με αποτελεσμα να βλεπει απειροελαχιστα τα γραμματα στον browser επισης οταν ξεκινησε να σωζει τα αρχεια της και να μου τα στελνει μεσω skype/fb οταν διαλεγε εναν φακελο διαλεγοταν και ο δεξια του η οταν διαλεγε 2ο διαλεγε και τον προηγουμενο η οταν ανοιγε εναν αλλον ανοιγε ολους μαζι που ειχε επιλεξει πριν.Αυτο γινοταν και με το ποντικι και με το mousepad του λαπτοπ.

Ολη αυτη την ωρα η οθονη κομπλε χωρις προβληματα αλλα πλεον σχεδον κανενα κουμπι δεν λειτουργουσε.Σημερα καποια στιγμη αργοτερα θα παω να της παρω ενα μικρο back up κατι φωτο που ειχε και θα γυρισουμε το λαπτοπ αναποδα ανοιχτο για μερικες μερες.
Υπαρχει καμια πιθανοτητα να σωθει?Αν οχι εφοσον το προβλημα περιοριζεται στο πληκτρολογιο,τι επιλογες υπαρχουν?Προφανως εγγυηση εχει χαθει...αλλα γινεται κανας "μαστορας" να φτιαξει το πληκτρολογιο?Να δοκιμασω ανοιγμα και καθαρισμα εγω?Εχει νοημα?

Δημοσ.

Καλημέρα. Έπρεπε αμέσως μετά που χύθηκε το νερό, να σβήσει το λαπτοπ ώστε μην προχωρούσε τόσο η ζημιά. Το πληκτρολόγιο μάλλον είναι για αντικατάσταση αφού το ρύζι δεν έκανε κάτι. Βγάλε τον δίσκο από το λαπτοπ και συνδεσέ το ως εσωτερικό σε pc για να πάρεις τα αρχεία.

Δημοσ.

Λύσιμο όλο το λάπτοπ και πλύσιμο με ισοπροπυλική αλκοόλη σε πρώτη φάση.Έπειτα αφήνεις την μητρική 1-2 μέρες να στεγνώσει και σκουπίζεις καλά όλα τα επιμέρους κομμάτια(πλαστικά κλπ).Το πληκτρολόγιο το αλλάζεις γιατί το είπε το ποίημα.

Δημοσ.

Βγαλε το πληκτρολογιο τελειως και δοκιμασε με αλλο  usb πληκτρολογιο \ τσέκαρε και το mouse pad αν δουλευει , λογικα θα δουλευει οποτε αλλαζεις μονο keyboard 

Δημοσ.

Το mousepad του λαπτοπ δουλευει κανονικα οπως και τα 2 εκ των 3ων usb το ενα κανει κατι περιεργα αλλα δεν τα εχω εξακριβωσει ακομα...το λαπτοπ τελικα κατεληξε στα χερια τεχνικου για δωρεαν ελεγχο και βλεποντας και κανοντας.
Εμενα δυστηχως δεν το κατεχουν το αθλημα τα χερια μου.Να ηταν σταθερος να πω οκ...συν οτι δεν ειναι και δικο μου το λαπτοπ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...