TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Προσθηκη:οπως ανεφερα, ειδικα για τα Mac mini, προτιμας οσα βοηθουνται απο τις 2 Nvidia,[για τις οποιες μαλιστα δεν εχει υπαρξει θεμα "καταστροφων" τους στο chipset κλπ]Τα ιδια, εν πολλοις, ισχυουν επισης και για τα (απλα οχι pro) MacBook 2006-2010 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια καλημερα. Ισχυει αυτο που ακουσα για τους mac mini οτι μετα απο καποια χρονια (6-7) αρχιζουν να εμφανιζουν φθορες τα ηλεκτρονικα συστηματα οπως πχ οι πυκνωτες;
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι οτι η Apple εχει καπως τους "μαγικους πυκνωτες" Σε αντιθεση με τα διαφορα τρελα που αρκετοι φανταζονται
Nathan Drake!! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ειναι οτι η Apple εχει καπως τους "μαγικους πυκνωτες" Σε αντιθεση με τα διαφορα τρελα που αρκετοι φανταζονται Αν καταλαβα δηλαδη θες να πεις οτι και της apple τα μηχανακια χαλανε σωστα;Δεν ειναι μαγικα! Δεν ηθελε να πει αυτο ο Leon,απλα ηθελε να πει πως εφοσον ειναι τοσο ακριβα τα προιοντα της γιατι να εχουν και τοσο γρηγορη ημερομηνια ληξης!Πχ εγω εχω λαπτοπ fujitsu απο το 2006,εναν σταθερο υπολογιστη απο το 2007 κι ενα laptop acer ενας θειος μου απο το 2009 και ολα δουλευουν μια χαρα! 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 H Apple (να εισαστε σιγουροι) οτι δεν επιδιωκει τα προιοντα της να κρατανε περισσοτερο απο το μεσο ορο,φαινεται αλλωστε απο το γεγονος οτι, ποικιλοτροπως και στο διηνεκες -οπως θα 'λεγε κι ο mr. Βαρουφακης-δεν λειτουργησε στη λογικη της μεγιστης ενεργητικης προστασιας τους, οσο πχ υπερ της...αισθητικης τους
georgeadams Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια καλημερα. Ισχυει αυτο που ακουσα για τους mac mini οτι μετα απο καποια χρονια (6-7) αρχιζουν να εμφανιζουν φθορες τα ηλεκτρονικα συστηματα οπως πχ οι πυκνωτες; Ένα Mac Mini του 2006 που έχω, δουλεύει ακόμα (περιστασιακά αλλά δουλεύει). Και το κύριο μηχάνημα στο σπίτι, ένα Mac Mini του 2011, λειτουργεί non-stop 24/7 εδώ και 5 χρόνια. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα Mac Mini του 2006 που έχω, δουλεύει ακόμα (περιστασιακά αλλά δουλεύει). Και το κύριο μηχάνημα στο σπίτι, ένα Mac Mini του 2011, λειτουργεί non-stop 24/7 εδώ και 5 χρόνια. Αρα φιλε μου πιστευεις οτι αξιζει;Φυσικα παντα σε φυσιολογικα χρηματικα πλαισια!Μου δινουν εναν μακ του 2009 στα 150 ευρω.Καλα δεν ειναι η τιμη για μακ;
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα mac mini late 2009 με 2gb μνημη.Καλη δεν ειναι η τιμη αν πεις οτι του 2009 εδω στις αγγελιες τα βρισκεις απο 200 ευρω και πανω και καποια του 2006-07 τα εχουν 120-150 ευρω ;
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εμπιστευεσαι (τη χρηση που εχει γινει απο) εκεινον που το δινει, παρε το http://www.everymac.com/systems/apple/mac_mini/specs/mac-mini-core-2-duo-2.26-late-2009-specs.htmlΚαι αν εμπιστευεσαι τον...εαυτο σου, το ανοιγεις, και του βαζεις ram & ssd
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι αν εμπιστευομαι τον εαυτο μου;Ενας τεχνικος δεν θα ξερει; Οσο για το αν εμπιστευομαι αυτον απ'οπου το παρω τι χρηση θα του εχει κανει,αλοιμονο οσοι τοτε αγοραζουν απο αγγελιες! Που ξερουν τι πραγματικη χρηση του εχουν κανει ειτε αυτο ειναι υπολογιστης,ειτε τηλεοραση,ειτε παιχνιδομηχανη,ειτε κινητο,ειτε κουζινα κτλ; Ναι δεν λεω,θα το ελεγξει αν παιζει οκ.Αν ομως κατι εχει που το δειξει αργοτερα;Με λιγα λογια,θελω να πως πως οπως και να το κανεις,οταν αγοραζει κανεις κατι μεταχειρισμενο παντα θα εχει καποιο ρισκο.
yiankap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και μάλλον το θέμα πρέπει να πάρει τίτλο "Αγορές μεταχειρισμένων Mac", πρέπει να κάνω ακόμα μια ερώτηση. Οι φορτιστές που έρχονται με τα mac από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δουλέυουν εδώ? Έχουν κάποιον επιλογέα ή πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή?
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Αν και μάλλον το θέμα πρέπει να πάρει τίτλο "Αγορές μεταχειρισμένων Mac", πρέπει να κάνω ακόμα μια ερώτηση. Οι φορτιστές που έρχονται με τα mac από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δουλέυουν εδώ? Έχουν κάποιον επιλογέα ή πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή? Δουλεύουν. Άντε να θέλεις ανταπτορα στο φις που είναι αμερικανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα