Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και η ΟΤΕ μας κάνει νερά με το ίντερνετ, σκέφτομαι να αλλάξω υπηρεσία. Απλά θέλω να ρωτήσω πια υπηρεσία θα μου δίνει πιο καλό (χωρίς διακοπές και κολλήματα) και πιο γρήγορο ίντερνετ στην Νέα Σμύρνη.

Δημοσ.

Η ΟΤΕ δεν μου αρέσει και για την εξυπηρέτηση. Επίσης Το ίντερνετ είναι πολύ αργό, κάποια άκυρη στιγμή το ίντερνετ πέφτει στα 0.χχ mbs και δεν πιάνω ταχύτητες πάνω από 4 mbs

Η cyta παίζει καθόλου? Έχω στο χωριό και έχει ταχύτητες πάνω από 15 mbs

Δημοσ.

Κοίτα το δίκτυο είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ και όλοι οι εναλλακτικοί νοικιάζουν τις γραμμές του και τις πλασάρουν στο κόσμο.

Γιαυτό σου λέω μην περιμένεις να πιάσεις καλύτερα από τον ΟΤΕ.

Η εξυπηρέτηση είναι άλλο θέμα. 

Για εξυπηρέτηση θεωρώ ότι η HOL είναι η καλύτερη στο είδος.

Όσο για την CYTA ξέχνα την. Υπάρχει λόγος που εδώ και χρόνια παλεύει με νύχια και με δόντια για να μην κλείσει.

Edit:

Άσχετο αλλά έχεις σκεφτεί την επιλογή VDSL; 

Πολύ πιο σταθερό Internet και τουλάχιστον 5 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

Εγώ έχω ADSL της Wind και δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από την εξυπηρέτηση 1-2 φορές που χρειάστηκε κάτι, ούτε από την ταχύτητα (σταθερή και καλή).

Δημοσ.

Forthnet φιλε μου ειναι ειδικα για Νεα Σμυρνη η forthnet εκτος αν δεν θες forthnet μετα πας για Ote τα αλλα δικτυα για μενα ειναι κατωτερα απο Οτε και Φορτνετ.

Δημοσ.

Forthnet φιλε μου ειναι ειδικα για Νεα Σμυρνη η forthnet εκτος αν δεν θες forthnet μετα πας για Ote τα αλλα δικτυα για μενα ειναι κατωτερα απο Οτε και Φορτνετ.

Ποια άλλα δίκτυα ρε φίλε;

Ένα είναι το δίκτυο στην Ελλάδα και αυτό το έχτισε ο ΟΤΕ.

Όλοι οι άλλοι όπως είπα (μαζί και η 4νετ) νοικιάζουν το δίκτυα απο ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...